Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hölgyeim és Uraim!
Nem láttam a tegnapi részt.
Érdemes rákeresnem, vagy hagyjam a fenébe?
Köszi!
Majd kisül, hogy Kornél(?) rontotta el Tünde bejutását, Ő akar ott dolgozni? Múltkor azt mondta csak csendes társ akar lenni...
Gizi továbbra is gáz, hogy nem kap a fejéhez...
Pontosan így gondolom én is!
De lehet, hogy én meg sügér2 vagyok?! :)))
Timike meg a hercegnőcis fodrosban tette vette magát!
Oszi a fasorban sem vóóót! És még egy fakszság, méghogy a "rendőrtisztis" spórolt pénzből vette a több, mint félmillás ruhát???!!! Forgik ez komoly?! Igaz, nektek már mindegy?! :(
No és azok a pakundekli dobozok is nagyon kellettek Nóra irodájába ??! Vagy dobozolnak már, mint a Tótékban Latinovitsék! Jön a vég tényleg! :)
Kornél meg kétkapura játszik?! Sokszor meg nem is értem mit mond, mert olyan, mintha ebédnél bekapta volna a gombóc levesből a gombócot és elfelejtette volna lenyelni! Nyelje le, vagy köpje ki, de beszéljen érthetően!! Elvégre egy művész, vagy mi a fene?! Nem igaz?! De!!
Bartha Zsolt hetek óta "éhezik", kerülgeti a makkos forró kását...
A tütükéző fejű Tünde, hogy tudna egy projekthez anyagot prezentálni?! Hiszen a Makkosakármilyen falujában is csak Jeromos atya és az egyház dolgait intézte?! Egyébként, meg htb.-ként funkcionált világéletében, milyen rálátása lehet a fenti dolgokra??!! Ez már mindennek a csimborasszója, de tényleg! Valóban itt a vég! :)
Tünde és a pályázat átnézése. Vicc! Takaritónőnek sem alkalmaznám
Timike egyre pofátlanabb a divattervezői pályájával
Amúgy ez ügyben semmiféle iskolát nem végzett ha jól emlékszem
Zsótiék meddig kerülgetik még egymást?
Érezték ők, hogy gyakorlatilag meghalt a történet Miki távozásával.
Ezért behoztak főműsoridőbe új dolgokat, ezt pedig elrakták olyan időpontokra, hogy aki nézi, nézi, aki nem, nem. Részükről a fáklyás menet.
én sajnálom, megszoktam, gondolom Ti is.
több sorozat nézését abbahagytam, mert c@r volt, tbk a jóban rosszbant, a mi kis falunkat mert számomra nézhetetlenek voltak. A BK maradt, nem verte le a lécet
Elnézést, hogyha ez a kérdés esetleg már felmerült.
Kinek mi a véleménye a Barátok közt megszüntetéséről?
én meg még fokozottabban azt utálom benne, hogy amikor kelleti magát vkinek vagy krisznek, mindig lehuzza a felsőt a kaszvány válláról. Ha ettől beindul egy pasi, nem 100-as, de izlés dolga.
És bár ez a rendezők sara, neki van az egyik legfárasztóbb leghülyébb szövege a sorozatban.
Visszanézve az adást, nem volt szerencsém, mert "csak a kedvenceim" szerepeltek! :( És az égvilágon semmi nem történt! Ha valaki nem látta, nem vesztett semmit. Pótolni sem kell! :)
Laci majomkodott a szomszéd őrséggel! De, kilóg a lóláb az óvodás, átlátszó bóvli a sztori miatt!
Gizi megkéri szívszerelmét Árpádot, hogy válogassa ki a ruháit, amelyeket engedélyez felvenni neki????!!!! :(
Zsolt becsöppen a bölcsibe Lilikével és Alízzal. Aki később az irodában rámozdul és megpiszkálja az alvó oroszlánt! :( Bartha Zsolt alvilági figuraként sem volt a kedvencem, de ahogy Alízzal viselkedik és nem nézi benne az öccse feleségét, nagyobb bűnnek tartom (tisztességtelennek az öccsével szemben!!) annál, mintha lepaktált volna ismét az alvilági havarjaival.
Alízon (és a Bk többi női karakterén sem!) csodálkozom, mert ezt csinálta máskor is mással is, Zsolttal is!
( Alíz párhuzamosan szerepel a Konyhafőnök VIP műsorban, de a vergődése óborzalom! ) Ezért jobb híján, mégis inkább választanám én is a Bk-s karakterét, mint az őt alakító Nagy Alexát!!!
Ha nem néztem volna meg a mai részt, akkor sem haltam volna meg hülyén!?! Szerintem.