Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
232455. df1e1c376c (válaszként erre: 232453. - Regin_a)
2021. febr. 19. 02:16

Ha jol emlekszem, Csongi jo helyre szuletett.

Zsooti baa be akar vagodni Tundenel. En ezt nem ertem, miert akar osszeallni Alizzal. Jo, jo, jo, szerelem... De nem csak nem lehet ilyen hulye, es eddig arra vittek ezt, hogy magahoz tert, es nem teper az ocsi ozvegyere.

232454. D1zsúlika
2021. febr. 18. 21:10

Micsoda kreativitás! Ismét alkoholista lesz Gizből?! Miééért?! Nemááá! Röhej! A Rózsában dolgozik sok éve absztinensként, italok társaságában!

Kornél vajon hogyan élhet, hogy mindig ráér?! Osztja az észt Csongornak is. Neki vajon nincs magánélete?! Hol lakik? Kivel él? Egyedül? Egy jó svádájú, jó kiállású és ráadásul gazdag üzletember társtalan? Vagy, van felesége, mint Columbonak, csak láthatatlan? De Columbo legalább emlegeti is gyakran asszonyát. :)

És mit keres, hogy verhetett fészket Kornél egyáltalán a Berényiek között?! Hiszen már "igazi" Berényi sincs a kft-ben! ( Csak közvetve.) Kornél a divatipar üzletembere, de mintha átvette volna az egész kft irányítását és úgy osztja a jónépet, mint anno Miklós.

Leventének jobban áll a "tanárbácsiskodás", mint a birkózás a küllő zsírzóval.

Elnézve a karaktereket, töröm a buksim, hogy a hátralévő kevéske irőre melyik karaktert is szeressem?! De nincs! Kit is szeressek?! Hmm.:)

232453. Regin_a
2021. febr. 18. 19:57

Gizi miért enm merte visszautasitani az alkoholt.? Dorka is függő volt

Ez a Csongor mivel foglalkozik hogy nagyablakos "loft" lakása van?

Zsótinak miért kellett tangót tanulni Tündivel?

232452. Napsugár8 (válaszként erre: 232451. - Regin_a)
2021. febr. 18. 07:18
Szerintem pedig inkább ő akar Zsolti alá feküdni, azért is "óvja" ennyire Alizt tőle.
232451. Regin_a (válaszként erre: 232445. - Syria)
2021. febr. 17. 21:08

Visszanyalt a fagyi neki :)

Luca végzett már az egyetemen és Oszi a főiskolán? Mert soha nem járnak isklába

Zsótinak mi értelme volt tangózni Tündivel? Még a végén összejönnek? Á dehogy , hisz Tündi Zsóti alá akarná fektetni Alízt

232450. krinya5
2021. febr. 17. 21:07

Dorka most rárepül Gizire?

Azt hittem egy pillanatra, hogy Tünde meg Zsoltra hajt, ha már Alíz gyászol.

232449. papája (válaszként erre: 232448. - D1zsúlika)
2021. febr. 17. 19:43

Lassan elmondhatjuk, hogy a reklámok között adnak egy kis Barátokat is.

Jobb is, hogy nem megy Aliz a cápák bulijába, hiszen nekik 15 milla "csak aprópénz" Alizka meg égne.

232448. D1zsúlika
2021. febr. 17. 18:22

Alíz nagyon töri magát, hogy bekerüljön a felsőbb körökbe, de vajon sikerül neki?! A választ ma meg is kaptuk! Nem! A nagy'sasszony feladta és az "Alíz nevű katasztrófát" az elit estélyére nem viszi el, nem mutatja be, nem járatja le magát. Bizony, bizony, nem tudja, mit vállalt! :D (Alíz sem maradt adós, levegővétel nélkül megmondta a véleményét a "bugris" Claudiának és otthagyta a "tanítómesterét!" :)

Csongor, sorsfordító lépésre szánja el magát, mindent bevallott Lucának. Lesz bátorsága bevallani Martinának is?! Mi lesz ebből az esküvőből?! Node Kornél "az Isten" kezébe vette a dolgokat! Kornél mindenhez ért, mindenről tud, mindenbe beleszól, mindig, minden körülmények között és szinten ott van. Ez már szürreális! :)

Itt hagytam abba a mai rész nézését. Miért?! Azért, mert ma még a szokásosnál is több volt a reklám! ( Lassan már több lesz időben, mint a műsor!) Ezért a távirányítót hívtam segítségül. Közben pedig nem éppen irodalmi nyelven fejeztem ki magam, természetesen csakis szigorúan magamnak! :)

232447. ibolyka43
2021. febr. 17. 17:52
Borzalmas haja van Tundenek,Gizinek,a szakacsnak.
232446. df1e1c376c
2021. febr. 17. 16:48
Csak én nem értem gugye Mateka puska készítő appjat? Feltalálta a keresőmotor?
232445. syria (válaszként erre: 232436. - Krinya5)
2021. febr. 17. 15:40
Érdekes fejet vágott Gizi, amikor Macika étlapot kért. :D
232444. Napsugár8 (válaszként erre: 232440. - D1zsúlika)
2021. febr. 17. 11:36
Majd Zsolti megtanul táncolni, hála Tündének, és Alízt elkiséri a Clau-féle banzájba, ő fogja bevezetni a befektetős világba, mint gardi-papa...Claut is, Tündit is megüti a guta. Remélem. :))
232443. krinya5 (válaszként erre: 232441. - Banános Zselé)
2021. febr. 17. 09:59
Azt láttam, de Zsolt elolvasta és jelentkezett? :)
2021. febr. 16. 21:43
Tünde meg Claudia asszisztense azért van ott
232441. Banános Zselé (válaszként erre: 232439. - Krinya5)
2021. febr. 16. 21:43
Tünde szeret táncolni, és ki tett egy hírdetést a falra
232440. D1zsúlika (válaszként erre: 232439. - Krinya5)
2021. febr. 16. 21:21

Bizony kimaradt Tünde és Zsolt tánca. Mert felvonyítottam, amikor egyik pillanatról a másikra megláttam őket. Ott álltak egymással szemben, de szerencsére vége is lett az adásnak.:) Nem is értettem, mit akarnak a tánccal?! Hiszen Zsolt sántít?! Nem is tudna talán táncolni?! Viszont, az az érzésem, hogy Tünde mama nagyon "belészerelmesedett?!" Zsoltba. :)

Az appnál viszont bevallom én figyeltem másra, mert nemigazán jön be Mátéék párosa. :))

232439. krinya5 (válaszként erre: 232438. - D1zsúlika)
2021. febr. 16. 19:27

Tünde és Zsolt tánca maradt ki, ami nem értem honnan alakult ki. (Kicsit másra figyeltem bevallom)

És hogy Máté puska app-ja átalakult tanuló app-á Panninak köszönhetően, amitől kiborul a fiú. Bár végül menő lesz, így megenyhül.

232438. D1zsúlika
2021. febr. 16. 19:16

A mai műsor gasztronómiával indult!

- Levente és Nóra esznek, beszélgetnek (naná, hogy Miklósról!) Naná, hogy borozgatnak is. Úgy ahogy kell! Először szimat, majd körkörös mozdulatok, hogy van-e buké?! Majd séta! Cél, a koldus! Aki viszont eltűnt. Kérdések áradata érkezik, hová tűnt a szemtanú? Miért nincs a telefonfülkében? Merre mehetett? Bevonult egy melegedőbe? A kérdésre a Kornél telefonja világított rá. A nagggyyyon "lojális" Claudia tüntette el??!!

(egyébként Nóra csak Miklóssal foglalkozik. Levente helyében én elmentem volna már Ázsiába Eszter után. Vagy bárhová! Még a "bárhol is" jobb, mint másodhegedűsként bazseválni Nórának?! :)

- A következő képen, Gigi kötényben! Hajam már égnek állt, hogy megint burleszk filmet látunk a konyhában?! De mea culpa, tévedtem! Csak anyai tanácsokat osztogatott Panninak, node ahhoz meg minek a kötény?! :)) Ja, és Olivér ma nem volt, valószínű fodrászhoz ment végre hajat vágatni?! :))))

- Zsolt zsarolja Claudiát! Először azt hittem ő akar nyomulni, de nem! Csak Alízt kell benyomni az elitek világában. Oda, ahol Zsolt szerint " kevés a természetes szőke! " :) A nagys'asszony meg nem tudom mit akar, ezt úgysem fogja megúszni bármit tesz is. Remélem.

- A Berényi irodában folyó társalgást (Kornél, Claudia, Tünde) kihagyom, mert "algériás" vagyok Tündére, mert nem értem mit keres még a kft-nél?!

- És a végén is gasztronómia! :) Claudia tanítja Alízt, hogyan kell az etikettnek megfelelően étkezni?! Úgy nem szabad ahogy eddig tette, hogy hambuci bekaplak! És nem ehet nyitott szájjal csámcsogva, levegővétel nélkül, ha lehet böffentés mentesen, és punktum! :)

232437. Regin_a (válaszként erre: 232436. - Krinya5)
2021. febr. 16. 18:14

Akkor szoktak "leereszteni" amikor látják hogy másnak kell a kirúgott fél

Nagyon unom Máté programozót már. Tudom kamasz, de akkor is

232436. krinya5
2021. febr. 16. 14:51

Lehet ennek hála Gizi megvilágosodik, hogy Macikája másnak is kell.

Majd gyors megvigasztalják egymást.

232435. Napsugár8 (válaszként erre: 232429. - D1zsúlika)
2021. febr. 16. 14:32
Ha valamelyik üzlet vagy épület térfigyelő kamerája előkerül, amivel bizonyítani, megerősíteni lehet a hajléktalan vallomását, akkor Nóra győz.
232434. Napsugár8 (válaszként erre: 232429. - D1zsúlika)
2021. febr. 16. 14:30
Az tény, hogy Gizi nagyot koppant. Az is biztos, hogy még nem tudja, hogy Lacit is úgy átvágták, mint azt a bizonyost a palánkon. Elgondolkozhatnak mindketten, meddig csinálják még egymással ezt a macska-egér játékot.
232433. papája (válaszként erre: 232432. - Papája)
2021. febr. 16. 13:10
A profi énekes talán nem süllyed le így...ilyen módon.
232432. papája (válaszként erre: 232430. - Krinya5)
2021. febr. 16. 13:07
Amennyiben Terike művésznő viselkedése a celeb énekesek viselt dolgairól lett mintázva, akkor elég gáz !
232431. papája (válaszként erre: 232429. - D1zsúlika)
2021. febr. 16. 13:02
Esküszöm, sokkal nagyobb élvezet olvasni az összefoglalóidat, mint nézni a barátok szemforgatásait és hallgatni a hisztijüket.
232430. krinya5
2021. febr. 15. 21:15

Olivér a nagy rendfenntartó a lobonc hajával gáz ...

Laci meg a koncert szünetében visz ágyba egy profi énekest, tuuutttiiii.

232429. D1zsúlika
2021. febr. 15. 21:02

Aztamindenit! Ütős volt a mai rész! :))) Olyan "gutaütős"!:)))) Node amit mégis megjegyeztem :)

- Lacit szétvetette a férfiúi büszkeség, hogy a karjaiban landolt Terike filter ruhástul! A lakás közelsége miatt,sikeresen abszolválta akaratát mindkét fél. :) Gyuri haveris lesett, mint keszeg az új stégre, a szürreális sztori miatt! De Laci paff lett, mint a sárkány amikor megtalálta Terike levelét! Együttlétük egyszeri volt! Írta Terike! Pá-pá-pá, ennyi volt, ezt meg én írom! :))

- Gizi megmorogta Macikája rózsáját, de azt Terike kapta, Gizi pedig nagy a rössel elfordult duzzogni.

- Máté egy saját fejlesztésű appal akar segíteni Panninak. Aki lebukik vele az órán. De jön a " nagy izgalom", mert Olivér és Juli fülön fogta közösen a "kicsi csemetéket". :(

- Claudia féle a kártyavár rezeg a mentő balesettel kapcsolatban. Juli nem akar hamis tanú lenni. Zsolt segít a naccsságos asszonynak, de nem ingyért! :)

- Claudia aljas, gátlástalan, cinikus módon bevet mindent, hogy megússza a felelősséget. Megemelem nem létező kalapomat a hajléktalan gerincessége előtt, aki elhajtja Claudiát a pénzével együtt. Nála nem volt opció a pénz beszél, a kutya ugat, mert a pénz nem minden! Viszont megszerezte magának a legjobb ügyvédet, aki nem más, mint Nóra volt egyetemi tanárnője. Az ügyvédnő nem kispályás, Nóra felkötheti a gatyáját! Ki lesz az erősebb kutya?!

232428. papája (válaszként erre: 232427. - D1zsúlika)
2021. febr. 13. 18:27
Jól látod, alakul ez. Mindegyik szereplő jutalmul, vagy fizetségként beviheti valamelyik családtagját. Micccsoda lehetőség, lehet hogy felfigyel rájuk valamelyik csatorna, reklámfilmkészítő, vagy falunapszervező!
232427. D1zsúlika (válaszként erre: 232424. - Papája)
2021. febr. 13. 17:17

Huhh! Hogy ez nem nekem jutott eszembe?! Milyen jó a gondolatod! Tényleg Laci jutalma "Laciné" szereplése! Jó! Naggyyyon tecccik! :)) A hölgy helyes, szép! Node a dicséret után most már bátran kimondhatjuk ( finoman szólva), hogy a művészné kissé túlöltözött a milliőhöz! Laci pedig alulöltözött maradt!( Már csak egy krumplis rekesz hiányzott a hóna alól! ) Ahelyett, hogy kiöltözott volna, mint xaros Pista Jézus nevenapján, maradt rajta a kockásing!

Ami a Rózsa közönségét illeti, igencsak " Tesco spórolósra" sikeredett azzal az öt-hat fővel. Amikor megláttam Mátét, hogy milye arcot vágott a művésznő énekléséhez, dobtam egy hátast a röhögéstől.

Egyébként, a Tihanyi Vándortársulat 25 éve "vándorol", így várható hogy még érkezik a családi vállalkozából a mama és a papa is?! Akik bizonyára a szépkorúaknak fognak salsa és/vagy bachata divat latin örömtáncokat bemutatni. :))))))))

A sorozat lassan családi biznisz lesz az új szereplőkkel, (mint Kornél, Csongor, Tünde férje/barna kalapos pap, Laci felesége és társulata). A Bk történetvezetés meg egyre pongyolább. (Lassan a fórum jobb lesz már, mint maga a sorozat?! :))))

232426. krinya5 (válaszként erre: 232425. - Napsugár8)
2021. febr. 13. 16:31

Ez így van, de Simon hirtelen nem tudta mi van.

Azt hittem azért dobja Timit, mert nem akarja felvállni a kapcsoltukat.

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook