Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
én is azt hitte, már előrea hideg rázott a témától.
Tkp. mi baja volt Panninak ? Egy gyomorgörcs nm ilyen tragikus
Hát kérlek arról már nagyon régen esett szó, nem tudom meg van-e még neki!
A lányokat Máriusz futtatja, csak megkérte Zsoltikát, nézze már meg ki az a két fazon aki leskelődik utána.
Én is pont erre gondoltam! :-))
Azt hittem ebből a hasfájásból azt hozzák ki, hogy megjött Pannikának. És majd mehet az újabb szerencsétlenkedés Olivér részéről, hogy elmagyarázza neki, hogy mi történt vele.
miért ne dolgozna, Simonnal együtt csinálják a bicikli boltot, meg amúgy is ha van embernek párja kisegítik egymást, jóban rosszban
Levente nem dolgozik sehol mibol el?
Elvarja,hogy Nora tartsa?
Mondjuk Attila és Levi elég feltűnően, a legközelebbi bokor mögött pusmogtak Timivel.
Ha jól emlékszem még meg van neki a Baba-bár, vagy minek hívják ahol anno Gizi is rúdtáncolt. Meglehet, hogy azon keresztül futtatják a lányokat, az ottani vendégeknek.
Egy 20 éves ezer dolgot képes csinálni egyszerre. Méghozzá hatékonyan.
Nem lehet, hogy "csak mosónő"
Hmmmmm, Zsoltika a madame? Akkor ebből (is) származik a jövedelme. :-((((
Timinek sok munkaja van a nagy divattervezonek,mikor van ideje massal foglalkozni?
Timinek jelzett, hogy maradjon csöndben. Ha elszólja magát, és kiderül, hogy ismeri Zsoltot, akkor nem tudja kimenteni.
meg szerintem a Drága örökösökből Szláven is reklámozz
a Vince reklámozza az Algopyrint ?
Úristen mi volt az a jelzés Zsolttól? Csak nem az, hogy ragasszák le Timi száját?!
"Értelmetlen" 2 és fél soros zanza volt, de mindegy mit írsz neki, úgy IS neki van igaza :D Könnyebb ráhagyni :D
vessző van, a másik kettő is van
Nyilván egy diplomával többre megy mint egy start-up-nak mondott cég varrónőjeként
Sajna nincs aki valóban irányitgatná Lucát
Mi van Timike sváci iskolájával. Valamit félbehagyott ott. Nem fejezi be legalább itthon?
Majd megbánja még ezt Luca
Köszi! Kicsit nehéz volt kibogozni a kígyómondatot, de csak sikerült
Máskor "alany-állitmány" és a vesszők helyes elhelyezésére fordits gondot :)
Jaj de jó, új "főszereplő" érkezett. Nyilván most izgibb lesz a sorozat
Elég hamar megbocsájtottak Timikének
Remélem a temető látogatással vége a gyászévnek Alíznál
Tegnap este Levente elvitte a kutyáját dr. Rádi állatorvoshoz!!! :-))))))))))))))))))
Szerintem is visszaüt, hogy Szonja nem Julira szavazott, hanem Klaudiára.
Valóban Juli kezelte egy ideig az András-féle Alapot, de amikor kiderült, hogy Gergő és Szonja is született Berényiek, csak nevelőszülőknél nőttek fel, Juli átadta nekik a kezelési jogot, mint Berényi hagyatékot...
meg kérte Luca Kornélt, Luca meg rég óta jár egyetemre még Krisztián élt mindig gond volt a kifizetés, hát de Zsolti, Claudia, Vanda, Balázs Juli egy cégük van alapították amikor Nóra kirúgta Vandát és Juli felmondott, András alapot én is azt hittem hogy Juli kezeli az lenne logkius, hiszen Juli volt a férje Andrásnak
Kornél hogy konzulense Lucának? Idáig tudni lehetett milyen egyetemre jár Luca?
Ilyen szavazás nincs hogy valaki kettőre szavaz. Zsóti Klaura szavazott, amikor korábban Nóra sokszor segített rajta?
Hogy kerül Szonja az András alaphoz?
Ajjaj, Szonja napi politikát vitt a Nórával való beszélgetésbe
Tündit már rég péklapátozni kellene :)
No, most kezdek el szurkolni, hogy összejöjjön a Nóra-Juli kettős. Claudia pedig a csendes társával eltűnhetnének a süllyesztőben Timikével és a nagy divat-bizniszével együtt. Claudiának is jobban állna befektetni ott, mint az építőiparban.
Köszi, rendes vagy. Azt gondoltam, hogy sok mindenről nem maradtam le.
Szép teljesítmény lesz ezt az egészet még nyárig elhúzni. Persze ha azt vesszük, hogy ma már nem a BK részek között van reklám, hanem a reklámok között a BK...
Nem néztem a Drága örökösöket.
További ajánlott fórumok: