Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem baj, itt folytathatnánk. Jó kis társaság ez.
Keresztanyu egyre jobb, vicces. Lényeg, hogy kikapcsol a napi gondokból.
A Barátok erőltetett, már mindent összehordanak, csak kitöltsék valamivel a hátralévő időt.
Ráadásul egy alkoholista banda. Ital nélkül már azt sem tuják megbeszélni, hogy reggel, vagy este van.
Köszi
Piroska52
Köszi
Timikétől, mert ő vitte be a kórházba, hogy vért kell neki adni egy kislány műtétjéhez. Timi tudta, hogy a kislányt Gina szülte, mert ő adta neki az újszülöttet Tatarenkóéknak!
Csak mikor belopakodott Gina a 28-as számú szobába, akkor látta, hogy kinek kellett a vére. Akkor jött rá, hogy ő az anyja Tatyikának.
Gina honnan tudta meg hogy az ő lánya Nati?
Mert miért is Tatyi? Semmi értelme
Amúgy Huba a legjobb férfiszereplő
Tatyikának Tatarenkóéknál a helye, szeretetben, boldogságban. Mit is kezdene vele Gina a féltékenységtől elvakult Tivadarja mellett.
Az még érdekes lenne, ha Gina mégis összejönne a Tatarenkó gyerekkel és bekerülne a családba.
Én is megnézegetem, de már semmilyen 6ással nincs rám!
Egyébként, ha Gina nem tudja meg véletlenül, hogy ő Tatyika szülőanyja, eszében sem volt kerestetni!!! Gertrúd-Timike meg hallgatott, mint a sír. Álláspontom szerint, ha bíróságra is kerül a dolog, remélem Tatarenkóéknál marad Tatyika!!!! Ők nevelték fel. Gina csak az apjára volt kíváncsi. Na, azzal meg kitürülheti.......
Jobb is mint a BK.De azt évtizedek óta nézem,hű maradok hozzá.Nem sok van hátra neki.
Mi meg itt átmegyünk Kersztanyuba:)))
Remélem Gina nem kapja meg a kislányt!
Igen, viszont én már sokkal szívesebben nézem, mint a BK-s baromságokat!
Egyébként egyetértünk, bár hivatalos örökbefogadás nem történt, ez bizony jogilag támadható!
Ő a Keresztanyuban van:))
Remélem marad a szüleinél!
Gondolom, majd Dorka odaköltözik a csajhoz, ezzel elkerül a Mátyás térről = egy szereplővel kevesebb.
Pedig nekem inkább szimpi lett volna, ha egy rendes, tisztességes fiúval ismerkedik meg, és kerül ki a sorozatból. Hiszen ahogy mondta, egyformán szereti ő mindkét nemet, az anyjának viszont azt mondta, hogy lesz majd unoka is...én sajnálnám, ha így kerülne ki a sorozatból.
Itt is van... oké, hogy elfogynak a színészek, és régieket vesznek elő, de ne nézzék már hülyének a nézőket..
Ez a 'debütálás' azért vicces szó itt, mert Mikecz Estilla évekkel ezelőtt már játszott a Barátok köztben néhány hetet/hónapot. Akkor azt hiszem, Kriszta volt a karakter neve, Kinga lakótársa volt egy ideig, egy kissé bogaras csajt játszott, aki csak három színt volt hajlandó viselni, meg szín szerint csoportosított mindent. Szabival melegedett össze egy időre.