Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Pannika egy kis Terminátor. Mindenbe beleokoskodik amihez nem is ért.
Mi köze egy kislánynak Szonja terhességéhez, az apja szerelmi életéhez, az esküvőhöz és minden máshoz is.
Úgy osztja az észt, hogy szinte félnek tőle a felnőttek. Soha nem mosolyog, soha nem gyerek. Egy undok kis béka.
Az apja dettó. Nem való az semminek. Nem volt jó rendőrnek, szakácsnak, szeretőnek és apának sem, mert csak erőlködik a viselkedésével.
Gigi meg őrlődik kettejük között.
Szegény szakács sehol nem kap munkát pedig próbafőzetet is vitt
Miféle séf ez? Mert más a séf és más a szakács
Ennek még szakács végzettsége sincs, csak szalajtották a rendőrségtöl és "szeret" főzni
Utálom ezt a fickót! Gigi kiteszi a lelkit ez meg játsza az eszét mindig
Zsóti mint mindig hozta a formáját Kornéllal szemben
Mátébol lesz forgalomirányitó?
Max mint rendőr az utcasarkon, síppal a szájában
Dorka is átvette a tipegős stílust. Miért kell egy lakásban pár métert tipegve futni ha csengetnek?
Dorka és Simon...?
Levente jobban keres bicikliszerelőként mint iskolaigazgatóként korábban? Vicc!
Bhutánba írják ki Lucát és a Kornélt?
Ez a hülyegyerek már táskákat is árúl?
Untam már nagyon Maja/?/ és Szonja gyerek vállalásrol eszmefuttatását. Szintúgy a csuparózsaszín Gigi , pfujdeundoritó, videóján rágódást. Kifene ismeri Gigit a házon kívül?
Timike végre pofáraesett. Miféle előléptetése lett volna, hisz saját cége van
Máté a bajnok! Vicc.
Nincs két egyesen mondata senkinek, lásd a kis hp Pannikát Máté ügyében. Mátécska miért nem megy orvoshoz?
Julcsa még agyvérzést kap nagy vehemenciájában
Levente szorít Gizinek. Én meg a dundi Nigériába szakadt Levente barátnőjének hogy jöjjön haza és legyen affér Nórával
Én most lemaradtam. Valamit Kornél akart eladni a havertòl, de átvette a Berényi Kft, és Oszi kimarad. Óccsó kampány (lehetősége?), ami tök mindegy, hogy milyen cégé, csak egy lehetőség van?
Mondjuk én már az oxigén maszkot sem értem, hogy mijjez, ami nincs szabadalmaztatva, de csak az övé nemzetközileg. Bexarnek, ha a sportoláshoz használt oxigén maszkot Oszi találta volna fel XD
...és meg mindig nézem. Meg fogom is most már a végéig.
Divatguru Dorka, amint egyedül fotózza magát... komolyan agyrém
És a nőcsábász Novák csajozós tippekkel. :D
Nem hazudtam, csak figyelmetlen voltam! Ezt most el is ismertem Piroskának!
Te meg kérdezzél meg valakit mi a különbség a hazugság, meg a figyelmetlenség között, mert úgy látszik nem tudod!!!!!
És ha már itt tartunk nem Fanni, hanem Panni!
Gondolj csak vissza a végére,kiderült hogy Armandó megosztotta a videót,majd most lesz még a kérdés,hogy áljanak bosszút rajta.
Kornél megérdemelte a leckét,túl sokat képzel magáról.
Nem csípem Zsoltot,de most piros pont jár neki.
Köszi! Akkor ma már képben leszek.
A megtalált Miki-féle lakással kapcsolatban zavar, hogy a levelet amikor Nóra megkapta, ahhoz 1 csomag kulcsot rakott le az asztalra, vagyis 1 kulcskarikán több (de nem egyforma!) kulcsot.
Később Levi gondolom azzal a kulccsal ment be kifesteni a lakást a tesóval, hogy meglepjék vele Nórát.
Csakhogy közben Nóra is elindult, hogy szétnéz a lakásban, gondolom kulcs nélkül ő sem indult volna el.
Akkor most mégis, honnét lett egyszerre 2 kulcs, és még a vízórás hapi is kívülről nyitott rájuk, mivel is??? Ez a sok kulcs hirtelen honnét is?? Remélem, majd még tisztul a kép. :))
Hát nem! Gigi videója nem került fel az internetre, Fanni másolta át Gigi telójáról. Aztán átment Mátékához, és összeügyeskedték egy másik fejjel ugyanazt a videót. Így bizonyították be Olivérnek, hogy nem Gigi van azon a videón! Így aztán Olivér meg Gigi szépen kibékültek!
Kornélt meg majdnem megütötte a guta, mert Claudia Zsoltika segítségével lenyúlta előle a svájci üzletet féláron.
Kázmér = Kornél!
Bocsi! Annyi új szereplő van már, itt a vége felé, hogy meg sem tudom jegyezni a nevüket. :))