Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Mint micsoda, pereces lányka? mert a szereplők között se találtam.
Már ha erre gondoltál
Amúgy biztos vagyok benne hogy nem fog a lábnyoma az Operett elé kerülni
Timike miért is nem akar enni?
Julcsa vacsorát ad a "családnak". Minden mondata közben és után heherészik egyet
Mi a heherészés azon hogy van beültethető nagyothalló készülék?
Nekem azért jobban tetszett az álombeli minden megforditása :)
" Jó, hogy visszajött Anyus" Kizárólag a miatt, hogy leírtad a gondolataidat vele kapcsolatban.
Nagyon-nagyon szeretem az írásaidat, ez is egy gyöngyszem lett.
Nagyon fog hiányozni, ha vége lesz a sorozatnak.
Remélem lesz még közös nézni/látnivalónk és újra olvashatunk Tőled.
Jaj a Schmuck
Van az a pénz amiért korpás lenne a hajam
Ezen már ne múljon! Íme, most ezt gondoltam, tehát leírom! :)
Könnyítve lelkemen - és így a végén már úgyis secko jedno -, hogy mit mond az ember bevallom, hogy én huszonévvel ezelőtt sem kedveltem Magdi anyust! És az évtizedek alatt sem tudtam megkedvelni pedig próbáltam, bizisten! Amikor sikerült volna a "szívembe zárni", mindig szembe jött velem az önmagát naggyá avanzsáló nyilatkozatával a médiában. "Fogadott fiával" Schmuck Andorral (akivel az égvilágon semmi bajom!) járták a világot, utazgattak. Az "útinform jelentkezéseitől" volt hangos a média. Hawaii, dizsi volt minden egy darabig, majd visszajött anyus egy kicsit, "szellemeskedni". Bizonyára "kicsi szellem", "kicsi forint" is volt! De anyus lépett ki a sorozatból önként és dalolva, mert élni akart még és főleg utazgatni. ( Node, legalább annyira nem kedvelem ezért Pásztor Erzsit sem, mert akár csak Fodor Zsóka, szintén örökké dicsekszik?! Ha esetleg szerényebben tennék eme öntelt megjegyzéseket, akkor talán nem is vettem volna észre Őket! Ha nem szerepeltek volna sorozatban, nem is hallottunk volna róluk?! Méghogy a fiatalok is mennyire szeretik Őket?! Sajnos anyuska, már a kétnapos jelenetekben is úgy hatott a többiek között, meg rá is minden olyan hatással volt, mint az öreg keszegnek az új stég! Egyáltalán nem illett a képbe a fiatalok közé! Szerintem. Egyébként Fodor Zsóka a torok hangjával, az állandó tukmálós beszédével mindig nagyon zavart! A kinézetével (amiről ugyan nem tehet!), nem emelkedett ki a tömegből! De színésznőként sem remekelt, szerintem. Sőt! Még jó, hogy nem ácsingózik Kossuth díjra, mint egyesek! Ahogy elmesélte most is a riportban, hogy hogyan került be anno a sorozatba, hááát, mint egy hálivúdi sztár! :(
Ó, tejószagúatyaúristen, de van egója! Bizisten már-már irigylem! Ha nem tért volna vissza most a sorozatba, ha tudott volna nemet mondani, mindezt magamban tartottam volna! És az én mesém is rövidebb lett volna! :)
Egyébként, bizonyára vannak akik kedvelik Magdi anyust és örültek visszatérésének, amit én tiszteletben is tartok. A fent leírtak csakis az én kizárólagos véleményemet tükrözik, tiszteletben tartva mások eltérő véleményét!
Teljesen egyetértek Veled!
(Az én klaviatúrám is ezt írta volna! :)
Bizony, bizony! Nagy zavar van már mindkét oldalon! :)
Úgy a nézők/fórumozóknál, mint az íróknál! :)
A mai adásról az volt az érzésem, mintha Mindenkinek szanaszét gurult volna a gyógyszere?!
Node hiába szedegették össze becsülettel, Mindenki a másét kapta be, nem a sajátját! :))
Nos, ez lehet a baj, nem igaz?! :)
Háááát, nem egy Rutkai ÉVA
" Ismertté a Barátok közt című tévésorozat tette, amelyben Kertész Magdit alakította 1998 és 2009 között."
a BK NÉLKÜL A KUTYA SEM ISMERNÉ
Nem értek hozzá, de miért kell hasba injekciózni hormonkezelés címén egy nőt?
Amúgy meg Vincének van gondja a termékenységgel. Őt mikor szúrják herén biopszia miatt?
Erre a befogadott Majára mi szükség volt, megvárjuk amig szül?
Szerencsétlen Máté, nem lesz légiirányító. Juli óvja Mátét, nehogy nőhöz jusson. Irigy némber
Napokban voltam az Auchanban és éppen egy néma pénztároshoz kerültem
Kérdeztem mennyi az annyi, mert nem láttam a kijelzőt
Leirta papirra, akkor vettem észre hogy mi a helyzet
Zsótinak igaza volt hogy elhajtotta Gigit meg a szakácsot is. Nem is értem a felháborodásukat. Gigi miért sápitozik hogy most nem lesz melója a szakácsnak, hiszen van pénzük élni jódarabig
Teljesen igazad van - mint mindég !
Magdi anyus orrhangjától rosszul leszek. Legszívesebben egy nagy doboz papírzsepivel üldözném.
Jól van! Csak két napig volt Magdi anyus, hála az Univerzumnak! :) Én is azt kérdeztem magamtól, hogy jézusmáriaszentjózsef ez mi volt?!Ki találta ki, hogy visszahozzák Magdi anyust és főleg ilyen címen, hogy "mi lett volna ha Magdi anyus nem hal meg?!" A forgik jól felfordították a Mk teret (és a karaktereket!) a vén banya miatt! (Elejétől kezdve antipatikus volt nekem Fodor Zsóka!) Három hét múlva véget ér a sorozat, inkább az elvarratlan szálakat kellene lassan befejezni, hogy ne legyen a végén ez nagy katyvasz. Szerintem.
De nem lesz belőle semmi úgy látom.
Ééés most jön a "celebfelvunulás!" :)
Óóó, jól láttam, hogy Dombóvári István ( humorista ) veszi meg a Rózsát??!! Tejószagúatyaúristen és még jönni fognak a beígért celebek is a végén?! Istenes Bencétől kezdve sokan mások! És ez lesz majd a beígért "méltó befejezés?!" Én bizisten már azt sem bánnám, ha minden szereplő felszállna a kapu előtt várakozó buszokra és elhúznának a bal fenékbe! Nekem még az sem kell, hogy Ondruss producerék integessenek!
Azt, hogy átvitték Németországba, már el is felejtettem. :))
De a forgik. is, és Timike még gyakran jár be hozzá a kórházba, hogy "megbeszélje" vele a vállalkozásának gondjait-bajait. :)) Röhej!