Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Nem is értem, hogy miért egyezett bele..talán azért, hogy Emma ne cirkuszoljon..
Mindegy, hogy szegény Alex mit csinál, mert mindig lesz valaki vagy valakik akiknek nem fog tetszeni a döntése..:(( Szegény Alex!:(
Utólagosan is boldog nyulat mindnyájatoknak!:)
Egyébként az kiderült, hogy helyileg (városilag) hol is van az a gyógyszergyár??? Ugye nem Nizzában??!!:D
..és Emma jelen pillanatban, vagyishogy Alexnél lakik miből él meg?
Vagy ne kérdezzek hülyeségeket?
Nem valószínű, hanem tuti. Aki komolyan vette a kijelentését... Direkt mutatták a fejét. Kicsit sem volt elragadtatva.
Hát.. nem akarok vészjósló lenni de szerintem Alex fog kavarni...valószínű meggondolja magát az utazással kapcsolatban.
Tényleg szép fotó.Már kevés idejük van Emma távozása miatt ilyen pillanatra.
Gondoltam beteszem.. a közeljövőben úgysem lesznek ilyen szép pillanataik.:(
Sziasztok!
Mostanában kicsit el voltam havazva, csak gyorsan elolvastam, amit írtatok.
Kellemes ünnepeket kívánok én is Mindenkinek!
Kellemes unnepeket mindenkinek
Hol olvastatok az elozetest? En is akarom olvasni.........
Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!
Mindenkinek boldog húsvétot!
Egyébként olvastam egy előzetest, miszerint Emma összetörik... Asszem szakítanak. :-(
Sziasztok!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden Kedves BK rajongónak!
Bizony ám, a Rékasi Károly! A másik fő kedvenc:)
Persze, ez mind igaz. Én csak Emma szempontjából mondtam, hogy megértem a videlkedését. Juli biztos meg fog békélni, főleg akkor ha végre kiderül, hogy megint Klau keverte a szart, hogy nem szólt a szülésről. Alexet sajnálom, hogy két tűz közé kerül, bármelyik megoldást választja fájdalmas, valamelyik fél sérül.
Azért a tegnapi részben elég érdekesen kezelte Alex a közös gyerek témát. "majd megtudod ha apa leszel" Jobb szöveget is írhattak volna ezügyben Neki.
Persze, hogy Juli nem engedi, de ezt nem teheti meg, mert Alexnek joga van a gyerekéhez. És ezt Alex is tudja. Meg azt is, hogyha visszajönnek, akkor már tudja látni, mert ott fognak lakni a szomszédban, és azt nem teheti meg Juli, hogy eltiltja tőle a gyereket. Ha bíróságra is viszik az ügyet (amit úgysem fognak), Alex akkor is jó eséllyel indul a láthatásért.
Nem ő vette el. Julcsa nem engedi még megnézni sem a gyereket. Alex hányszor próbálta rendbe hozni a kapcsolatukat, még a gyerek előtt is sikertelenül. Amikor kiderült, hogy terhes, akkor is mindent megpróbált, örömmel vállalta volna, de mindíg alutasította. Én Emmát maximálisan megértem, hogy harcol a szerelméért. Persze, a filmben direkt van kisarkítva, hogy pont akkor mennének el, amikor Juliék visszajönnek a gyerekkel.
Nemrég mondta Alex Andrásnak, hogy Emmával van közös jövője. Becsapni Emmát, ez a közös jövő?
Ez szerintem akkor sem kifogás. :-(
Nem szép dolog elvenni egy gyerektől az apukáját. :-(
Inkább csak szerelmes. Lila köd ül az agyán, nem gondol másra, csak hogy együtt legyenek bármi áron.
Dehogy megy Alex Nizzába, az arcáról le lehetett olvasni, hogy ezt csak úgy mondja.
Egyébként pont ez az, hogy ott a legújabb gyereke. Emma arra nem gondol, hogy azzal foglalkoznia is kéne, hiszen Ő csinálta... Márhogy Alex, azt a babát. Látszik, milyen önző és naiv a kiscsaj. :-S
Visszajön Juli a gyerekkel, és Alex velük fog foglalkozni, ezért nem unatkozik. Szerintem miattuk nem is fog elmenni Nizzába.
Szerintem csak látszólag egyezett bele a költözésbe, azért, hogy Emma elfogadja az ösztöndíjat. Aztán majd utazás előtt elmondja, hogy mégiscsak a gyerekeivel marad.
A színház/ész mániám miatt biztos nézni fogom, mert még van egy pár remek színész(pl: Rékasi), de azért Pali mégiscsak kaposvári. :(
További ajánlott fórumok: