Barátok közt: Emma & Alex (beszélgetés)
Ezt a Somogyiban már olvastam, meg néztem neten is, de akkor még csak egy kép volt... Jófejek voltak és tettek be egy másikat is. Csak nem épp túl vidám...
:-)
Nagyon szívesen. :-)
Én május 15-én és június 5-én megyek színházba. Előbbi Liliom, utóbbi Hajmeresztő. :-)
Igen, jól tudod, tényleg játszik a Hajmeresztőben a színészbarátom, és méghozzá főszerepet. :-) Jujdejólesssz. :-)
Nem, sajnos nem megyek, egyszerűen nincs időm. :-(
Sziasztok!
Ez nagyon jó volt, köszi :)))
Nekem nagyon nem tetszett az Alex viselkedése, hogy szó nélkül lelép, de igazából megértem, hogy miért így tette. Mivel még mindig szereti az Emmát, gondolom szemtől-szemben nem lett volna elég ereje, hogy elengedje. Kíváncsi leszek, hogy még meddig megy a huza-vona, hogy az Emma várja az Alexet, aki nyilvánvaló, hogy se telefonon se máshogy nem akar vele már kapcsolatba lépni :(
A tegnapi részben viszont nagyon kiábrándító volt az Emma, ahogy ordíbált a Juliékkal :S
Annak viszont nagyon örülök, hogy a Noémi eltűnik, mert egyre tenyérbemászóbb a stílusa.
nézzétek meg!!
Nagyon szépen köszi a videót, tetszett a "büdösbuli"...
Jah, és tudom, hogy nem ide tartozik, de lehet, hogy csak május 26-án megyek legközelebb a Csikybe. :( Addira szól a bérletem. Uff... Az még nagyon messze van. A Liliomot egy héttel a bemutató után láttuk, most egy hónappal a premier után fogjuk látni a Hajmeresztőt!! Amiben, ha jól tudom, a Te színészbarátod is játszik. Már nagyon várom, úgy elmennék a főpróbára/előpremierre, de nincs aki elvigyen. Te mész?
:-)
Szívesen. :-)
Hát Emma tegnap elég gáz volt, ahogy elkezdett ordítozni Juliékkal... :-S
Amúgy a kisbaba nagyon édes!!!! Nekem is kell egy ilyen... :-))))
Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!:D
Pali utolsó mondata az volt, hogy vissza kellene vennie a tempóból.. remélem még nem akarja otthagyni a BK-t...:(
Most már biztosra tudom, hogy igen.
100%
:))
De lehettséges, hogy így megnőtt a haja? Kb füle alá ért, és egyenes volt, és nagyon egyedül volt, vagyis 1 újság társaságában.
Kicsit sem volt feltűnő hogy megálltam előtte, de annyira olvasott, hogy akár le is ülhettem volna mellé, akkor sem vett volna észre. Nem figyeltem meg jobban, de bizti Ő is a Somogyit olvasgatta.
Visszamegyek megnézem, hogy biztos legyek benne :))))
Remélem igazad lesz.
Láttam 1 pasit a Kapos hotel teraszán újságot olvasott. Nem vagyok biztos benne, de lehet a Pali volt, mert arcra pont úgy nézett ki. Csak a haja miatt nem vagyok bizti mert az hosszabb volt.
Te láttad mostanában, megnőhet ennyire 2-3 hónap alatt, vagy mégsem Ő volt?
Hát én nem ábrándultam ki Alexből ezért, de tény, hogy döbbenetes képsorok voltak. Mikor Emma vidáman elment és elköszönt franciául... Annyira tudtam, hogy amint bezáródik az ajtó, Alex is ugyan azt fogja mondani. És tényleg...
Egyébként Alex tuti vissza fog jönni, nemsokára. A két lány úgyis hamarosan távozik. Az egyik Nizzába, a másik meg, ha jól sejtem, vissza a dilidokis rokonhoz/ismerőshöz Írországba. Ahol mellékesen ott a fotós srác is...
Mire Juliék berendezkednek, Alex már vissza is tér...
Egyébként szerintem Alex még marad egy darabig, mert pont a mai Somogyiban van vele egy interjú, miszerint annak ellenére, amilyen karakter is Alex, szóval hogy mégis rengetegen nagyon szeretik... Úgyhogy gondolom már csak ezért is megtartják még egy darabig... :-)
Tényleg beijedt,mint amikor egy kapcsolat kezd komolyra váltani és a pasi bepánikol, mert nem tudja eldönteni igazán mit is akar.
András azért beszólhatott volna Neki, hogy a lánya többet érdemel annál, mint így lepattani Tőle.
Alex beijedt és kész.."én nem akarok Nizzába menni"
Ezt úgy mondta, mint egy megszeppent kisfiú. Nekem úgy jött le mintha Andrásra akarta volna átruházni a felelősséget..valami olyasmi volt ez, hogy: ""Ja bocsi én most megijedtem gyorsan elszaladok, te Bandi figyu, megoldanád helyettem?""
Ez egyszerűen baromi nagy szemétség volt a részéről..