Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Szia Lányok!
Vagyogatok, de inkább csak olvasok naplókat, stb.
Ancsa továbbra is részvétem a "lakótársaid" miatt.
Jó reggelt mindenkinek.
Pemi kipróbálom:)Amúgy hogy vagy?
Timi merre jársz??
Mi lehet Melivel??
Hát veszel ilyen bolognai alapot, és abból csinálod, én is abból szoktam:)
A hagymát megpirítom egy kevés zsíron, aztán mehet rá a darálthús, azt is megpirítom, aztán egy kevés vizet ráöntök, és lefedem, hogy puhuljon. Kb 20 perc alatt készre fő, akkor mehet rá a víz, amennyit a zacskón ír az alaphoz, és mehet rá az a por. Összerottyantod és kész is! Nem egy nagy was ist das!
Sziasztok! Szép estét!
Én meg még nem is ettem bolognait! Naaa? :D
Pemi, jobbulást! A rosszat elfelejteni, a jó meg majd jön magától :) Fiatalok vagyunk még, hajajj :D
Receptet írhatnál:)
Én nem tudom megcsinálni a bolognait:SSS
Ciki mi?:)
Szia Napra Forgó.
Nem baj majd legközelebb:)
Pemi mit főztél??
Én ki vagyok nyúlva..
Sziasztok!
Újra itt... ;o)
Ancsa, bocsi, hogy nem jött össze, de legközelebb mindenképp pótoljuk.
Az utolsó pár napunk tiszta diliház volt. :o/
Már főztem is finomat:)
Kicsit jobb a kedvem, pláne akkor milyen jó lesz, ha végre teljesen elkészül, és ehetek is belőle:)
Szia Tigris.
Pemi próbálj megnyugodni.
Attól legyen boldog anyós,hogy nem ad.
Lesz nektek saját erőből,szebb és jobb mint az ő pénzéből!
Megoldódik minden hidd el,csak mosolyogj egy nagyot,hogy kicsit felszabadulj:)
Sziasztok.
♥
Jó reggelt.
Pemi,anyós óta történt valami?
Meácska: nem félek a póktól pl. :)
A tengerimalac és a höri rágcsáló. Majdnem minden rágcsálótól félek. Apámat egyszer megharapta a szemem láttára egy höri, úgy, hogy nem bírta levenni az ujjáról. Nah, azóta inkább a közelébe se megyek...
Mivel falun lakunk, kuwa sok egér van errefelé, többnyire a mezők és a szántóföldek miatt, de leginkább a házi -és haszonállatok miatt. Otthon tartják a sok kukoricát, búzát, takarmányt, de hát tudod, hogy van ez... A szomszédoktól nagyon sok egér átjön, néha patkány is van az udvarokon, esetleg mezei hörcsög, vagy menyét.
Az egér a legrosszabb az összes közt: tavasszal és ősszel tömegesen jönnek. A falat már teljesen tönkretették; a konyhában és a kamrában húzzák meg magukat, és összevissza rohangálnak, mindent összeszarnak. Mikor kicsi voltam, nem egy egér átrohant már a lábamon. Szerintem akkor erősödhetett meg bennem ez a fóbia... :(
Sziasztok.
Hát Kesa,látod,tuti nem ebből fogok meggazdagodni:S
Ami azt illeti néztem melót hááááááát....kapaszkodjatok meg..65-70ezer a kézhez kapott fizu..és nem mert tanulatlan vagyok..Hát akkor jobb ha itthon maradok,és ha csak havonta 2x tetoválok megkeresem ezt...plusz bevállalok mindent amit lehet..
Meácskám a lufitól én is rettegek gyerekkorom óta,akkor anyu szemét egy majdnem kivitte..
Uram 30.szülinapján persze semmi más nem borította a lakást csak lufi,én úgy közlekedtem mint akit falhoz állítottak:DD
Szijjja Kesa! :)
Pemi, te nem leszel idegbeteg... Nem tudlak elképzelni, mint pl. Ancsa anyósát :D
Tigris! Félsz a hörcsögtől, tengerimalactól, lótól... Mitől nem? :)
Én lufifóbiás vagyok... Kerüljön messzire, mert rosszul leszek... Mondjuk nálatok lehetnek... Az nincs közel :)
Jobban köszi:)
Szerintem ez a kezdődő idegbetegség jele lesz:p
"Höri..." Háháááá! XDDD
Bocsi! :D
Nem tudom megkülönböztetni ezeket az állatokat, mivel nem szoktam ilyenekhez közel menni. FÉLEK TŐLÜK! :)
Ja, látom, igen! :)
Ancsa, 1 egész forintot ki tudnak préselni magukból a megbízók??? Aztaqrva... :S :O
Sziasztok!
Pemi, jobban vagy? :O
:DDD
Ez megnyugtató, hogy nem csak nálunk dúl a lufimánia! Én egyelőre nem láttam szív alakú lufit sehol, sőt ma a kisboltban semmi szívformájú dolog nem volt, úgyhogy vennem kellett a gyereknek egy ilyen karácsonyi mécsestartót, ami fenyőfa formájú, és egy pingvin segébe van beleszúrva a fa teteje. Most azzal játszik, remélem nem töri el!
Tigris,Tengerimalacok:)
Hát ha valakinek kell annak odaadom:)
Sziasztok.
Ancsa, mit fogsz csinálni a hörikkel?
Pemi: naplódhoz fűzve::: sajnos van szív alakú lufi. Hónapok (!!!) óta Muni is lufimániában tobzódik. Mindig vennem kell neki, ha megyünk a boltba. Legutóbb szív alakú lufit vettem neki. Igaz, kinn Ausztriában. Egy a pofámba durrant el. :@
Tele van lufival a lakás, a kabátjaim zsebei, a szoba...
Meg a tököm is...