Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Jó reggelt csajok!
Látom érdekes téma volt tegnap:földön húzott bimbi és társai:) Hát nekem szerencsém van, mert semmi változás ezen a téren. Persze olyan kicsi, hogy mi változott volna:) hehe Sajnos nem lett nagyobb, pedig erősen bíztam benne, anyámnak is nagyobb maradt. Sebaj, maradok lapos, cserébe nagy a seggem:)
Szia!
Ancsi küldte mindannyiónknak, de mostanában ő sajnos nem nagyon szokott jönni. Én nem tudok erről nyilatkozni, én is csak meghívott vagyok:)
Na és te honnan tudod, hogy a bimbóm nem éri el a köldökömet? :)
Amikor ülök, akkor eléri. :P
És amúgy tényleg zacsi: puha, mint a kelt tészta. Pfuj.
Mondtam Kálminak, ha majd sokat dolgozok, veszek magamnak szilikoncicit! :DDD
De hülye vagy Tigris:DDDD
Ha nem éri el a mellbimbód a köldöködet, akkor még nem olyan nagy a gáz, mint ahogy azt te beállítod:p
Egyébként erről jut eszembe, hogy egyszer láttam egy mamikát a buszon, akinek amikor leült kilógott a mellbimbóra az otthonkája alól!!! Na neki aztán tényleg lógott!
Sziasztok!
Pemi: pedig elhiheted! :)
Fáj is a mellbimbóm... Vajon miért? Mert húzom a földön, miközben járok! :)))
Ma szar napom volt, úgyhogy igyekszem az ágyikóba...
Mindenkinek szép estét és kellemes éjszakát kívánok! :***
Köszi, épp most eszem:)
Danának mondjuk annyira nem jön be, de ez van:D
Majd vacsir eszik húslevest.
El fog múlni, csak nyugi:DDD
Nekem meg mosogatnom kéne, meg főznöm, de egyszerűen annyira nincs kedvem semmihez, meg Dana sem akarja, hogy mosogassak, hogy egyelőre még nagyon messze vagyunk tőle, hogy ebédünk legyen...
az-az nyomitimi:)
Kezdték a csajo reggel 7-től a hisztit ordítást és hiába nyugodtak le én teljesen kész vagyok, menstruálok már megint és szar a nap:)
köszi!:)
neked meg nyugis napot!:)))
szia mindenki!
ma megint szarul vagyok.úgyhogy ma diétázom.:((((
szerencsére nekem nem volt sokáig tejem,miután abbahagytam a szoptatást.mondjuk 25 hónapig szoptattam.és nekem is bőrzacsik lettek a cickóim:))))
Akkor se hiszewm Tgiris:p
Nálunk nem vészes a reggel, csak kicsit hamar jött:D
Szép reggelt Lányok!
Mi hisztis napnak nézünk elébe:(
Szerintem ez természetes.
Anyukámnak is sokáig volt valamelyikünk után, azt mondta. :)
Neki fain cicije maradt, nekem megy egy csunya bőrzacskó! :D