Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Sziasztok:)
Miért is vagy te szar anya??? Lemaradtam valamiről?
Egyébként én azon csodálkozom, hogy borult még rá a könyvesszekrényünk, amikor mászik fel rá...
Tigris NEM CIKI:)))
Én vagyok ügye a társaságban a szaranya, oszt én is sírok. Most éppen azért mert ráesett a tv meg a komód. De nem lett semmi baja, hála az égnek. Meg egy csomó apróság miatt is tudok án sírni:)))
Én már most így ha rágondolok egy-egy pillanatra, vagy az édi kis arcára, már azon is simán sírok. ÚGY UTÁLOM MAGAM EZÉRT, OLYAN CIKI! :S
A múltkor mutatom a bnőmnek a gyereknek az ultrahangos felvételét -nem, csak egy sima, még csak nem is 4D-s-, persze senki nem lát belőle semmit, csak én. Mutogatom a kis orrát, a szájacskáját, a lábikóit. Aztán a doki megmutatta a szívhangját, az is hallatszik a felvételen.
Na, innentől nekem szarral meszeltek... Úgy hullt a könnyem, mint a záporeső!
Szerintem nem ciki...
Az a furi, ha egy anya nem sír. ;o)
Amikor én a sérült gyerekekkel dolgoztam, akik közül a nagyja állami gondozott volt, a többi is általában hátrányos helyzetű és csak hetente ment haza, akkor mi dolgozók is sírtunk... Közben meg röhögtünk magunkon, hogy milyen hülyék vagyunk.
Nálunk egész nap esik:S
Tigris, milyen kis érzékeny vagy:D
Mondjuk biztos én is sírok majd anyáknapján, mint a záporeső, tök ciki lesz:D
Sziasztok.
Itt csöpörög az eső... :(
Muninak farsang volt, de hamarabb eljöttem, mint hogy vége lett volna. Ígyis szorongatta a torkomat a sírás. MI LESZ VELEM ANYÁK NAPJÁN?
:(((((((
Sziasztok! :o)
Itt ma is süt végre a nap.
Tegnap is így volt egész nap, aztán este mikor jöttem ki az óráról és vártam a Zuram (késett), akkor esett. :oS
Ilyen a szerencsém...
Szia Lányok!
Napra forgó gyors gyógyulást neked!!
Jajj, ne is mondd... Tiszta dugó a fejem.
Ezer éve nem folyt az orrom, most bepótolja. Mondjuk ez még mindig jobb, mert máskor rögtön az arcüregemre szokott menni...
Na, majd még jövök. ;o)
Sziasztok! :o)
Én döglődtem tegnap (is)...
Ahogy érzem, ma sem jobb.
Szerintem megyek is vissza vízszintbe, amint elment a Zuram dolgozni.