Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
sziasztok!szép hétvégét és sok játszóterezést!:)
Ja, mondjuk ez igaz, mi is mindjárt megyünk a boltba, aztán lentmaradunk kicsit a játszón:)
Szia Mindenki!
A jó idő mindenkit elzavart a gépek mellől:):)
Sziasztok!
Mi az kihalunk, vagy mi lesZ?
Sziasztok:)
Hű, mi volt ez a morgás itt?
fa.z ki van a pasikkal mára!
Helló-belló mindenki!
Mindenki el van tűnve? Milyen dolog ez kéremszépen?
mégsem lesz jó dolga.inkább játszóterezünk.süt a napocska!majd csütörtökön megkapja:)
Nekünk ma kimaradt a játszótér a hülye gép miatt, de majd holnap, ha nem szakad majd az eső.
Ejj, de jó dolga van a fiatalembernek:)
No egy fodrászkodás rám férne.
Paki kapott lóvét Ágitól,akivel lakunk,úgyhogy délután beszabadítom a játékboltba és vehet amit akar.:)Kivi vagyok mit választ!
Sziasztok:)
Mi játszózni voltunk, most meg ebédelünk.
hello-bello!most jöttem haza nem rég!fodrász és meló ez várt ás vár rám.:)
Szia Csajok!
Hová tűntetek? Mindenki jól van? Naplókhoz még nem jutottam, majd lassacskán visszaolvasok.
A Tomi a guaravitot szedte, az jó nagyon erre. Asszem azt fogok vételezni. Ginko bilobát meg anyum szedett, mikor úgy érezte, hogy hülyül:D
Annyira röhögtem, mikor mondta, hogy képzeljem el, ő úgy érzi, hogy ő hülyül!
vitamin egyébként is kell;)
de valami gingko bilobás terméket mindenképp érdemes kipróbálni.:)
Remélhetőleg:) LEhet kéne valami vitamint ennem,hátha...
Ja, azt se tudtam mire vége lett a tanításnak, hogy fiú vagyok-e, vagy lány, totál kikészültem.
ez jó gyors akkor.bár ezek az okj-s képzések már ilyenek!tanulhatsz mint a kisangyal!:)
októberben már vizsga, és vége is:)
ismerős:)mennyi idős ez a tanfolyam?
Még nem tanultam semmit, egyelőre a szombati anyagot amit leadtam próbálom megemészteni. Majd talán csütörtök magasságában már képes leszek újra elővenni a füzetet:)
igazad van:)
jól vagy?tanulás megy?
Akkor segít rajta egy kicsit, és nem lesz olyan nehéz lemosni:)
na arra most nincs időm.majd megint kutyafuttában,valamelyik reggel.
az eső ezt a dzsuvát már nem mossa le.....:))))))))
Majd az eső lemossa:)
Én tegnap pucoltam ablakot:S
További ajánlott fórumok: