Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Halihó csajok!
Tiszta kukoricaügynöknek érzem magam:) Nagyon finom a főzelék belőle:)
A tegnapi 1 kilóból annyi maradt, hogy a csajok tudnak ebédelni:))
Mik vannak :o
Majd valamikor kipróbálom, mert nagyon szeretem a kukoricát! :))
Tigris, jobbulást! :)
Nem egy nagy dolog: kicsi világos rántást csinálsz, beleteszed a fagyasztott kukoricát és a zúzott fokhagymát, só, esetleg vegeta bele, kevés vízzel felöntöd, megfőzöd. Ha kész, hozzáteszed a tejszínt és még 5 percig rotyogtatod.
Mi imádjuk. Feltétnek meg bármi jó hozzá.
Ma egy kilóból főztem, de holnap estére már nem lesz elég:)
Hú, az milyen? :o
Bár, ahogy látom, nem nagyon szereti más :)
de méééér? Nagyon fincsi:)
Meggyógyultatok?
Bleeee, fuj! :)
Sziasztok! :)
hm.ezek finomak:)
de valami második kellene,mert levesem mé g v an
Szió!
Én tegnap krumplilevest csináltam tejföllel, meg virslivel, még maradt mára is:)
hello!
főznöm kéne v ala mit.de mit......
Igen, nagyon nehezen verődik fel... Akkor jó, amikor már nem folyik le a habverőről :D
Minimum duplát csinálj :D
Nálunk apu volt az, aki kanalazta az edényben maradt masszát, mert nem bírta megvárni, míg megdermed és darabolok :D
De sietnie kellet vele, mert gyorsan beleszárad a tálba és csak a víz szedi ki :)
ja-ja szétfolyt és meg sem nőtt, gondolom a kevés habverés miatt. Szörpöt megjegyzem:) Pity nagyon ráindult, úgyhogy akkor minimum dupla adagot csinálok:)
Linket köszi!
Szia! :)
Jaj :( Majd másodszor menni fog :)
Valószínűleg a zselatin volt a hibás, de mi lett belőle? Miért nem jó? Szétfolyt?
Egyébként majd a zselatinhoz löttyints egy kis szörpöt, mert a végén a cukornak jobb állaga lesz :)
Én dupla adagot szoktam csinálni, az egy darabig elég, de attól függ, mennyire édesszájú a család :) (A duplából kb. egy jó nagy tányérnyi lesz)
Itt vannak tippek: [link]
Szia Meacska.
Nem sikerült a pillecukor:( Persze nem volt itthon csak oetker-es zselatin:( De hétvégén újra próbálom. Amúgy ebből az adagból jó sok lesz? Vagy csináljak inkább tripla adagot?