Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Sziasztok:)
Meácska, az mitől lehet, hogy rohadt lassul tölti be az oldalakat a gép? Eddig nem volt ilyen gond, csak amióta újraraktuk a windowst. Már letöröltük a vírusirtót, és raktunk helyette másikat, de még így se az igazi:S
Hali!
Krisz, köszi a jelet!
Meácska: egész jó volt, bár lehetett volna jobb is. Sajnos legyőzött a lustaságom... :P
Pemi, nálunk ma lesz win és linux telepítés :D
A múltkor ellustultam, de már muszáj lesz sajnos :( Haldoklik a winchester, de szerencsére van itthon egy használt 80 gigás...
Tigris, hogy telt az este? ;)
És merre kóborol Ancsa? A múltkor beszéltem vele, de az már rég volt...
Sziasztok:)
Nálunk tegnap windows telepítés, és egyéb nyalánkságok voltak, úgyhogy nem fértem a géphez.
Én itt vagyok, épp ruhát rajzolok :)
Ki hogy és hol van?
Pfúúú, de nagy itt a csend! :(
Látszik, hogy Ancsa elhagyott minket! :((((((((((
Sziasztok.
Én megint itthon vagyok, eddig tartott a mai napom. Nemsoká megyek a mamáékhoz Süniért.
Itt szakad a hó, ma plakátolnom kellett. Érdekes volt ilyenformán, de hamar végeztem.
Még a dokira is volt időm, bementem megmutatni a manduláimat. :P
Puszi mindenkinek!
Jaj, én is olyat csináltam :D
Csak akkor még másfél éves volt, azt nyomtuk le egy év alatt.
Kitartást! :)
Megvan még elektronikusan a 80 tételem, de azóta már változtattak dolgokat...
Nem akarok havat. Tartogassa magát karácsonyra... A lottóra pedig nem volt idő... Ez a sok rohanás.... :)
Pénzügyi számviteli ügyintézősdit fogok 20-tól:)
Feladom, nem vagyok képben ezekben a dolgokban:D
Te meg adj fel lottót, hátha szerencsét hoz a galamb!
Képzeld esik nálunk a hó:S
Hű, Pemi... Te mit tanulsz? :D
Majd megnézem, mim van, de úgy rémlik, nekem ezekből nem voltak könyveim...
Áh, Pemi... Ilyen gyorsan feladod? :D
Most értem haza, de csak mert előbb lett vége 5 perccel és így elértük az előbbi vonatot... És most is fáj a szemem... Rájöttem, hogy a rohadt légkondi a tettes... Egész nap megy, hogy a fene esne bele...
És még a galamb is leszart...
Sziasztok!
Szép estét és nyugodt éjszakát kívánok nektek!
Puszi mindenkinek! :*
Elvileg róka volt a bűnös, és az oldalát kapta el, gondolom ahogy verekedtek. Nem láttam mert elszaladt utána az erdőbe, és ott történt az incidens. Most megy a kenegetés, meg a gyógyszerezés, aztán majd csak helyrejön!
Ja, Meácska, nálunk vannak rókák, mert a lakótelepet egy erdő veszi körül, balra meg hegy. Ilyenkor télen bejönnek, láttam már többet is, szép nagyokat, majd akkorák, mint a Sefo.
Jobbulást Tigris, és Pemi, add át Sefónak is :)
Egyébként hol tudta megharapni róka? :o
Szegény... :(
De hát mi harapta meg? És mikor?
:O
Sziasztok!
Szia Meácska! Éljél is, még jóóóóó sokáig!!! ♥♥♥
Pemi, kocogtatni?!
Örülök, ha nem nyal le a lábamról, amikor odamegyek hozzá! :)
Persze megpróbálom, de jó lenne minél hamarabb megnézetni, mert nem akarom, hogy elmenjen az a maradék esze is...
Sefo jól van már? Olyan édi az a kutya, imádnám! :)
Remélem mindenkit elkerül a betegség, nekem mandulagyuszim van, de egye fene. Már alig várom, hogy vége legyen a mai napnak.
Nem panaszkodom, mert most is itthon ülök, de ma hatig tart a buli. :P
Szépséges ebédidőmet töltöttem. Eddig.
További szép napot kívánok nektek! Majd jövök én is valamikor. :)
Sziasztok!
Nem tudok mást mondani :D
Csak beköszönök, még élek :)
Rág ez mindent, vödörszámra hord ki mindent a garázsból.
Kálmi azt mondja, hogy nem vészes, tegnap nézte meg neki. Viszont én mindenképpen szeretném majd megnézetni neki. Még az embernek is szar, ha valami állandóan fáj az arcában, nem hogy egy állatnak, aki azt se tudja, mi a helyzet...