Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Auuu.
Amennyire belenézhettem a szájába, nem sokat láttam. Csak úgy nézett ki, mintha letört volna egy réteg, és kilátszana a fogbél. Ez szerintem később gáz lesz neki!
A hétvégén lehet elviszem Kálmival a dokihoz. A francnak se hiányzik, hogy bekattanjon.
Holnap ha nem leszek hulla meló után, megnézem rendesen, már ha engedi. Most meg van kötve, ha odamegyek hozzá, szétugrálja az agyát is. Ha tudok, csinálok róla képet.
Sziasztok.
Segítsetek már.
A Mexnek eltört az egyik foga. Olyan hülyén állt a szája valamelyik nap, még egy kicsit ki is lógott a nyelve. Mondom Kálminak, hogy biztos beleakadt valami csont a szájába, de ahogy belenéztem, láttam hogy letört a foga.
Mit kell ezzel csinálni? Egy "sima" állatorvos csinál ilyen fogászati beavatkozásokat?
Régen volt egy kutyám, akinek szintén eltört a foga. Nem volt vészes, de egy idő után feldagadt róla az ínye, és teljesen megőrült a dög. Ezt mindenképp el akarom kerülni a Mexnél... Nem hiányzik, hogy valakit kifilézzen!
PLS HELP! :)
Amúgy szép napot mindenkinek, megyek házimunkázni. :P :S
Köszi:)
Jól van már, még mondjuk elég csúnya az oldala, de már sokkal jobban van.
Pem,milyen jó lett így a hajad!!!Jó a színe!
Sefo hogy van?
sziasztok!
kihalt minden zene sem szól......?
mi van csajok!sztrájkoltok?
Szép reggelt, és nyugodt vidám hetet mindenkinek:)
Nekünk jó korán kezdődött, Dana már fél 6 előtt fent volt:S
Jobbulást nektek Tigris:)
Jó reggelt mindenkienk!
gyors gyógyulást nektek!
Mi megvagyunk köszönjük, ma meglepő módon csend, nyugalom és béke volt:)))
Sziasztok!
Én is beteg lettem... :P
Muni is megint lázas volt éjjel, úgy reszketett, mint a nyárfalevél.
A szobában kb. 28 fok volt... :(
Remélem ti jól vagytok, és a babák/gyerekek is jól vannak!
Az doki azt mondta, hogy szerinte inkább róka lehetett, mert macska nem tud ekkora sérülést okozni egy ilyen kutyán. Nem akartam neki mondani, hogy volt már olyan, hogy nekirontott a katze...
Én amúgy se szeretem a macskákat, pláne amióta volt nekünk is, az egy elmebeteg volt, oda is került a szoc. intézménybe, a betegek közé, anyósom ott dolgozik, úgyhogy odaköltözött a rohadék:D
jajj, ne is mondd:( Én ügye macskabuzi vagyok, de komoly fenntartásokkal a kóbor állatokkal szemben.
Amikor még megvolt a Hurka, Pity mindig baszogatta, az meg szétkarmolta a kezeit. Aztán mehetett a bőrgyógyászhoz, mert tiszta dagadt kiütéses lett az összes karmolás, pedig lakásban tartott, tiszta volt a cicc.
Ja, hogy döglene meg az összes!
Még attól félünk, hogy esetleg azért duzzadt fel így, mert befelé vérzik neki, vagy valami tályog készül belőle kialakulni, nem tudom. De nem gondoltam volna, hogy ennyire megrogyik. Azt hittem, hogy mára jobban lesz már. Mert amikor a kóborkutyával összeugrott sokkal súlyosabb sebei voltak, és azt csak lekezeltem neki, és pár nap alatt helyrejött. Mondjuk nyilván már egy kutyaharapás, az valószínűleg oltva is volt, meg mittudomén. Úgy utálom a macskákat basszus! Ha ezen túlleszünk névvel ellátott bejelentést fogok tenni a jegyzőnél. Mi van, ha a gyereket harapja meg így egy dög!