Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Sohasem késő, a munka megvár!
Ja, nem hülye a Sefo, csak kutya:D
De jól megy:D
Egy kis lustulás nem árt sosem, főleg akkor esik nagyon jól, mikor ezer dolgod lenne, és te mégsem csinálsz semmit, csak döglesz, az a legjobb!
Nem szabad bekötni, mert akkor nem szellőzik, és nem tud kifolyni a genny, meg a véres dzsuva. Egyébként nem fetreng bele semmibe, vigyáz rá nagyon, mert fáj neki:) Meg napi háromszor kenem betadinnal, úgyhogy esélye sincs elfertőződni:D
Akkor ez a kertbirodalom nekem nem való, én hamar rákattanok az ilyesmikre...
Kertbirodalom.hu itt is kint szokott lenni a hirdetés. onlány játék, kertészkedni lehet, piacra járni, stb. De hamar függővé válik az ember:)
És amíg nincs bőr a kuty oldalán, nem kell bekötni, meg semmi, csak kenegetni? Nem fertőződik felül, ha séta közben belefetreng valamibe?
Jól van, bár még ugyanolyan lyukas az oldala, de már nem pará
zok, majd benő neki, vagy ha nem, akkor lyukas marad.
Mi az a kertbirodalom?
Helló Lányok!
Bocsi, hogy ritkán jövök, de rákattantam a kertbirodalomra:))))
Pemete hogy van az eb?
Sziasztok!
Meácska, mindegy, akkor ott marad:D Elfér:p
Ki hogy van egyébként?
Jó éjt! :)
Huh, Pemi...
Így elsőre passz, nincs Wordöm... Se ötletem...
Sziasztok!
Itt ma esett a hó!
Apa ma este itthon alszik! :) ♥
Szép estét és éjszakát kívánok nektek!
hello csajok!
mizu?
Azt írja, mikor meg akarok nyitni, hogy az Új microsoft word dokumentum.doc zárolva van szerkesztésre.
És van 3 gomb: Olvasásra, Értesítés, meg a Mégse. Ezzel mit lehet csinálni, hogy ne legyen zárolva?
:DDD
Figyi megint bénázok, véletlenül írásvédetté tettem egy word dokumentumot, hogyan tudnám visszacsinálni???
Szió!
Megfejtettük a dolgot, a vírusirtó volt a hibás! Amióta leszedtük ezt az AVG-t azóta műkszik minden:)
Hú, de eltűnt mindenki...
Ígérem, többet nem tartok informatikai kiselőadást :D
Hmm... Így nehéz :D
A flash felelős sok mozgó tartalom megjelenítéséért, pl. sok reklám, youtube, stb.
A memória, az egy hosszúkás kis műanyag léc, fekete négyzetekkel, bent a gépben. Egy ugyanolyan hosszú kis műanyag csíkba vannak beletolva :)
A lapozófájl... Hát, azt a windows csinálja magának a winchesterre, és úgy használja, mint a memóriát. Kiegészíti azt. Szóval ha kevés a memória, akkor pakol a winchesterre is (ami lassabban megy, mint a memóriába), és ha az is kevés, akkor várnia kell, amíg lesz üres helye belepakolni. Ez bonyolult lett, bocsi :D
Malware: minden csúnyaság, ami a gépre mehet, vírus, trójai, kémprogram, spam, stb.
A tanár bácsi aztat mondotta Info biztonság előadáson, hogy átlagosan egy szűz gépet 2-3 perc alatt talál meg valami rondaság.
Lackó szerint telepítsétek újra a flasht, vagy próbálj ki másik böngészőt. Nem tudom, mit használtok, én a Chrome-ot szeretem, mert gyorsabb a Firefoxnál. Explorert meg csak az életuntak használnak :)
Flash: [link]
Google Chrome: [link]
És a reklám: ha bárkinek bármilyen számítástechnikai problémája van, létezik weboldalunk, ahol kedvére böngészhet hardvereink között, vagy kérhet segítséget e-mailben vagy telefonon (Én írok vissza, ígérem :D)
Csak az oldalak. De ez túl sok minden amit felsoroltál, és a feléről nem tudom mi az, úgyhogy passz:D
Majd elvisszük a sráchoz, aki összerakta anno:)
Ügyesek voltatok! :)
Mi inkább ilyen időben nem dugjuk ki a nózinkat a házból :D
:D
Na, voltatok kirándulni? :)
Csak az oldalakat? Vagy alapból minden csigát játszik?
Lehet sok minden... Flash-probléma, memória kimozdulás, hálókártya (vagy más) driver nincs telepítve, a lapozófájl nincs jól beállítva, malware, stb, stb...
Sziasztok!
Kellemes napot mindenkinek!
Itt fúj a szél, de süt a nap is! Remélem kicsit tudunk kirándulni. :)
hello mindenki!
nyugis vasárnap eddig!:)