Baj, ha eltart a férj? (beszélgetés)
Miért mi történik ennyi idő alatt?????
0-24-ben a gyerekeid 10cm távolságban vannak tőled? Nem csoda, hogy ennyire kivagy te is meg ők is...
És ez most kit érdekel???
A konkrét esetről van szó, nem az múlthetiről...
Vagy esetleg akkor mondd meg a barátnődnek, hogy "Igen bocs hibáztam, de amúgy már egy csomószor felkeltem korábban, hogy vigyázzak a gyerekedre, nem értem mi bajod van, hogy most az egyszer nem"
ez már én is érdeztem a 169. hsz-ben...
nekem ez az egész magas...
ha valaki kora reggelre be van jelentkezve, akkor tutikorábban kelek, hogy minennel készen legyek
Nálam ez úgy zajlott volna, hogy a "lehet" sms után felhúzom az órám előbbre és rég elkészülök és a gyerekeket is elkészítem a megbeszélt időpontra. Akkor meghallom a csengőt, átveszem a gyereket és ennyi. Ha mégsen jönnek, akkor haladok tovább a szokásos napirend szerint. Neked mi ebben a nehéz?
Az meg, hogy törcsiben meglátnak?! Jesszus...és?
Még mindig nem értem. Smink nélkül mondjuk 5-6 perc alatt kész vagy, addig péppé verte volna a két gyerek egymást úgy, hogy amúgy ott vagy 2 méterre tőlük? Ezt nagyon kétlem!!
Csak nyilván könnyebb ez az út, mint a beismerni a saját felelősséged!
Nem tartottad be, mert azt ígérted, hogy "átveszed" a gyereket, te meg nem engedted be.
Ez ennyire egyszerű, csak valamiért képtelen vagy felelősséget vállalni a tetteidért, holott amit teszel, az mind-mind csak a te saját döntésed!
szerintem csak kreálod itt a problémát továbbra is.
tőlem amúgy nyugodtan, de ne csodálkozz, ha a férjed egyszer csak kilép ebből. aztán nem lesz egy barátod se és senki, mert így álltál hozzájuk.
De ha nem hagyod magukra őket, akkor eleve akkor készülődsz, amikor a tieid még alszanak nem? Ergo simán kész lehettél volna, amíg a barátnőd odaér.
Máskülönben ők egyedül vannak, amíg fürdőszobázol nem?
Még jó, hogy eltartanak, mert képtelen lennél bármire. Szerintem dolgozz azon, hogy a férjed ne egy nyavalygó, hisztis asszonyhoz menjen haza, próbálj mindent megtenni azért, hogy ő boldog legyen, mert egyedül legfeljebb diliházban élnél meg.
Ebben a fürdőszobás dologban is csak az a probléma, hogy még a nőt hibáztatod, pedig ő megmondta, nem haragszik. Biztos nem 10 másodpercig állt ott kopogtatva, csengetve, hanem hosszú percekig, figyelned kellett volna.
Na, én ebben az esetben felhúztam volna korábbra az órát, mert tudom, hogy korábban készen kell lennem a feladataimmal, hiszen egy harmadik gyerek is rám lesz bízva.
(az mindegy, hogy fixre vagy valószínűre mondta)
Azt próbálom magyarázni, hogy tök mindegy, hogy mi történt és hogyan.
Az az egy a lényeg, hogy ígértél valamit, amit nem tartottál be. Ennyi. Ezért pedig nem az összes többi a felelős, aki ott volt.
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Meddig kell egy anyának eltartania a gyerekét?
- Nem tudom már eltartani a felnőtt fiamat! Mit tegyek? Ki mégsem lökhetem!
- Amikor apuka eltartja a családot..
- Felnőtt gyermeked meddig vagy "köteles" eltartani?
- Ha eltartási szerződést kötök valakivel, akkor az én jövedelmemből kell őt eltartanom? Mit kell tudni az eltartási szerződésről?