Babaváró támogatás tapasztalatok (beszélgetés)
A kistesó számít majd 1. gyereknek.
160 ezres jövedelemmel, - gondolom neked gyes, plusz egy 54 ezres törlesztéssel - szerintem nem jók az esélyeid.
Egy próbát azért megér.
Nem lehet.
1 gyereknél kamatmentesen vissza kell fizetni.
Annyit veszel fel, amennyit szeretnél, nem kell 10 millot mindenkepp.
Aláírtátok a szerzodest? Vagy az igényt adtátok le?
Otp-nél amikor aláírtuk, az ugyintezo at is tette azonnal a szamlamra.
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy a babáváró hitelt mikor folyósítják kártyára. Minden eddigi , pozitív volt.
Sziasztok!
Babaváró hitelt szeretnénk hitelkiváltásra felvenni. A másik hitelnél adóstárs vagyok. Erre is igénybe fogom tudni venni?
Volt már valakinek hasonló esete?
Sziasztok!
Új tag vagyok,nem olvastam végig minden kérdést és választ ezért lehet, hogy volt már. De a babaváró hitelt lehet részarányosan is igényelni? Az első babánk úton van, 3 biztosan nem lesz, talán 2 sem. Tehát például lehet csak 1 vagy 2 millió forintot igényelni, hogy ugyanúgy ne kelljen visszafizetni, mint 3 gyerek esetén? És ha lehet mennyi a plafon? Őszintén szólva a 10 milliót én nem merném bevallálni így.
Koszonom a valaszt.
Plusz van e valakinek tapasztalata az online igenylesrol (akar bankmonitor altal ) ?
Sziasztok!
A mi helyzetünk:
Jelenleg van egy 3 éves kislányunk, és a párom 24-25 hetes terhes. Június 20.-ra van kiirva. Jelenleg dolgozik meg.
Nekem több mint 5 éves magyar tb-m van.
Március 30.-án házasodunk ossze.
A parom jelenlegi fizetese 90 ezer Ft. Az én fizetésem átlag 340 ezer Ft.
Mind a 10 millió FT-ot szeretnénk felvenni.
Ezek alapjan van e buktató, vagy,hogy miért nem kaphatjuk meg a hitelt?
Első körben az OTP-nel szeretnénk igenyelni, az eskuvo utan.
Elore is koszonom a segitsegeteket! :)
Sziasztok!
Mi is felvettük a babaváró hitelt az Unicredit Banknál, de a szerződésben nincs benne külön, hogy mikor lesz kamatmentes a hitel, hanem a jogszabályra hivatkozik.
De ebben se találtam meg. Esetleg tudna vki segíteni benne, hogy hol van ez leírva, mert a bankos lerázott. Kicsit fura mert másik banknál egy ismerősnek ez konkrétan benne van a szerződésében. Köszönöm!
A khr-ben pedig mindenki szerepel, akinek barmilyen hitele van, ami banktol, penzintezettol szarmazik es nem pl uzsorakamatra "Józsitól".
Ha fizeted rendesen, akkor a pozitiv oldalon vagy, aki nem fizeti, az a negativon.
Az egy dolog, hogy rendesen van fizetve.
Van 220 000 nettotok, akkor a babavaroval osszesen 110 000 Ft hiteletek lehet.
A babavaronak kb 50 000 a torlesztoje, akkor azvezyeb hiteled max 60 000 lehet.
További ajánlott fórumok:
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Nagycsaládosnak lenni a támogatások miatt?
- Elutasitott gyermeknevelési hozzájárulás, elutasított lakásfenntartási támogatás.
- Allergia vizsgálat TB támogatással. Van valakinek tapasztalata?
- Albérlet támogatással kapcsolatban valami tapasztalat?