Babatervező (most próbálkozók:o))) (beszélgetés)
Munya, itt vagy még, gondolom, készülsz már haza
visszaértem a fodrásztól :-))
Nekem is kellene már fodrászkodtatni, de arra is lusta vagyok, hogy felhívjam a leányzót jöjjön el.
Nekem ma egyig van munkaidőm, úgyhogy csak addig vagyok, meg 7főn szabin leszek, úgyhogy 3 napig nem hallotok felőlem!
Ki kell használni ezeket az alkalmakat, az a biztos! Mi is együtt voltunk -reggel - , bár nekem állítólag már 4 napja volt PÉ-m, de tegnap olyan ovulációs fájdalmaim voltak, soha nem tudhatja az emberlánya, hogy mi van ott legbelül... :-))
ma nem sokáig leszek, mert megyek délelőtt fodrászhoz. Végre megszabadulok a szőke loboncomtól!!!
Sziasztok!!!
Nekem meg ma reggel lejjebb kúszott a hőm, bár még mindig nem került a cover line alá, így tovább bizakodom... Munya, Neked még 8 nap az ovuig??? Pedig a számokból arra következtetnék, hogy épp most van PÉ-d...
Na akkor szia ikrek társam!!!! Úgy látom én meg kimaradtam a kajából, pedig "megbeszéltük", hogy az a mai menü lesz!!!! :))))
Egyébként mindenkinek szép jó reggelt!
Reggelre megugrott a hőm! Tegnap 36,3 volt ma meg 36,7. Na? Erre varjatok gombot. A kis táblázatom szerint még 8 nap az ovuig.
Estére már úgyis cak az olvasás marad...:)
Mindenki lelép...
Sziasztok!
Visszaolvasok, legalább utólag tudjam, kivel-mi történt...:)
Szia. Nem voltam benne biztos, hogy te vagy-e, nem akartam hülyeséget írni. Remélem nem hari meg. Egy új "tagunk" lett voltan Lara100, neki akartam ajánlani, utána is néztem a teáknak, de nagyon eltünt.
Lépek lassan csajok, még itt vagyok egy darabig. Jók legyetek. Akinek akciózni kell akciózzon.
Sziasztok, én is itt vagyok (néha) :-)) A Munya által hölgyike asszem én lennék, csak olyan édes, mert 42 írt... én májusban voltam 43 éves. De ez a lényegen nem változtat semmit sem.
Csajok, mindenki jól van? Picit visszaolvastam, bár nem sokat. Én most várakozó és reménykedő állásponton vagyok, a hőm ma reggel fenn az egekbe... úgy hogy minden rendben.
valaki érdeklődött a teákról:
cickafarkfű: sok mindenre jó, de leginkább a sikeresebb megtermékenyítésre iszom a ciklus első felében, azaz a PÉ-ig.
Ugyanígy szokták inni a málnalevél teát is, de ahhoz nekem nincs sok bizodalmam...
Palástfű tea: a ciklus második felétől kezdve iszom, mert segíti a sikeres beágyazódást.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Miért próbálkozott be, ha barátnője van és meg lett beszélve, hogy barátok vagyunk? És most miért haragszik?
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?
- Két alkalommal is próbálkoztam a 90 napos diétával, de hízni kezdtem és abba hagytam. Évekkel ezelőtt működött! Most vajon miért nem?...:(