Babatervező (most próbálkozók:o))) (beszélgetés)
Az jó, nálunk a munya a mujából jött. Ha hisztiztem mindig azt mondta olyan muja vagy! Na összerakta az anyum muciját a mujával, ebből lett munya, na meg a lütyő. De az más téma.
Mire gondolsz?
Olyan gyönyörűen süt nálunk a napocska. Titta jó kedvem lett :))))))
Szia muci és tilli.
Tök jó a neved muciegérke. Miért ez? Anyukám kicsinek így hívott, mármint mucika! :)
Köszönöm kérdésedet megvagyok!! Csak leszekad a derekam, meg hányingerem van....
Ovulálok :)
Szia! Tegnap már olvastalak :-))
Üdv köztünk ! :-))
Szép jóó reggelt!
Olyan álmos vagyok , hogy alig látok ,ki a fejemből :-)))))
Szia muciegérke!
Látom ma csatlakoztál, isten hozott...!
Visszaolvasgattam.
Sajnos én a melóm miatt mindig csak este érek rá, úgyhogy általában lekések mindenkit...:)
Sziasztok!
Senki nincsen ???
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Miért próbálkozott be, ha barátnője van és meg lett beszélve, hogy barátok vagyunk? És most miért haragszik?
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?
- Két alkalommal is próbálkoztam a 90 napos diétával, de hízni kezdtem és abba hagytam. Évekkel ezelőtt működött! Most vajon miért nem?...:(