Babatervező (most próbálkozók:o))) (beszélgetés)
Azt köszi, csak lehet, hogy akkor már ennek a hónapnak lőttek. dec 30-ra nem várom a mikit... de nem baj, majd januárban újra próbálkozunk. Végül is szeptember vége óta próbálkozunk ennyire tudatosan, most van a 3. ciklusom, amit jegyzek. Az nem annyira vészes.
Én is ebben bízom. Mi Apával a két ünnep között eltűnünk az Őrségbe kettecsként...
De legalább ezt már tökéjrefejlesztettük. Majd csak összejön, most jönnek majd a karácsonyi csodák.
Az ám! csak jó lenne, ha már fizikailag is mutatkozna a profizmus gyümölcse!!!! :-))))
Atyám! Profik vagyunk! :)))))))
Mókica, ebben a témában tudom Neked ezt az oldalt javasolni: www.babatervezok.otthona.net Itt minden kérdésedre találsz pontos választ. Peteérés előtt leesik a hőmérséklet, s utána következő napon pedig több tizeddel magasabb lesz. No ekkor volt PÉ-d. Reggel, mindig azonos időpontban kell mérni, hagyományos hőmérővel és testüregben (szájban, hüvelyben, popsiban). Én szájban szoktam mérni és nagyon jól nyomon lehet követni a ciklusodat. Itt tudsz hőgörbét vezetni: www.ciklus.hu Regelni kell, majd szépen felvezetni a ciklusaidat, és a mért hőt napról napra beírni, s a program megcsinálja a görbét. Még a PÉ-t jelző zöld függőlegest is behúzza... ha kérdésed van, csak nyugodtan kérdezz.
A menzesz első napjától kell mérni, szájban, hónaljban, van aki hüvelyben méri. Minden reggel felkeléskor az ébredési hőt mérd, úgy, hogy nem kellsz ki az ágyból, még pisilni sem szabad kimenni :). Ha a hőd egyik nap leesik, mondjuk nekem 36,3-ra szokott, aztán 36,7re fel másnak, na akkor van peteérésed. Nagyon jó honlapok vannak, ahonnan le lehet szedni ilyen táblázatokat. A babatervezők.otthona.net, vagy a ciklus.hu-n is vezetheted.
én Honnan tudom,hogy mikor van?
Kezdjem el mérni minden nap...és ...??
köszi
Reméljük, hogy hamarosan, már van egy megbeszélése januárra.
Szia Mókica!
Mókica azért hőmérézünk, hogy tudjuk "pontosan" mikor van peteérésünk.
sziasztok! Én még új vagyok ebben a témában, most kezdtük el a párommal próbálozni!
Megtutdnátok mondani, hogy miért kell hőmérőzni? Sok embernél olvastam,hogy ezt csinálja...
Előre is köszi!
Sajnálom, Munya. Ez bizony nagyon rosszkor jött. Remélem, hogy sikerül hamar másik állást találnia.
Életemnek nem hosszabbították meg a szerződését a melóhelyen. Nem akarok úgy, hogy idegesek vagyunk.
Hogy hogy? Megkérdezhetem, hogy miért?
Nálunk sincs semmi változás, sőt. Lehet, hogy még el is halasztjuk egy picit a dolgot.
Sajna, még nincs semmi. Most vagyok a ciklusom közepén, szépen fent van a hőm, de egyébbel sajnos nem tudok szolgálni :-(( Hőmérőzök, szedem a vitamint, a teákról most egy picit leálltam.
Szia! Mindenki itt hagyott :( Egyébként jól vagyok, kicsit fáradt, várom, hogy vége legyen ennek a 7nek. És te hogy vagy? Van már valami fejlemény?
Szia Munya, látom, hogy kihalt a topik teljesen.... Te hogy vagy?
Sziasztok! Remélem mindenki jól van!
Mi van veletek lányok? :(
Köszi munya!Remélem tényleg megfogant a picim!Már régóta várom ezt a pillanatot!De akkor leszek benne 100%-ig biztos,ha a doki is megerősíti.
Sziasztok lányok!
Köszi adri79, szerintem mindanyiunk nevében mondhatom, hogy hajrá. Oszd meg velünk a praktikákat! :)
Zsani8585 gratulálok. Nagyon szorítok! :)))
Csajok!Szúrkoljatok!8napja késik és halványan ugyan de azért egész jó látszik a másik csíkocska!!!
Én a 27. napon tartok. És már régóta szeretnénk babát.
Tudok néhány praktikát a babához. Sajna én is csak most tudtam meg, de szívesen megosztom veled.
17. napon tartok, és nem olyan rég óta, október elején kezdtünk neki a babaprojektnek :)
Köszi Munya!!
Te hanyadik napon tartasz??
És mióta próbálkoztok??
Szia adri79! Persze, hogy csatlakozhatsz! Bár nem sokan vagyunk, és nem is olyan sokat! De légy üdvözölve. :)
Jó reggelt!!!
Csatlakozhatom hozzátok??
Már egy éve próbálkozunk babával. De sajnos két vetélésem is volt az idén. Most újra próbálkozunk. Szeretném ha megosztanánk a tapasztalatokat és segítenénk egymásnak.
Megengeditek?
További ajánlott fórumok: