Babatervező (most próbálkozók:o))) (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem ugyanarról a riportról beszélünk. Sok érdekeset mondott. De ez miattad megragad a fejemben. :)
Sziasztok!
Ide is beköszönök, hátha van még itt valaki...:)
Szia.Ma volt a Budapest tv-n Czeizelnek egy műsora.A terhesség alatt szedhető gyógyszerekről volt szó és be lehetett telefonálni.Sok kismama betelefonált különböző kérdéseket tettek fel mert mindegyiknek kellett valamit szedni és féltek,hogy baja lesz a babának.Czeizel mondta,hogy 41 gyógyszer van amit nem lehet szedni mert károsak a babára.De ha valaki például migrénes akkor nyugodtan vegye be a gyógyszert,mert akkor árt a babának ,ha nem veszi be ,mert a babára is átmegy a rosszullét.Mert ugye attól,hogy olyan kicsik még ugyanúgy éreznek mindent ami az anyukájukkal történik.Ezt mondta Czeizel.Ezt tette be nekem a cicus tegnap, volt olyan kedves. Egyébként az algo gyengébb, mint a paracetamolok.
Sziasztok! Visszaolvasgattam, most lettem kész. De láttom, mindenki letaposott.
Olli, pénteken ahogy hazaértem, pont volt egy riport a Czeizellel(?), azt mondta, hogy paracetamolos termékeket be lehet szedni fejfájásra.
Na Lányok nagyon akadozik ez a topik .....lassan megyek holnap jövök
Puszi ...
Hát ez az ...ezért kell mindennap ilyenkor...habár arra is azt mondják az a jobb ha 2 naponta ....tényleg én már nem tudom ....ebbe fogok belehülyülni...)))
Igen, rajta leszünk... :-))) bár sokan meg úgy tudják, hogy akkor kell, amikor még lenn van... ki tudja ezt pontosan? hmm...
Sziasztok ...akkor tegnap volt pé nem ?Na akkor ma hajrá mert nekem is azt mondták az okosok ,hogy akkor kell amikor felmegy a hő.....Hajrá...)))
Én inkább azt tartom sokszor neccesnek, mikor teletömik mindenféle hormonokkal a nőket, hogy teherbe essenek, tudom, hogy muszáj, csak nagyon sok mellékhatása van annak.
Én gyerek korom óta szenvedek ettől és, hát nem kívánom senkinek. Valószínű a hormonok miatt van most többet.
Valószínűleg igazad van, nekem annyira keveset fáj a fejem... úgy hogy nem igazán tudok ehhez hozzászólni...
Amikor fejgörcsökkel fetrengsz napokig azzal többet ártasz a babának is.
Szerintem, akinek igazi migréne van az várhat, hogy magától elmúljon. Egyébként pont múltkor tettem be egy Czeizel-es cikket, hogy 100 terhesből 91-nek muszáj gyógyszert szednie, szerintem nem ezen múlik semmi.
:-(((((( És szedsz rá valamit? Én megmondom őszintén, nem vagyok a gyógyszerek híve, mikor fáj a fejem, akkor is megvárom, hogy magától múljon el. ha meg kismama lennék, akkor meg pláne nem mernék semmit sem bevenni.
Semmi, csak ez az átkozott fejfájás.
Sziasztok
én is itt vagyok, bár munka is van, csak ide-ide nézegetek.
Ma reggel 36,8-at mértem, tehát volt PÉ-m!!!!!! csak pont tegnap nem volt akció Apával, mert gondoltuk, hogy egy napot kihagyunk végre...
Ollijohi, sajnálom, hogy fáj a fejed, remélem, hamarosan elmúlik.... hányinger, émelygés?
Sziasztok!
Ma megint fefájással keltem, de olvastam, hogy ezzel a problémával nem vagyok egyedül így az elején, szóval megnyugodtam. Többiek???
Sziasztok Lányok lassan megyek majd holnap benézek ...)))
Megyek pihenek meg nem akarom, hogy fájjon a fejem a monitortól.
Pedig egy csontkollekció vagyok zsírréteg semmi:o)))
Én is mindíg tudom, volt, hogy annyira fájt bevittek anyuék a kórházba kiderült, hogy egyszerre 4 tüsző virított a petefészkemben.
Mert szerintem az is hazavágja az ember hormonális működését egy barátnőm 7 évig szedte és most olyan belülről a méhe, hogy azt mondta a doki fizikai csoda, ha terhes marad valaha.Szóval ezekről a dolgokról elfelejtik felvilágosítani az ember lányát, mikor elkezdik észnékül szedni tizenévesen:o(((
Amúgy én is meg szoktam érezni az ovu napját, de most valahogy cserben hagytak az érzéseim. Nekem is a melleim nagyon fájnak olyankor és a petefészkem szurkál.
De nem minden hónapban van több csak néha-néha.
Én annak tulajdonítom, hogy nem szedtem fogigátlót csak 1x 1/2 évig.
Már a mellem fájdalmas is szokott lenni sokszor és kérdeztem a dokit mitől van, mondta, hogy nagyon erősen dolgozik a petefészkem.
De én érzem, mert fokozódik a hüvelyváladék, fáj a petefészkem, szóval én napra szoktam érezni.
Nekem többször is szokott lenni egy hónapban.
Olyan hamar....))) neked ilyen hamar van pé?
További ajánlott fórumok: