Babatervező (most próbálkozók:o))) (beszélgetés)
sziasztok!
Nekem az első baba gyorsan összejött,Viktor már két éves múlt.De mi is szeretnék kis tesót neki,majd egy év sikertelen probálkozás után lettem terhes.Nem akarom elkiabálni,még csak nyolc hetes vagyok,a családom sem tudja még.Remélem minden rendben lesz,és remélem nektek is sikerülni fog.A legnagyobb vicc az egészbe,hogy lakásfelújítás közben vagyunk,cipekedtem,pakoltam,festettem és közben észre sem vettem,hogy terhes lettem.A lényeg,ne görcsösen akarjátok.Tudom én könnyen mondom van már egy kisfiam,de nekem is nehezen jött össze,mert annyira akartam.
Sziasztok!
Ti hogy bírjátok, hogy nem sikerül a teherbeesés?
Én hónapról hónapra reménykedem, és minden alkalommal nagyon megvisel, amikor rájövök, hogy már megint nem jött össze.
Már lassan feladom.
Szia Dina1981,
tényleg vannak közös vonások bennünk:-), nekünk is szeptemberben volt az esküvőnk...és mi is lakásfelújítás előtt állunk. Hát én is szeretném, hogy kisbaba bejelentkezzen, de még várat magára...pláne, hogy most eltörtem a lábam és gipszben van, így pár hónapot ugrik a babatervezés...mert hát így vannak hátráltató körülmények:-(. De azért majd eljön az ideje mindennek!! Én is szurkolok Neked és a többi babaváró asszonykának, reméljük, majd nemsokára a terhességünkről, meg a lurkóinkról is tudunk hoxázni:-)
Kedves Babatervezők!
A legfontosabb, hogy ne görcsöljetek rajta!
Ne ez legyen éjjel-nappal a gondolataitokban, mert a stressz nem tesz jót, ennek sem :)
Csak pozitívan a dolgokhoz!!!!!
Sziasztok!
Új vagyok teljesen, kicsit beleolvastam az írásokba és rájöttem, hogy meg kell veletek osztanom a történetem...
8 hónapja nem szedem a gyógyszert 4 hónapja próbálkozunk. a múlt hónapban hányinger, rosszullét, mellfeszülés, pisiinger stb. Totál abban voltam, hogy ez már a baba. 4 különböző teszt, amikre azt írják, hogy a mensi előtt már kimutatja, persze negatív mindegyik, majd napra pontosan megjött. Totál kikészültem. Ennél pontosabb tüneteket szerintem csak egy 8 hetes tud produkálni:-) aztán véreztem, eléggé ráadásul...gondolom nem tapadt meg. Most pedig 1 napja késik, megint tök ideg vagyok, nem tudok aludni...aztán rájöttem, hogy nem fogok görcsölni, mert csak magamat teszem tönkre. tegnap este 2 különböző teszt, negatív, ma reggel első vizeletből 2 teszt ismét negatív...én már csak a jövő héten fogom magam ismét tesztelni. ha van baba, akkor egyszer úgyis pozitv lesz a tesz!:-)
Senki ne adja fel, és főleg ne görcsöljön rajta, bár ezt pont én mondom, aki aludni sem tud?:-)
Szóval hajrá mindenkinek, új év, új lehetőségek!!! :-)
sziasztok,
olvasgatlak Benneteket, nem is gondoltam volna, milyen sokan járunk hasonló cipőben...naivan azt képzeltem én is, h. ha nem védekezünk,rögtön teherbe esek...és 1. hónapban fel is készültem rá, aztán megjott:-):-(, 5.hónapja próbálkozunk. ..Cicus, nekem is sógornőm várandós, nekik véletlenül összejött, mi meg tervbe vettükés még semmi.Az első reakció az irígykedés, persze, mit tagadjuk, de aztán rájottem, h. nem érdemes...annyi egyéb feladat is akad, h. majd a sors, az ég eldönti, hogy egy "gyermekre megbízást" mikor utal ki. Én a páromra is sokáig vártam, az Igazira, aztán befutott:-).Várom a kis unokaöcsém érkezését:-)
Most épp nálunk függőben a babaproject, mert eltörtem a lábam, és gipszben fekszem itthon...
Szerintem gondoljatok arra, amikor majd meglátjátok a pozitív tesztet, vagy az 1.uh-t, mert eljön majd az az idő is:-)
Üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Aranyosak vagytok nem regisztráltam ki, a történetet kíméletességből a pocakosok miatt ide nem írom le indítottam egy fórumot Az élet missed ab után ott leírtam, akit érdekel olvassa el.
Mindenkinek minden jót!
Szia!
Ahogy Zsani is írta,a mensi kimaradástól kb.2.hét.Én hétfőn megyek UH-ra,ha babu van,akkor már 6.hétben leszek,tehát már látszik vmi.Előbb nem igazán tudnak mondani semmit,mert nem látszik.Ezért is vagyok ideg,mert a tesztem nega,tünetek vannak,mensi elmaradt,félek hogy megint méhen kívüli,vagy "csak" ciszta.Veled mi van?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Miért próbálkozott be, ha barátnője van és meg lett beszélve, hogy barátok vagyunk? És most miért haragszik?
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?
- Két alkalommal is próbálkoztam a 90 napos diétával, de hízni kezdtem és abba hagytam. Évekkel ezelőtt működött! Most vajon miért nem?...:(