Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Csak próbaképpen, ha létrehozol egy új naplót (látom csak 2 bj van, az még másolható) és gyárilag úgy állítod be, hogy zárt és csak meghívottak.
Én kérek engedélyt. Max ha így sem engedi, kitörlöd hogy ne legyen ott feleslegesen.
De akkor én írnék hoxának, hogy valami geb@sz van.
Vagy kezdheted ezzel is. 😃
Nekem amúgy nem szokott beszólni, múltkor megdicsért,hogy alig hízok.Szerintem szar a mérlege amúgy,össze vissza mér 😅
Elég rendes nálam amúgy, héten felhívtam mert 7.3as lett a cukrom és minden írták,hogy 7 felett már sok
Mondta hogy 7.8ig jó max a nőgyógyász majd mondja,ha nem tetszik neki,
Síííírok!! Nagyon vicces vagy!! :D
Jó, de ne pár kilón izéljenek már, érted. :D
Anyukám ötvenkevés kilóval indult a babavárás buliban, aztán felszedett 18 körül. Senki nem szólogatott be neki. Aztán szülés után visszafogyott 58 kilóra. Ennyit erről.
Ez jó, én is ezt érzem...
Simán eltarthat ez addig, míg suliba mennek a porontyok. 😊
Nekem volt már itt egy klubbom 15 éve. 3-szor szerveztünk baba-mama talit a gyerkőcökkel. Azóta is sokakkal a face-en tartjuk a kapcsolatot.
Tényleg jó dolog tud ez lenni. ❤️
Jaja, abszolút!! Azért mondom, ezen rágódni a védőnőnek, hogy két kilót hízott egy kismama karácsonykooooor. :D Jaj...
Őt kellene ráállítani a disznó mérlegre. :D
Jajj az a mázsáló. Meg is kérdeztem múltkor, hogy nem a múzeumban lenne a helye a matuzsálemnek? 😃
Engem is "szokott" mérni, de nem tud felizgatni.
Szerintem mikulás-karácsony-szilveszter kombó akkor is kihozza az emberből a 2 kg-t, ha nem terhes. 😃 Kell a boldogsághormon ebben a borongós hótlan időben.
Még az állatvilágban is normális, hogy télre szigetelést szednek magukra. 😃
Együttérzek, ez iszonyat nehéz már ilyenkor. :S Kitartást!! :))
Mióta próbálkoztok? Mesélsz picit magatokról? :)
Hát amúgy ja!! :D Itt aztán nincs tabu, volt már valóban bugyi, böfi, puki téma is. :D :D
Nem undi topic, de tök örülök a konyhádnak. :) Akkor jövő héttől gondolom beköltözöl. :D Milyen lesz amúgy?
Fuuuu, olyan furcsa amúgy, hogy pattognak 2 kiló miatt... Egyrészt sokan nem 10-15 kilókat híznak, hanem 25 kilót. Én minden esetben azt mondom, hogy igyekezzen az ember egészségesen táplálkozni, de várandósan, ebben a hormon őrületben ezt betartani tényleg nagyoooon nehéz.
Másrészt, ha sokat hízik az ember, a baba nagyobb lehet, ennyi. Most nyilván ne hízzon az ember 50 kilót, de azért ne kelljen már pöccre betartani az ajánlottat.
Igazából pont a túl kevés hízás lehet rossz, mert akkor lehet nem lesz elég a tápanyag a picinek és kis súllyal születik.
Szia Khatyka, ne borulj ki, mondom én aki tegnap rájött , hogy ez a hónap nem sikerült valószínűleg és már a tus alatt is bőgött meg utána úgy kiborult, hogy sztem a párom ilyet sose látott még XD
na szóval vagyunk itt páran, akiknek még nem sikerült, de itt fogjuk egymást erősíteni és vigasztalni, amig mindenki ott nem tart, hogy már nemtom hány hetes vagyok meg én is meg én is :)
Nem olyan régen volt ez téma itt. Szerintem mindenki beszámolt róla :D.
Bár a sikert még nem hozta el, de én Femibiont szedek mióta próbálkozunk. C és D vitaminokkal kiegészítve. Pár hónapja én is tolom a palástfű teát, és a múlt hónaptól méhpempős kapszulát is szedek.(tudom az eredeti jobb lenne, de ez ilyen megláttam, megveszem vásárlás volt, akkor meg már beszedem.)
én márnagyon ki vagyok borulva, hogy megint nem jött össze.
Szedetem már premenst, inofolicot, méhpempőt, próbálok diétázni több-kevesebb sikerrel.