Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Értem Bebike, igen a császár így sokkal egyszerűbb lenne. Akkor te is tudod, hogy mikor kell bevetni a nagyit segítségre.
Én mostanában kezdem magam jobban beleásni a szülés témába. Azon gondolkodunk párommal, hogy miután alaposan átbeszéltük a kérdést a dokival, megkérjük, hogy nagyon nagy baba, vagy túl gyors események esetén császározzon meg.
Nagyon szeretnék apás szülést egyébként, de próbálok összeállítani azért egy tervet is.
Nagyon cuki a kislányod kutyusa, már képen is nagyon tetszett. Nem is tudtam, hogy ilyen édes és okos is. Szuper, hogy a gyermeked ennyi segítséget kap. ♥️
A pocim köszöni a bókot, olyan kis cuki így, nagyon tetszem magamnak. ☺️☺️
Lányok, megvolt a mai shopping. Vettem 5 lézervágott bugyit a Tezenisben. Fuuuu, annyira várom, hogy megérkezzenek. Mostanában én és a bugyi varrások nem vagyunk jóban. 😅 Még szerencse, hogy volt itthon eleve pár kényelmesebb tanga és bugyi. Már megbolondultam volna.
Bonprixben pedig vettem egy marha dögös piros-fekete kockás igazi kismama nadrágot. Kiváncsi leszek nagyon, méret eggyel nagyobb, hogy betuszkoljam majd alá a harisnyát. 🤣
Igen, kezdem visszanyerni magam xd és ma mustáros ragut csinàltam, ugyan nem kívántam, de nem kapott el a hányinger készítés közben. 😄 Pedig ezektől a húsos, szaftos dolgokat néha összeszorított foggal csinálom.
Éjszaka egy négy órát és délután is szoktam 3-4 órát. Két részletben alszom le. De az is van, hogy délelőtt. 😂
Te tudsz aludni?:)
Az itthonlét jó, csak néha most màr kicsit unalmas. Azért jól esik a lustulás.
Hamarosan eljön az is, tuti! Majd boxzsáknak fog hasznàlni a kislegény. 😝❤️
Holnap lesz genetikaid?:)
Igen, láttam. Nagyon szép kutyi.
Szerintem a mosogatásban is tudna 👅 😁
Járunk vele tréningekre, speciális tréningre. Még nem állt össze bennem teljesen a kép, hogy miben tud majd segíteni, de a közlekedésban, kicsit önállóságban, tanulásban.
Meg jó lesz, ha már nagy hasam lesz és ha leejtek valamit, szólok a kutyának és felveszi nekem 🤣
A lányunk sajátos nevelési igényű (ezt már említettem korábban), én vagyok a minden. Totál kikészül, amíg én a kórházban leszek, ezért jó lenne a programozott császár. Akkor tudom mikor kell bemenni és mikor jöhetünk haza.
Imádja az apukáját is nyilván, de az mégse én vagyok 😊
Októberben volt egy éve, hogy kapott egy kiskutyát (személyi segítő kutyus lesz) és igazából ezért is lett a kutya, hogy legyen még egy biztos pont és ha esetleg a mamánál kell aludni, a kutyus elkíséri és nem lesz egyedül.
Detty, a gombóc nagyon jól hangzik!! Na ezeket én is imádom. Mármint így terhesen, korábban én sem nyomtam ennyi hasonló édes ízét. 😄😄
Apukája csak azt akarta, hogy te is olyan legyél, mint ő. Sikerült a varázslat. 😄😄
A sportszelet betömködése kiflibe viszont bloaaaaa… jujjj, Lányok!! 🤣🤣🤣
Huuu a pacal szagatol is rosszul vagyok. A mákos ételeket az enyém is szereti, mondjuk én is. 😁
Akkor ilyen jutalomfalat volt az neked. Szülők jól csinaltak. 😅😅😅 Nekem a turorudi volt a jutalomfalat.😁😁
Férj nagyon korán indul reggelente sajnos, örül ha magát összetudja rakni. De majd délután megkapom. Délelőtt nem nagyon bírok enni. 😁
Most meggyes gombócot kértem holnapra. 🤤🤤 Tényleg soha nem ettem ilyeneket.
Én csak örülök, hogy így estére megjött az étvágyad, nem akarom elvenni.
Látod, akkor korareggel lehet férjet indítani a Lipótiba 😁
Nem én terhesség előtt is ettem kiflit sportszelettel😂 mikor kicsi voltam és mentünk orvoshoz, utána mindig azt kaptam,imádtam és azóta is 😂
Kukac ez igen szép szendvics lehetet 😅
Ja, azért van 85 a neved mögött, értem már. Teljesen abban voltam, hogy 20 évesen jött a kislányka. Szegény te, úgy látszik nagyon kiváncsi volt a drága a világra. ☺️☺️
Hát igen, előre nem lehet ezt tudni, hogy alakul. Hiába fiatal az ember, akkor is jöhet a baba úgy, ahogy akar. Na majd most hátha meglesz a természetes szülés. Úgy akarsz szülni amúgy?
Kukac, neeeee. Nekem ilyeneket nem lehet enni és most már te is kezded. 😅😅😅
Uhhh kakaoscsiga. A lipoti pékségnek van is olyan kakaoscsigaja amit ehetek.😅😅
Köszi mégegyszer, sportszelet 😛😛
Igen, jobban lettem,koszi.
Férj kitalálta mit enne a gyerek. Mogyorókremes gombócokat főzött ki nekem.
Azóta van erőm és jókedvem.
Örülök, hogy te is jobban vagy. 😘 A férjed miket szeret enni? Lehet a gyerek rá hasonlít aztán azt te is megenned. 😁
Jajj, ne haragudj. Ha szeretnéd, beszélgethetünk mindenféle csokival töltött kelttésztáról. 😃
Kakaóscsiga, nutellás croissan, dörmi 🐻, csokis ekler, mogyorókrémes palacsinta, csokis csoki 😁
Tök jó, hogy már ilyen jól érzed magad. Mennyiket bírsz aludni? Milyen az otthon lét?
Én most kicsit folytatom majd a takarítást otthon. Nagyon rákaptam, a napi fél órás takarító rutinra. 😄😄
Karácsony óta érzek több mozgást, de még várom az igazi dupla rúgást, amiről biztosan tudom, hogy már Ő az. ♥️♥️ Holnap talizunk újra esze az ultrahangon. ☺️☺️
Detty, Anonim jobban lettetek estére?
Én jobban vagyok, elmúlt a hányinger meg a szédülés. Viszont olyan éhség tört rám… 😅
Vegulis... De azért most így elkapott a hányinger 😂
Jelenleg a majtol ver a víz is.
Akkor is meg most is 😃
De gondolj bele. Az egész kombó csak máj, fűszeres sült krumpli meg savanyúság. 😃 Kenyérrel 😁
Úristen 😂😂😂
Ezt a mostani terhessegednel etted vagy a lanyodnal?
Igazabol mindegy is, de nagyon durva.
A majkremes kenyeret egyébként tejföllel, paradicsommal és majonézzel ettem nem terhesen. Szval én se vagyok jobb. 😅