Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Örülök,h.alakulnak a dolgaitok!!!!!
A meló is tuti hír!
Hamarosan akkor a Babának örülünk.
Nem tuti,de nem élem bele magam.Amikor megjön a teszt,tesztelek.
Csak tudnám,h.mitől volt hányingerem???
Enni sem igen ettem,semmi nem kellett.
Majd kiderül.
Elvileg okt.10 a doki.
Milyen volt a találkozó???????Hogy viselted???
Mit sütöttél?
Most keltem fel.Le feküdtem Mátéval,mert hányingerem volt.Az a probléma,h.hányás-hasmenés van a faluban,remélem nem attól volt.
Doki előtt azért megyek laborba,mert ott csin.vizelet tesztet.Vért nem vesznek.
Ha nem lesz Baba,és nem jön meg okt.10-én megyek dokihoz,a laboros tesztes eredménnyel.
Nagyon örülök a te hozzáállásodnak!!!!!
Minden szépet és jót kívánok neked!
Szia Adrus!
Nagy drukk a Tesódéknak!!! Majd mindenképp várjuk a beszámolót, hogy sikerült! :)
Sziasztok Lányok!
Itt az ideje, hogy végre bejelentkezzek. Minden nap olvasok, csak az írásig nem jutok. Ugyanis dolgozok!!!!Mégis sikerült elintézniük a szakközépben, hogy felvegyenek...(kiskapuk).Ezért azóta időhiánnyal küzdök-de nem bánom, mert van állásom! A picurom hétvégén mamázott és úgy döntött, hogy keddig meghosszabítja, így most nem kell rohannom érte az oviba.
A párocskámmal is voltak gondok, nem aprók, de úgy néz ki, hogy rendeződtek végleg és mégis együtt képzeli el a jövőt. Azért még pici drukk nem árt nekem.
Amit mesélni szerettem volna még érdekességként.Drága hugocskám ma volt műtéten és ha minden igaz négy szép petesejtet vettek le tőle és termékenyítették meg. Pár nap múlva lesz róluk kép is(kíváncsi vagyok) és ültetik vissza őket. Két sikertelen inszem után engedélyezték nekik a lombikot. Hát nagyon izgi ez!!!
Drága Nana! Tudom, hogy nem vigasztal, de próbáljon meg nyugtatni az a gondolat, hogy ha most nem jön meg, akkor is elkezdődött valami az ügyben. El tudsz menni vérvételre, dokihoz, kapsz gyógyszert és talán a következő alkalommal már megjön rendesen utána meg jó sokáig nem.
Én most ennek a hónapnak így állok neki. Mensiztem magamtól, és ez szupi, és próbálkozunk, de ha nem leszek babás, az sem tragédia, mert tudom, hogy októberben vár a dokim és azt mondta akkor csinálunk valamit. Gondolom, hormonvizsgálatra küld vagy valami, de legalább haladunk a cél felé.
Szóval, tudom, nagyon nehéz, de próbálj meg nem elkeseredni, most amikor már látod az alagútban a fényt.
Szia Linesz! Örülök, hogy jelentkeztél, mert már régen hallottunk felőled. Ezek szerint nincs nálad sem baba.
A teákat én napi 2-3szor iszom, ahogy sikerül.
A cickafarkteából 5 g kell 2 dl vízhez, ez tuti, mert a filteres is így van. (Most sikerült filterest vennem.)
A palástfűre egy evőkanál van írva.
A keveréket, pedig már nem tudom ,hogy hol olvastam, de a palástfűnek kell lennie a többnek benne, így szétszedek egy cickafark filtert ketté. Szóval kb. 2,5 g cickafark és 1 evk. palástfűtea. Azt hogy meddig kell inni, nem tudom. ÉÁn akkor kezdtem el, amikor biztos voltam benne, hogy nincs baba, és a 7. napra jött meg. Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!Minden jót kívánok a Párodnak,de addig még úgyis írod biztosan.
Nálunk szépen süt a napocska,próbálok ennek örülni.Ma utána számoltam és 75.napnál tartok.BORZALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!!!!
Böbém, sajnálom, hogy így jártál az este. Pedig már annyira kivi vagyok a kisbabádra:))) Biztos aranyos lehet. Nekem nem volt még ilyen 4D-s, de ha végre babás lennék, akkor tuti megyünk. Talizhatnánk is már valamikor. Hiányzol!!!
Mindenkinek sok-sok pozitív tesztet kívánok, és remélem már magamnak is. A cickafark teát én is kipróbáltam, bár nekem a mensim a follicullinum nevű homeopátiás golyótól jött helyre. Ettem máhpempőt is, a babavárás érdekében, de sajna, mint utólag kiderült, nem nálam volt a gond. Novemberben kérlek szurkoljatok, a párom megy vissza andrológiai vizsgálatra, és remélem jók lesznek az eredmények.
Mindenkinek kitartást kívánok, mert tudom, hogy nem könnyű!!!!
Rubikám és már 70 környékén vagyok.VAN PETEÉRÉS!Egy doki írta itt a neten.Meg a védőnő is mondta.Ez tartja bennem a LELKET!!!!!!!!!!
nEM tE KÉRDEZTED ÍRTAD MÚLTKOR A GYÓGYSZERT,AMIT KAPTAM?igen,akkor kell el kezdeni szedni amikor megjön,a 3.napon.Nekem még azóta sem jött meg.
Többet ma nem írok,álmi vagyok,már mindenki alszik itthon.
Sziasztok!!!!!!!!!!!!
Jobbulást Kandúrkádnak!!!!!!
Pali témát szerintem én kezdtem,de lényegtelen teljesen.Lehet más!