Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Remélem igazad lesz!de most mennem kell megvacsiztatni a másik kettő kis vonalzómat!!Szép estét nektek, holnap jövök szerintem:)
Most így fejből nem tudom de jók voltak az összes ezért a pco nem is került szóba csak a teszto miatt!!!!
Ez az Brigi! :) Csak így tovább, meglesz az a harmadik vonalzó!!!:)) Ne félj, hisz képes vagy szülni, már kétszer is bebizonyítottad!
Azóta lehet kicsit megváltozott valami a szervezetedben és egy kicsit rá kell segíteni, de ha megtalálják a galibát, akkor azon tudnak majd segíteni!
Szerintem másik orvost kellene keresned! A tesztoszteronod tényleg magas, de azt kezelni lehet! PCOS esetén tipikusan magas a tesztoszteron szint. Az lh és fsh értéked mennyi volt?
Durva!!!! Nem tudom miért lehet...Nekem asszem 1 éve nézték, úgy emlékszem 0,7 körül volt...
Nem tudom, de ha tényleg ilyen magas, akkor lehet ez akadályozhatja a pé-t??? Esetleg más dokit kérdeztél már? Endokrinologust, ők azok akik kifejezetten hormonális "betegségekkel" foglalkoznak. Sok nődoki nem ért már ezekhez a dolgokhoz sajnos.
hú hát az király, én nem hallottam, nem is tudtam hogy van ilyen!Mivel két kisfiam van azt mondták hogy lehet a lányoknál van valami összeférhetetlenségi kilökődés.Köszönöm az infókat nagyon aranyos vagy, utána fogok nézni.Nem fogom feladni remélem hamar kirakhatom a harmadik kis baba vonalzómat :)Csak ez a terhesség annyira friss még, hogy félek belekezdeni egy uj babaprojektbe...
Jah arra semmit hát h azzal igazából nem tud mit kezdeni max ha nem akarnék babát akkor szedjek fogigátlót az talán leviszi :-( De könyörgöm évekig szedtem mégsem vitte le :-(
Huuu, akkor lehet hogy ez volt a baj, állítólag ez a leggyakoribb és pont a 9-10. hét környékén szokott kijönni...Olvass utána a neten, hátha "magadra ismersz"...progeszteron vagy sárgatesthormon elégtelenség! De tuti hallottál már róla...
Nagyon sajnálom, főleg hogy nem foglalkoztak Veled eléggé! Nagyon sok erőt kívánok Neked! Ne add fel!
Nekem 1,91 volt a tesztoszteronom és már az is magasnak számít, mert a dokim írt rá gyógyszert. Igaz nem szedtem egy percig sem.
Dehogy! Én Pestre jártam amikor volt az első kettő ott nem is igazán foglalkoztak a kivizsgálással...azt mondták hogy ez normális egy nő életében hogy vannak elhalások stb...de most tatabányára járok az én kedves dokimhoz aki csütörtökön mondta hogy ezt már ki kell vizsgálni, ez nem normális..és most erre hajtunk rá hogy megtudjuk mitől is lehet... Sokáig nem is tudtam teherbe esni,és találtam a neten egy oldalt ahol minden peteérést kiszámolnak, és annak alapján sikerült. De sajnos így sikerült!
Igen, ha egyfázisos a ciklusod, tehát nem látszik egyértelmű hőmérséklet megugrás, akkor az peteérés elégtelenséget szokott jelenteni...Ekkor szokták adni a Clostyt!
Ha elakadsz vagy kérdésed van, írj nyugodtan!
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy minden reggel kb azonos időben kell mérni egyébként becsapós lehet a dolog. Mindenkinek az ébredési hőmérséklete a nap folyamán a legalacsonyabb, mert az anyagcsere beindulásával napközben kicsit megugrik a hő...
A dokik a tesztoszteronra mondtak valamit, az miért lehet magas?
Sajnos én is úgy tudom, hogy 35 napnál hosszabb ciklusban ritka a pé :(
Ne félj! Szerintem a biztos rossz, jobb mint a bizonytalanság! Az ellen legalább a legtöbb esetben tudnak tenni!
Sárgatest hormonpótlást kaptál valamelyik terhességednél?
Nagyon nagyon köszönöm aranyos vagy...!!!És sokat segítettél!!!Asszem megpróbálkozom vele!!!!!De ha nem megy fel tehát azonos értékeim vannak akk nincs pé!!!
Köszönöm, és én is sajnálom hogy neked is volt már 2. Nálam mind a három a 9 hetet betöltötte!izgatottan várom a vizsgálatokat, és remélem mihamarabb kiderül...uh méhtükrözés??elég morbidnak hangzik, ezt nekem is említették már, bár én baromira félek nem is a vizsgálatoktól, hanem az eredményektől inkább
Nem, jól mondod! Megugrik az ovuláció után pár tizedet és utána fent marad a ciklus végéig!
Nekem például a 14-15. napig 36,3-36,5 között mozog és utána lépcsőzetesen megemelkedik egészen 36,9-ig, de volt már 37,00 is az ébredési hőm, amikor terhes voltam...Sok sikert!
Kösziiii!!!!Tehát ha jól értelmezem idulok egy bizonyos hővel a ciklus első felében és vmikor középtájt....nálam lehet nem....felugrik a hő és ez fenn is marad a ciklus végéig v csak a peteérő napokon magas????Utána meg visszaesik?
Sajnálom Brigi!:( Én kettő vetélésen vagyok túl, de nagyon koraiak voltak, 6. hét...Nálad? Mikor történt a baj?
Én már túl vagyok az összes vizsgálaton, eddig minden oké. Már csak a méhtükrözés van hátra, az jövő héten lesz...Nekem még nincs gyermekem.
Nem egyszerű de valahogy fel kell dolgozni! ezt még egyszer én sem bírnám ki! és amíg nem tudták hogy elhalt terhesség rendesen lenéztek, de az orvosom tisztázta dolgokat. Nem akartam elhinni pedig 3 hétig húztuk a műtétet hogy hátha még nagyon pici és azért nem látunk semmit csak a petezsákot!!!Nagyon szerettük volna az orvosommal együtt hogy még az a pici remény meglegyen...de csütörtökön már mondta h azonnal műtét mert ha húzzuk vetélés fog beindulni...azt nem akartuk, nekem volt egy spontán vetélésem, az kegyetlen. így tegnap előtt végleg befejeztük a terhességet....
Köszönjük Böbe a biztatás! Örülök, hogy ekkora élmény volt az UH!:)
Igazából nincs optimális hő, mindenkinél más az alaphő. Csak az a lényeg, hogy túl alacsony és túl magas se legyen. Az alaphő, amit a ciklus első felében mérsz kb. 36,3 és 36,6 között mozog. Az ovuláció után pedig min 0,2 és 0,5 között ugrik meg az ébredési hőmérséklet. Így akár 37-ig is felmehet. Nem az a lényeg, hogy mekkora értékeket mérsz, hanem az hogy a 2 időszak között a hőmérséklet különbség legalább 0,2 legyen! Ettől lesz bifázisos a görbéd, tehát kétszakaszú...Az ovuláció közvetlen azelőtt van, hogy megugrik a hőd...Fontos, hogy rögtön ébredés után nyelv alatt mérd a hőmérsékleted mindig ugyanazzal a hőmérővel! Ne kelj fel és ne nyisd ki a szád, tehát ne beszélj előtte, mert az is hűti belülről a szád!
Amennyiben nem tapasztalsz hőmérséklet megugrást, akkor az valószínű azt jelenti, hogy nincs pé-sed...
:'-(((( igen az még a könny is összeszaladt a szememben sajnálom!!!!Én nem akarok még egy ilyet átélni....talán ahogy telik az idő úgy fogom fel egyre jobban h most már X.hónapos lennék :'''(((
De jó én is én is akarom már!!!Úgy örülök a boldogságodnak!!!!:-))))Jó hallani h létezik ilyen kis csoda is!!!!És h nem lehetetlen!!!Puszi
most fogjuk a vizsgálatokat elkezdeni...nem tudom!!!nehéz feldolgozni pedig van 2 fiam, de szerettünk volna nagyon egy harmadik pici babucit..nem adjuk fel ha azt mondja a dokim h lehet próbálkozni megtesszük, igaz most még lelkileg és persze testileg is nehéz.baromira görcsölök és várom már h meggyógyuljak.engem is kismama mellé raktak, hát borzasztó volt, ja meg persze sima abortuszos nők mellé...annyira rossz volt h nekik nem kell mi meg mindent meg tennénk érte :(
Szeretlek titeket még ha nem is taliztunk csak ti vagytok nekem!!! Ithon vagyok de itt a régi ismerősök eltüntek pesten még nincsennek . Ogy csak ti vagytok!)
Drága barátnőim ti akik vártok a babára higgyétek el annyira szoritok nektek!! Tudom mit éreztek bár most gondolhatjátok ugyan neki van már 4 De tudom amikor köztünk szóba jött a baba és hónapok teltek el eredménytelenül én is ezt éreztem. utáltam magam gyülöltem hogy pont neki neki!! nem fogom tudni megadni a babát???? Miért estem rögtön teherbe annak aki nem szerette szivből a gyerekit.... Neki pedig aki sajátként tekint rájuk nem.. Iszonyat lelkifurdalás belső emésztés előzte meg Aztán sikerül.. de el ment na akkor azt éretem nem én semmi vagyok nem mutattam ki neki az évek megtanitottak arra ami fáj ne mondja ne mutassam. Mütét után egy olyan honap volt amikor reménykedtem aztán semmire nem gondoltam és it a csoda. Ne adjátok fel a lelketek nyugodt kell legyen ne aggodalmaskodjatok ne is gondoljatok rá és talán akkor! Nem okoskodni akartam csak valahogy a saját esetem miatt jutott eszembe) Puszillak titeket!! Ja RUBI drága sosem láttam ilyent egy ici pici ember kicsi keze lábacskája a szive dobogása hangositva hát mit mondjak??
Jesszus amilyen csúnya a neve biztos annyira nem fog fájni :-) szorítok én is !!!!Napzuhi mondta h nem fog fájni!!
3.???Uhhh de mi a baj???Mármint mitől nem sikerül voltál kivizsgáláson?Szegényem elhiszem h fáj lelekileg nekem az első is nagyon rossz volt !!!Végigbőgtem ahogy átkísértek az egyik teremből a másikba...persze pocakos kismamák között még a hangom is elcsuklott alig bírtam elmondani az adataim :-(((((((
Jól teszitek, legalább történik valami! Én még mindig hiszek benne, hogy egyszer csak spontán sikerül Nektek is! Meséltem már a sógornőmékről...Szóval ők asszem 4-5 évig nem védekeztek, 1 terhesség, sajnos 8. héten vetélés...Aztán 2 év újabb próbálkozás, bár ők 1 db. orvoshoz nem mentek a 7 év alatt (hihetetlen milyen türelmesek voltak)...Szóval 2 év után egyszer csak nem is gondolták, de terhes lett a sógornőm és azóta is minden a legnagyobb rendben van, tökéletesen egészséges 27. hetes terhesség!!!
Durva, de ezek szerint nem volt egészségügyi problémájuk, akkor vajon miért csak több év után sikerült??? Isten útjai kifürkészhetetlenek...
További ajánlott fórumok: