Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Én nagy pocakkal is megyek ha Ti jöttök :)
Mi Komáromba az idén is el indultunk,de az eső miatt vissza fordultunk.Ti voltatok????SZoktatok járni?
Még nem írtad meg,h.tagok vagytok az amores oldalon?
Ma én is azt ügyeztem,de nálunk a hivatalba lehetett és lakás fentartás néven folyik.
Az e-on küldött levelet,h.meg szűnt a gázár támogatás,és a hivatalban kell érdeklődni.
Én már szinte röhögök az egészen.Persze reménykedek.
ha meg látom az egy csíkot nem tartom majd viccesnek.
Lányok! Nagyon jól esik, h így örültök nekünk!!!
Most estem haza, mostanáig hoztam-vittem Anyát, nagyon ki vagyok, le kell dőlnöm. Ígérem, jövök majd a beszámolóval..
Pusz, jó éjt!
Itt vagyok kics drága barátnőm!! Millió puszika neked) Ma kicsit sok dolgom volt-
Reggelről el mentem a MÁK-ba be adtam a gázártámogatásra a papirt. Aztán haza meg főztem majd mentem a védőnénihez Akinél sikerül potom 2 órát el dumcsizni Szivhangot is néztünk de ez a focista csemete meg se áll annyit mocorog Apácskával megebédeltem és 4ig aludtam)
utána takaritottam vasaktam Hagytam ám holnapra is)
védőnő elképedt milyen duci vok) de hizni csak 1kg) Nézte a 4D-s adatokat mondta nincs kizárva h nem kis béby lessz)
Mindegy na ) Kérdeztem h a mozgást kb mikor? Azt mondja ilyen sokadiknál hamarabb mondtam h akkor jol sejtem a buborékolás érzést)) Azt mondta Igen)
Drága Napzuhikám! Az jó dolog, hogy most kihagytok egy kis időt, és én azt csinálnám, amit már egyszer tanácsoltam is, egyszerűen gumival védekeznék!
A november reméljük meghozza gyümölcsét.!
Rubikám, és Nana! Csodállak benneteket, hogy ilyen jól bírjátok ezt a helyzetet. Én már törnék-zúznék!
DE biztos, hogy Nektek is eljön az időtök rövidesen!!!
Brigi!
Sajnálom, hogy Te is közénk kerültél. Azt kívánom, hogy minél hamarabb rendeződjön a kis lelked, és amikor úgy döntesz, hogy jöhet a baba, azonnal teljesüljön a vágyad!!
Puszi MINDENKINEK!!! Jó éjszakát! Vagy inkább TERMÉKENY ÉJSZAKÁT NEKTEK DRÁGÁIM!!!!
Kismamik, vigyázzatok Magatokra!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó, hogy megírtad, mert ez erőt ad a lányoknak is, és talán elhiszik nekem is, hogy az akarat ereje óriási!!!
Minden jót Nektek!!!!
Kívánom,h.kedden meg tudd,h.kit rejt a pocakod :)
Szegény Tina,remélem most eredményre jut!
Andika,nagyon aranyos a fog doki nénid,a Babát majd vidd akkor tényleg :)
Sajnálom,h.az ügyed egy helyben áll,de azért ne idegeskedj.
Hamarosan szülinap,pont most üzentem a "majdnem" sógornőmnek,h.szeretettel várom a Férjével a szülinapomra.Remélem vette az adást,h.GYEREK NÉLKÜL!!!!!!!!!!!!!!
Hamarosan ki derül,h.sikerült-e a szülinapi ajándékot megkapni Apától,vagy bele kell nyúljon a zsebébe???
Drága adrus!
Talán van okod rá, hogy terhesnek hidd magad? Csak neeeem????
Én csak azt tudom, hogy a 19.napon (amikor még nem szedtem a magne b6-ot) tiszta idegbeteg voltam. De szószerint. És azt is észre vettem a hangulatomból, amikor babás lettem. Akkor jobb volt a hangulatom, nem idegeskedtem. Sőt még az anyagcserém is túlbuzgó lett. Röhej, de a nem várt mensi előtti napokon kétszer (reggel-este) Wc-re kellett mennem. Máskor csak egyszer szoktam. De már annyira rutinos voltam, hogy már ebből is tudtam, hogy baba van a dologban. Ja és a pé után 4-5-6 nappal picit görcsölt a hasam minden alkalommal, mintha megakarna jönni.
Hát ilyen apróságokra figyeltem fel anno. Puszi és drukkolok Neked is 2000rel!!!!!!
Minden érthető, a csökkenő agysejtjeid ellenére is!:-)))))
A drukkolás már 2000-rel megy, úgy hogy kapcsoljatok rá!!! Puszika
Drága Nana
Az biztos, hogy jócskán írogattatok, de majd csak visszarázódok. Most picit lemaradtam, de igyekszem felzárkózni. Mi van Veletek, hogy vagytok?
Puszi, és nagy-nagy ölelés!!!!:-)))
Szia!
Sajnálom, hogy itt "találkozunk" :-)
Kívánom, hogy minél élőbb csatlakozz a pocakosok táborához is!
Drága Böbém!
Szokták mondani, "a rossz pénz nem vész el", hát ez így is van. Én sem vesztem el, még csak át sem alakultam, csak piszok sok a dolgom, meg volt egy pici probléma is a családban, de minden elsimult, és éljük tovább a mindennapjainkat.
Remélem jól vagytok a picurkával.
Puszi Te drága, vigyázz magatokra!!!:-)))
Sziasztok!voltam tegnap orvosnál minden oké volt kaptam méhösszehúzó cseppeket, mert még nem voltam 100-as.pénteken beindul a vizsgálat hogy mi lehet a gond.már alig várom :)
Pláne azt hogy végre megint megpróbáljuk a babaprojektet.Annyira jó olvasni a babás sztorikat:)
Sziasztok!
Megjöttünk...
ma hamarabb eljöttem a munkából, mert kismamaklubba mentem. Nagyon jó volt, voltak ismerősök is..:-)Minden héten lesz novemberig, és nagyon érdekes témákról lesz szó+lesz kismamatorna is..
Jucc, nagyon édes a kislányotok!
Andika, örülök, hogy már nyugodtabb vagy, és apával is jobb a helyzet, remélem végleg rendeződnek a dolgok! Szuper, hogy rendben vannak a fogaid, kicsit "irigy" vagyok ám:-)
Elárulom, hogy mi is nagyon szeretnénk már tudni, hogy "ki" lakik a pocakban, és nagyon reménykedek benne, hogy kedden végre megtudjuk!
Kilitie, akkor hajrá! Drukk, hogy apa maradjon!
Napzuhi, sajnálom, hogy nem sikerült, és megértem, hogy pihennél kicsit, a 3 év valóban hosszú idő.
Knana, kitartás! Gondolom, hogy nagyon nem könnyű, de a "legrosszabb" esetben is okt. 10.-én már "okosabb" leszek!
Rubi, Adrus, drukk!
Tina, már biztosan nagyon izgulsz, de jó helyen vagy és jó kezekben! Kitartás és várunk vissza!:-)