Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Rubi! Én úgy tudom a hosszú ciklus nem jelenti a peteérés hiányát, de esetleg hogy biztos legyél próbálj meg hőmérőzni! Ezzel a módszerrel biztos kiderül, hogy van-e peteérés vagy sem...
Napzuhi! Köszi a biztatást, igyekszem nem aggódni..
Nagyon szorítok értetek, hogy már ne kelljen a Kaáliba menni, de ha mégis,akkor mi fog történni? Lombik?
Pumukli tényleg nagyon szép a pocid :-)
De Tina legalább szép pontos a ciklusod,el sem hiszed h mennyire örülnék én ennek is (bár tudom ez nem vígasz)
Andika a pallerodra a nutellásra én is beneveztem volna ám nyam nyam!!!!!
Nana mensi ???Csak akkor tudod a clostylt elkezdeni ha megjön ugye akkor szorítok ezerrel neked is meg magamnak is :-SSSS
Böbe majd meséld el milyen élményed volt a babival jó???És hogy vagytok ????
Olyasmiről hallottam olvastam lehet h hülyeség h akinek 35 napnál hosszabbak a ciklusai annak nincs peteérése????:-/ ti hallottatok ilyenről????Vagy kevés az esélye....ha nem áll be akkor nem is tudom mi lesz!!!!
Puszika nah jól kiidegeskedtem magam ..mellesleg emiatt is késhet a mensi ha vki sokat feszkózik WÁÁÁÁÁÁ!!!!!Bocsi ha kicsit kibuktam....és még hol van a babagyártás stb és h mikor sikerül beérni a célba????Ezernyi kérdés!!!!
Sajnálom...:(( Biztos dühítő!!!
Én is dühös vagyok, bár nekem 28 napra (mint mindig), de ma megjött...:((
Nincs mese, nem úszom meg, jövő hét csütörtökön műtét...
Lányok,nem fogok tesztelni!!!!!!!!!
A netes nem jött meg.a Barátnőm mondta is,h.minek veszek,van neki egy,oda adja,nem kell már neki,már 10 hetes.
Erre ma hívtam,h.áll még az ajánlata?Erre,már oda adta a Tesójának!!!!!!!!!!Ennyit a holnapi tesztelésről.Legalább nem látom az egy csíkot!!!!!!!
Jó reggelt!
Nemsokára indulunk Miskolcra, nagyon jó lesz végre a családommal... Szép hétvégét Nektek!
Puszi!
Valahogy kibekkeljük akkor reggelig:-)),mi mást tehetünk:-))!
Örülök,hogy minden rendben,várjuk a képet!!!!!
Pihenjetek,jó éjt mindenkinek!!!!!!!!
Puszi Csajok!
Palacsinták megsütve,egy nutellásat már megettünk a babámmal:-).
szóval kinek küldhetek?!
kb.25-26 db ránézésre.
Viszek át Anyuéknak is,fater olyan,mint a ygerekek na meg a bátyám is.Voltam 5 percre lent a cukiban,hogy akkor kell-e mennem holnap,de csak vas.kell,na mindegy,hoztam sütit az emberemnek,de már nincs meg,bátyám kérdezés nélkül magáévá tette:-),így kénytelen voltam kitalálni ezt a megoldást.Ezek a férfiak!!!!!
Sziasztok!
Böbe nem jött még ezek szerint?!Húúú de izgi pedig:-)!
Nana jobbulást a kisfiadnak,remélem nem komoly!
Most én kevertem be pali tésztát:-)))),hagyom kicsit állni,aztán megyek sütögetni.Kb fél perc alatt döntöttem el,hogy nutellás palacsintát szeretnék enni.mondjuk max.2-t bírok,de a többiek is pályáznak rá a családból.Ki kér?????
Tegnap este itt volt nálunk a párom lánya..és képzeljétek tényleg ÖRÜL a tesónak.Ha nem a saját szememmel látom,hallom,el sem hiszem!Akar velem jönni majd 4D-re is...na ezt adjátok össze!:-)
Bujuli Neked szerettem volna írni mindenképpen a baba "ügyből" kifolyólag..
Először is nagyon sajnálom,hogy beteg lett volna a kicsikéd,de nem szabad feladni,MERT és itt jön a MERT!!!!
Mikor én januárban elvetéltem,magamat hibáztattam,hogy selejtes vagyok,stb...ekkor a dokinénim felrázott ,hogy fejezzem be,ez nem így van,ne keressek okokat,hibásokat,a női szervezet már csak ilyen.Mint minden nőnek vannak SELEJTES petesejtjei,max.vannak szerencsésebbek,hogy azok pont elkerülik a megtermékenyülést.Szóval ugye egy lány magzat petefészke már a pocakban elkezd petesejteket "növeszteni",ami megáll kb.4 hónapos korban,aztán pár év múlva újra beindulnak a hormonok.Itt több százezres nagyságrendben beszélünk.ÉÉÉÉÉs,ugye az ilyen nagy számok törvénye miatt,vannak bizony nem annyira tutik is,magyarul életképtelenek,selejtesek.Na mármost a mi esetünkben pont ez történt,egy ilyen sejtecske kezdett el osztódni,eddig bírták,a szervezet vagy hívjuk természetnek olyan csodás,hogy jó esetben felismeri(és ezért adjunk hálát!!),hogy valami gond van és megszakad a terhesség,nálam ugye még viszonylag korai szakaszban 10.hét kilökődik az elhalt kis embrió, Neked erősebb volt a kis drága és nagyon küzdött,biztos vagyok benne!De el kell őket engedni,mert mindenkinek így a jobb,főleg Nekik!
Jó esetben mi megyünk el előbb és nem a gyerekeink,s ha mi már nem leszünk,Nekik tovább kell élni és betegen..hát nem sok esélyük van valljuk be...nekem elég sok idő kellett,hogy így tudjam "kezelni" a dolgot,de megértettem,hogy ez a világ fennállása alatt is így volt mindig,így is lesz,sokan nem beszélnek róla,titkolják,szégyellik,de a dokim mondta,sok-sok ilyen eset van naponta,sok-sok műtéttel...régen is volt,csak akkor nem tulajdonítottak ennyi figyelmet neki..
Szomorú nagyon,mert a Te Babád,mert Ő már baba volt már szépen fejlődött,sokáig veled volt és tudom,így sokkal nehezebb minden,mint az elején.:-((
Remélem nem szakítottam fel sebeket ezzel,hogy leírtam,de csak azt szeretném ha MERNÉL újra kismama lenni,mert ez csak egy sajnálatos véletlen,hiszen 3 csodás gyerkőcöd van és lesz egy 4.is hidd el!egymás után 2x nagyon minimális esélye van,hogy baj legyen!Ha mégis,akkor az a még nagyon korai szakaszban eldől...ez tuti!!!!!
Sok erőt és kitartást kívánok!!!!
A párom ex sógornője is 37éves,utánam 1 héttel vetélt el február elején a 8.hétben,vérezni kezdett és nem tudták megmenteni a picit,ez sem véletlen...Most kaptuk a napokban a hírt,talán írtam is,hogy ismét babát vár,már a 4.hónapban jár(számításaim szerint pont 3 hónapot vártak) és ezúttal minden rendben,3.babájuk lesz!!!!
Pumikám,Juccom és mindenki,jövök még csak elkezdem sütni a palacsintákat:-))!!!
Puszi lányok!!!!
Böbe gyere mááááááááááááár!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi,minden oké!!!
Szerencsére már Bence nem volt lázas az este,meg a füle sem fáj!!!Azért szedi az antibiotikumot!!!