Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

23701. kilitie
2011. szept. 28. 08:12

szép jó reggelt mindenkinek!

Hála Istennek reggel lett....úgy 3 óra körül azt hittem soha nem kel fel a nap :-( Fájnak a lábaim, egy kicsit többet mentem a kelleténél. Éjszakás az igazgató és mindenki meg van hülyülve.

Tegnap délután látogatóba voltunk a kórházban. 2,5 éves unokahugicám van bent. 2 napig 42 fokos láza volt és semmi nem használt. Ma már jobban van, és legkésőbb pénteken kiengedik. Na de nem is ezt akartam mesélni! :-D Beszélgettem anyukájával békében és nyugalomban, mert Angelika pont aludt. Mondta hogy áthoznák nekem a bébihordozó, a járókát, meg a ruhákat amik már nem jók a kisebbikre sem, mert nem férnek el, és nekünk a padláson van hely. Nagyon megörültem neki. Aztán hazafele beszélgettük Zsolttal, hogy a padláson már kész baba szoba van összecsomagolva a barátok és unokatesók jóvoltából, csak a kiságy fog hiányozni jövőre, mire jön a babónk. Aztán beugrott, hogy jövő nyárra már nem fog kelleni nekik a kiságy, és ráadásul azt tőlünk kérték kölcsön, úgyhogy vissza fogják adni. Az a mi kiságyunk, anyukám gondosan megőrizte, és nagyon jó állapotú, pelenkázó is van hozzá. Rájöttem, hogy mindig aggodalmaskodom az anyagiakon, és végül is szinte mindenünk meg van ami egy baba fogadásához kell. Szóval most már babaszoba van, csak egy gyerek kell! Mondtam is Zsoltnak nem kell Ausztriába mennie dolgozni.... bár én titkon remélem, hogy nem sikerül neki a munka

Lényeg a lényeg eddig is hittem, legalább is próbáltam, hogy ha Isten ad báránykát, akkor ad legelőt is, akármennyire úszik el a svájci frank akkor is..... Úgyhogy lehet szurkolni, semmi nem állhat a babánk útjába! Na alszom egy kicsit mert érzem, hogy az agysejtjeim csökkenésnek indultak....lehet a fele sem érthető annak amit leírtam.....utólag is bocsi mindenkitől. Szép napot nektek!

23700. krizsanevi (válaszként erre: 23697. - T.T.Jucc)
2011. szept. 28. 08:10
De jóóóó! Pusziiii!!!
23699. kilitie (válaszként erre: 23697. - T.T.Jucc)
2011. szept. 28. 07:58
jaj, de jó!
23698. Pumukli83
2011. szept. 28. 06:04

Jó reggelt!

Jucc, gratulálok a kislányotokhoz! :-) Képet akarunk!!!!

Gondolom, most már nem KicsiRobinak hívjátok...:-D

Szép napot mindenkinek! Puszi

23697. T.T.Jucc
2011. szept. 27. 22:04

Csajok!

Kiscsajunk van!!! :DDD

Most nem tudok nagyon írni, holnap részletesen írok, csak mindenképp akartam jelezni.

Föld felett járunk tízzel :D Csodálatos volt látni Őt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt Nektek és köszönöm, h vártatok! :) Puszi!

23696. 7b730ab858
2011. szept. 27. 21:03
Engem sem zavar a táblázat :)
23695. krizsanevi
2011. szept. 27. 20:00
Sziasztok! Tőlem is mehet a táblázat, már ha engem is kérdeztek :) El vagyok havazva nagyon, de olvaslak ám Titeket :) Jó éjt mindenkinek!
23694. Böbe071 (válaszként erre: 23687. - Pumukli83)
2011. szept. 27. 19:49
Köszönöm)) Aranyos vagy ) Igen) hatalmas élmény volt mind a hármunknak A kis Böske is jött)
23693. knana
2011. szept. 27. 19:14
Jó éjt,sziasztok
23692. knana
2011. szept. 27. 19:14
Jucc,ma vagy holnap megy ultra hangra????Már nem tudom,egybe folynak a napok.Lusta vagyok vissza keresni az az igazság!
23691. knana (válaszként erre: 23687. - Pumukli83)
2011. szept. 27. 19:13

Én biztos vagyok benne,h.Mazsit érzed :)

Jobbulást a Férjednek és Neked is!!!!!!!!!!!!!!

23690. knana (válaszként erre: 23686. - 5b73f4efa8)
2011. szept. 27. 19:12
Szia!!!De jó,h.jöttél.Nem baj ha nem tudsz mindent vissza olvasni,kapcsolódj be ahogy tudsz.Oké???
23689. knana (válaszként erre: 23683. - E1b6032a61)
2011. szept. 27. 19:08

Drága Tina!!Gondolok majd Rád!!!!Minden oké lesz.Az biztos ha valamit találnak,valahol az jobb,mert akkor arra gondolsz majd,h.az miatt nem jött a Baba.

Amint tudsz jelentkezz!!!!

Puszillak

23688. Böbe071 (válaszként erre: 23686. - 5b73f4efa8)
2011. szept. 27. 18:38
Sziija te édes drága hol voltál?? Már aggodtam..((
23687. Pumukli83
2011. szept. 27. 18:25

Sziasztok!

Jucc, már úgy várom, hogy hazagyertek a dokitól! Kérjük a képet, meg az élménybeszámolót! :-)Ma én is olyan sok "mozgolódást" éreztem, szerintem az tuti Mazsi volt, de már úgy várom azt, hogy teljesen egyértelmű legyen. :-)

Andika, örülök, hogy már jobban vagy! Az a kismamanaci tényleg nem túl olcsó..itt Szolnokon már olyan 10-14 ezer körül lehet venni. Én most inkább kismamaszoknyát szeretnék, mert nacim van több is, de mind nagy a fenekemre...

Tina, ügyes legyél! :-)

Böbe, nagyon cuki a Babád! :-)

Én ma már jobban vagyok, de az almosság az még mindig brutális. Szegény férjem már este belázasodott, úgyhogy most már ő is beteg!

Szép estét, puszi mindenkinek!

23686. 5b73f4efa8
2011. szept. 27. 17:21

Sziasztok drágáim!

Böbikém életem, nagyon édes a kis babócád!!!! Gratulálok, és minden jót Nektek!

Andikám, jót mosolyogtam az anyósod "balesetén", ez lehetne egy intő jel is neki, hogy ne szövegeljen olyan sokat, de nem hiszem, hogy veszi a lapot a sorstól. Sajnálom, hogy még mindig hányingered van, de bízzunk benne, hogy rövidesen elmúlik!

Mostanában elég sok dolgom volt, ezért is nem tudtam jönni, de időközönként belestem, de nem tudok ennyit bepótolni, ilyen rövid időn belül.

Adrus örülök a munkádnak, és remélem, ezzel rendbe jönnek a párkapcsolati problémáitok is.

Mindenkit puszilok, de mennem kell, mert a Kedvesem ki akarja kapcsolni az áramot, mert villanyt szerel, és a laptopom aksija nagyon gyenge már, nem is tudom azzal használni.

Puszi és nagy ölelés MINDENKINEK!!!!

23685. Böbe071 (válaszként erre: 23684. - Kilitie)
2011. szept. 27. 16:53
Ezt én is kiprobálom!)
23684. kilitie
2011. szept. 27. 15:28

Sziasztok!

Tőlem is mehet a tábla. Egyébként meg aki nem akar rá felkerülni az majd szól, illetve akit zavar az majd nem nézegeti. Én mind a mai napig megnézegetem a decemberi babavárók táblázatát néha. Jó látni a régi ismerős neveket, hogy ki hol tart, hogy ki milyen dilemmával küzdött és hogy már nemsokára szül.

Jucc! Székrekedésre próbáld ki, hogy 1 pohár joghurtba, 1 evőkanál lenmagot teszel. Nagyon fincsi és eddig sok ismerősömnél használt.

23683. e1b6032a61
2011. szept. 27. 15:21

Sziasztok!

Először is tőlem is oké a táblázat, csináljátok csak lányok!:)

Andikám! Köszi, hogy gondolsz rám...Holnap reggel megyünk le, csütörtök műtét, pénteken jövök haza. Lejön velem a férjem is, végig ott lesz úgyhogy nem leszek egyedül. Kicsit parázok, de írtam Juccnak is, hogy most már azt érzem találjanak már valamit, mert nem értem megint hogy február óta miért nem estem már teherbe...:(

Amint hazaértem majd írok ide...

A családi fejleményeidnek örülök, úgy tűnik egy kicsit kezd normalizálódni a helyzet...Meg fogod látni, hogy ez a kis csöppség majd békét és szeretetet fog hozzátok vinni!:)

Puszillak

Pumikám!

Remélem múlóban már a náthád! Vigyázz Te is Magadra/Magatokra és csak növeszd Te is a szép kis pocakodat!

Juccom! Majd az UH-S élményeidet várom hogy olvashassam...:))

Böbe! Nagyon szép a kis babucid! További jó egészséget kívánok Nektek!

Nananak, Rubinak kívánom hogy jöjjön meg rendben és indulhasson a projekt!:)

Adrus! Örülök a munkádnak és remélem a párkapcsolatod végleg rendeződik!

Kilitie, Kormoronmadár,krizsanevi, NApzuhi és Narancsika! Babásodjunk mi is, puszillak Benneteket is!

Akit kifelejtettem bocsi, de egy kicsit szétszórt vagyok, izgulok...

Szép napot Mindenkinek!

23682. knana
2011. szept. 27. 13:24

Andika Nekem Anyósom egyik fiút sem köszöntötte meg.SZÓBAN SEM!!!!!!!!!!!!!!!

Eddig mindig kaptak,most meg itt voltak 2 hete, 1 csokit sem kaptak.Anyós megszólalt,h.mikor van a BEnce névnapja,mondtuk,h.már elmúlt.Erre Feri megszólalt,h.Máténak most lesz.Nem köszöntötte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hétvégén hívta Ferit skypon,h.költöztetik a Párja rokonait,ezért szombaton nem beszélünk skypon,vasárnap sem,mert akkor is.Mondta majd felhív engem telón.Mondtam Ferinek,nem kell hívjon,MINEK???????Az unokáit cseszet meg köszönteni,engem ne hívjon!!!!!!!!!!!Nem hívott még!!!!!

Kivi leszek,h.okt.4-én Ferit köszönti-e?Ferenc nap,én 9-én leszek 30 éves.Arra is kivi vagyok.De engem nem kell köszönteni,de a Fiúkat..........

23681. knana
2011. szept. 27. 13:17
Felőlem is mehet a táblázat!!!!
23680. napzuhany
2011. szept. 27. 13:03
legyen babás tábla, hátha én is oda fogok egyszer tartozni. :)))
23679. T.T.Jucc (válaszként erre: 23677. - Andika'77)
2011. szept. 27. 11:32
Ja! A babás tábla tőlem mehet, ha a többieket tényleg nem zavarja...
23678. T.T.Jucc (válaszként erre: 23673. - Andika'77)
2011. szept. 27. 11:31

Szia Andika!

Köszönöm kérdésed, nagyon jó volt itt Miskolcon. Azaz még mindig jó, mert csak délután megyünk fel Bp-re, jön velem Anya is, megnézi a Kicsit :) Ami nagyon jó, az az, hogy egyre többször érzem, hogy mozgolódik. Még nem rúgást, csak ilyen kis pukkanásokat, meg néha csikiz is :)

Ami rossz, az az, hogy napok óta székrekedéssel küzdök, és az egy dolog, h nincs székletem, de úgy nincs, hogy közben folyamatosan kell :( Borzalmas, állandóan a wc-re járok, h na majd most biztos, és semmi. Este uh, remélem a doki mond majd vmi okosat, mert ez nagyon kihat a közérzetemre is.

Kismama ruci ügyben én az Arénában lévő Waiting for you-t ajánlom, ott kaptam nagyon jó gatyót, igaz, az is 14 ezer volt, de legalább nem 20 meg 25... A C&A-ban pedig vettem egy elegánsabb és melegebb gatyát, az csak 8 ezer volt. A Mammut mögött a Lövőház utcában állítólag van egy jó bolt, azt is meg akarom nézni...

Ti mikor mentek legközelebb uh-ra?

Puszillak sokszor!

23677. Andika'77
2011. szept. 27. 09:54
Lányok nem nyilatkoztatok a táblázatról(babás),hogy akkor mehet vagy inkább ne????beszéljük meg,mert ha egy valakit is zavarna vagy bántana,akkor hagyjuk...Csak olyan jó volna nézni,ahogy szépen gyarapszik egyre több névvel és babával..a MI BABÁINKKAL:-)))!!!
23676. Andika'77 (válaszként erre: 23674. - Knana)
2011. szept. 27. 09:50

:-))))Nekem ez eszembe sem jutott de tényleg babát is adhatnának hozzá ennyiért:-))!

Megyek az outletbe majd onnan horgászok valamit occsóért:-))!

23675. Andika'77 (válaszként erre: 23671. - Knana)
2011. szept. 27. 09:48

Szijja:-)!

A hangulat elment,kicsit oldottabb volt,ott volt a párom lánya,Ő korábban érkezett suli után ment ebédelni...ez se sűrűn van..most 1 hét szabira küldték,azért is csinált többféle kaját egy szimpla hétköznap.A brassói amúgy jó volt,este ettük meg itthon,mikor a párom hazaért a focizásból.A húsleves mindennap jöhet:-)!

Viszont megint vannak érdekes dolgok abban a családban...hétvégén volt az egyik unokatesó gyerkőcének a 2.szülinapja...tavaly is lemaradtunk,az idén is,de a párom öccséék is,nem csak mi.Érdekes a szitu,mert évekig a párom hasznáéta az öccse kocsiját,mert öcsinek van céges.Aztán jöttem én a kisautómmal,így már volt kettő.Az öcsiét elkezdték kölcsön kéregetni a páromtól az uncsitesójáék,aztán egy szép napon szarrá törték.....Az a gáz,hogy az eredeti tulajtól(öcsitől) nem kérték el,csak a páromtól,Ő meg a jó szívével..na mindegy már pofátlanok voltak..egy után jött a még egy,aztán már úgy használták,mintha az övék lenne...

Ekkor megváltozott valami,párom öccse eléggé berágott érthető módon,hogy miért nem vigyáztak rá stb...de a 2 tesó megbeszélte,köztük szent a béke.Viszont az unokatesóék inkább eltünedeztek,nem erőltették a talikat,gondolom szégyellték magukat,így a vége ez lett...egy olyan semmilyen kapcsolat..Párom névnapja után 3 nappal írtak sms-t is...állítólag nem volt pénz a kártyán..na hagyjuk már,ott a f..book,iwiw,bármi..vonalas telefon....

Aztán most a gyerekük szülinapjáról is szépen lecsúsztunk,egyszerűen nem hívtak meg.

Párom anyja,lánya,exfeleség bezzeg ott voltak:-))!

Én csak nevetek rajta,nagyon gáz,mint az 5 évesek,de a páromnak rosszul esik,tegnap az anyjánál szóvá is tette,hogy nem tudja hová tenni ezt a dolgot...anyja sem érti...fél család ott,a másik fele meg nem...gyerek meg várja azért az ajándékot,mert csak gyerek!!

Na most vasárnap meg öcsinek a lányának(cukibeteg kislánynak) ünnepeljük a szülinapját,kicsit elcsúsztatva ugyan,de valószínű,ők meg ezt a csapatot nem hívják meg szintén...hát zajlik az élet.

Ja és anyósnak meg eltört az alsó hídja a szájában,alig tud beszélni és nagyon fáj neki tegnap előtt óta.Ma megy dokihoz..

23674. knana (válaszként erre: 23673. - Andika'77)
2011. szept. 27. 09:44

Szia Andika!Nekem nem volt olyanom.Ha szeretnél vegyél.

A Védőnőnek is van ilyen szerkentyűje,a Tanácsadóban meg hallgattuk néha a Fiúkat.

Ha veszel,lehet nagyon rászoksz majd :D :D :D

Jézusom,nem semmi a kismama gatya ára.Baba is van hozzá???Vicc volt.

Nálunk 20-25 körül,már felsővel lehet kapni.Nekem szerencsém volt,megvettem egy ismimtől az övét.Mind a 2 fiúval jó volt.

23673. Andika'77
2011. szept. 27. 09:34

Sziasztok!

Böbe drágám apa akkor nagyon örült gondolom hogy felsejlett a kis kuki a képen:-))!

Az előbb értem vissza a védőnőtől,most reggelizem éppen.Vajas-májkémes kenyér,1 szelet gépsonka 1 pari és egy retek,ja és egy mackó sajt..:-)

Nem tudtam mit egyek ezek közül,így szépen sorban lecsúszott minden..ma eddig még nem volt hányinger!!!Talán múlóban van???Jahajjjj de jó is lenne!!!!

Na a védőnéni nagyon megdicsért,bent volt velem a párom is,ugye télen az előző babánál 68kg volt beírva már az elején...most meg a múltkori óta(egy hónappal ezelőtti adat),1kg plusz,így 65-öt írt be.Ennek örülök,de a párom azt mondta,hogy nem is most szoktak hízni a mamik,hanem a végén.....De azért én megpróbálok nem elbálnásodni,ha úgy vesszük,akkor jövőhét ilyenkor belépek a 4.hónapba és akkor már "csak" 5 van hátra:-)))!Azt is beszéltük,hogy aki nagyon vékonyka,többet gyarapodik már az elején is,nekem viszont van bőőőőőőven tartalékom,így simán elveszi a Kisbab,amire szüksége van,na remélem ez ezek után is így lesz!!!!!Evés után most szépen kerekedik azért a bendőm:-).

Csajok szeretném kérdezni,hogy valaki vett-e már vagy ismeritek -e az Angel Sound nevű baby dopplert,ezzel lehet otthon a babák szívhangját hallgatni,cd-re felvenni stb....

Nagyon szemezek vele a Vaterán,hogy kellene venni...hülyeségnek tartjátok?!

Kis szerkenytű,mint egy walkman,fejhallgatóval és tappancsokkal...otthon bármikor lehet hallgatni a szíve dobbanását,csuklást..állítólag nagy élmény...

A másik,hogy ajánlották a Mammutnál van egy ,illetve 2 kismamabolt,jó árakkal,az egyik az új "trendi" divat,a másik az outlet,de ugyan az a cég.Gondoltam elmegyünk emberrel és megnézzük.

Eddig még nem vettem semmit,jók a cuccosok rám,de azért ha beindul a pocak növekedés úgy rendesen,akkor úgyis kell 1-2 meleg holmi őszre-télre.

Brendonban voltunk az Árkádban egyik nap,azt hittem ledobom a hajam a fejemről...27ezer(!!!)Ft volt egy kismamanadrág!Elment az eszük vagy miii???Milliárdos kismamák boltja..no comment...

Annamary,Napzuhi,Eszti,Erika,Nana,Rubi,Csillu, Tina,Linesz,Dadini, Adrus és mindenki,én is küldöm egyfolytában azokat a gólyákat!!!!!!!!!!!!

Tyúkanyócska hol vagy??mi újság???

Puszi!!!♥♥♥♥♥

23672. knana (válaszként erre: 23625. - Adrus55)
2011. szept. 27. 09:29

Tegnap le maradt a Tesód miatt a kommentem.

Kívánom,h.sikeres legyen az első lombikjuk!!!!!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook