Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba a pocakban vetélés/missed ab után! fórum

Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)

23731. Andika'77
2011. szept. 28. 18:20
Böbe nem jött ma..mi lehet vele tudja valaki?!
23730. Andika'77
2011. szept. 28. 18:20

Rubikám ne legyél szomorú,fiatal vagy,egészséges és szép,jönni fog a baba hamarosan Neked is!!!!!!!

Csak már a mensi jönne előbb...igaz?!

23729. Andika'77
2011. szept. 28. 18:18

Igen Nana Neked szólt a :-)))) a Máté miatt:-))!

A Lotti meg Juccnak,neki a kutyiját hívják így hihi:-))))),de gyönyörű kiskutya,szóval engem abszolút nem zavar,hogy utána kapja esetleg a nevét:-))!

Képzeljétek a torkom egyre rosszabb baccus nagyon mérges vagyok miatta:-((((vettem egy üveg akácmézet,de mi mást tegyek még?szopogatós tabletta?Na erre a párom mondott valamit reggel.. kis perverz..viccet csinál az én torokfájásomból..

Voltam ügyvédnél,ügyem még áll egy helyben,de kaptam 1-2 elintéznivaló feladatot Apeh stb..igazolásokat kérjek.

Aztán fogdoki néni,5 percet foglalkozott a fogammal,semmi nincs vele,aztán beszélgettünk.

Beírt a kiskönyvbe,decemberben még 1x menni kell, akkor már egy másik doki lesz,de nagyon aranyos állítólag ő is.

A dokinéni egyidős velem,első,NEM tervezett baba,kisfiú .Szép pocakja van,november közepén szül.Azt mondta ne tűnjek el,jövő szeptemberben találkozunk ugyan ott babát vigyem:-))))))!!!!

Adrus megy a drukk Huginak és Neked is!!!!!

Napzuhi drága..látod hogy mennek a napok-hónapok...tudom ez kevés vigasz,de mindjárt itt a november és akkkkkkkkkkkor már biztosan sikerül!!!!

Múltkor nem írtad,hogy miért fogytál le ennyire????Szabad tudni???Már többen kérdeztük ha jól emlékszem..lelki okok vagy tudatosan?!

Nana drága....80nap....Atya ég....de mindjárt okt.10.és akkor remélem mond v.csinál valamit a dokid!!!!!Vagy Apa + Te esetleg addig;-)!

23728. knana (válaszként erre: 23727. - Adrus55)
2011. szept. 28. 16:56

Én szurkolok a Tesódnak.Ha Te is kismama vagy....én is jól össze veszek a Férjemmel :D :D: D

Persze csak vicc volt.Remélem nem haragszol meg érte.

Ezt azért írtam,mert van egy csaj aki mindig éhes és Kismama a másik fórumon :D

Máté még alszik,ébresztem és megyünk Anyához.

Sziasztok

23727. adrus55
2011. szept. 28. 16:04

Szerintetek ha szeptember elején 24napra, előtte 25napra, azelőtt 26 napra jött meg, akkor hányadik napon mutatja ki a teszt a kisbabot?

Hát én nem tudom,mi van velem de állandóan éhes vagyok....ma vagyok a 19.napon, ilyenkor már barnázni szoktam de még semmi, illetve volt ma egy csepp rózsaszínes valami.

Szerintetek?

23726. adrus55
2011. szept. 28. 15:39

Sziasztok!

Köszi a drukkot nekem is meg a hugomnak is. Holnap lesz a nagy nap, úgy néz ki hármat tesznek vissza.

Jucc, gratula a kislányhoz!!! Nagyon szépek a képek!

És a Tiéd is Böbe! nagyon jó látni ezeket a képeket.

A pocakok is szépen növögetnek és ez jóóó!

Nana, Rubi sajnálom,hogy ennyit szenvedtek a menzivel. Talán a teától megjön és utánna lehet akciózni végre! Neked Nana meg meg se jöjjön, azt kívánom!Jó lenne ha tesztelnél már végre,hogy megtudjuk végre mi újság.

Napzuhi, sajnálom,hogy a harmadik sem sikerült. A tesókám holnap megy a beültetésre-már írtam- kíváncsi leszek. Már megérdemelnék a kisbabot végre,nem beszélve az anyagi oldaláról sem. Lehet Neked is várnod kell még picit, hip-hop itt a november! Kitartás neked addig.

Andi,remélhetőleg tényleg hamarosan vége a rosszulléteknek. Lehet nálad is kislány bújkál. Állitólag akkor vannak rosszabbul a kismamák?...

Mindenkinek szép délutánt!

23725. napzuhany
2011. szept. 28. 15:15
Lányok! Nyugi, egyszer mi is sorra kerülünk. :))) Én mindig ezzel nyugtatom magam, mikor felmegy bennem is a pumpa.
23724. b811bb9973 (válaszként erre: 23723. - Knana)
2011. szept. 28. 15:07
:-) de jó én is totál el vagyok keseredve már minden reggel úgy kelek fel hogy na..na..naaaaaaaaa megint semmi áhhh!!!!Ez borzasztóóóóóó :-((((
23723. knana (válaszként erre: 23721. - B811bb9973)
2011. szept. 28. 15:04
A Tesóm Sándor Levente!
23722. knana (válaszként erre: 23718. - Napzuhany)
2011. szept. 28. 15:03
LESZ,LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23721. b811bb9973
2011. szept. 28. 15:03
Nálunk is játszik a Jázmin,Orsolya, ha kislány ha fiú akkor Áron,Levente :-)
23720. knana (válaszként erre: 23713. - Napzuhany)
2011. szept. 28. 15:02

Persze valahol jó,de most picit én is be sokaltam a másik oldallal.Meg ott a másik Kismama,akivel kb.1-2 hét eltéréssel szültem volna.Az sem egyszerű.

Egyik nap hozta a 4D-s képeket,pár napig meg sem néztem.Utána a szívem szakadt meg,még a neve is az lesz,mint az enyémnek lett volna....

De azért várom,h.meg szüljön.

Teljesen más olyan Kismamival beszélni,aki előbb vagy később szül,nem ,mint aki pont akkor....Gondolom érthető.

Ő már nagy lázban van,30.hétben jár.

Már hamarosan november!!!!!!!!!!!!!!Hisz mindjárt október!!!!

Lesz még Babánk!

23719. b811bb9973
2011. szept. 28. 15:01
Most elkezdtem inni a cickafark palástfű teát hátha segít meghozni nem nyugszom addig míg meg nem jön!!Sztem az idegesség is ettől lehet....
23718. napzuhany
2011. szept. 28. 14:59
nekünk is megvan a név fiúra is lányra is, és még a fasorba sincs gyermek. De lesz. PUNKTUM! :))) Azért neki vagyok ám keseredve.
23717. knana (válaszként erre: 23707. - Andika'77)
2011. szept. 28. 14:58

Áááá,mesi sehol.A tesztem ma sem jött meg,tiszta ideg lettem.

Ha nem jön meg és nega lesz a teszt,akkor okt.10 doki.

Szerintem negetív lesz,de reménykedem!!!!!!!!!

Remélem nem fáztál meg!

23716. b811bb9973 (válaszként erre: 23712. - Knana)
2011. szept. 28. 14:57
Jaj Nana fogalmam sincs :-( De ilyen barnás vmi megint van nálam olyan mintha meg akarna jönni de mire vár már???????
23715. knana
2011. szept. 28. 14:56
Jucc,biztos,h.nunis???eddig kukis volt :) Vagy csak Ti gondoltátok annak?Már nem emlékszem.
23714. knana (válaszként erre: 23706. - Andika'77)
2011. szept. 28. 14:55

Máté után a jel:":))"nekem szólt???

Fruzsina nálunk is a listán van,meg a Jázmin.

Lista:D :D :D Még Baba sincs elvileg.

23713. napzuhany
2011. szept. 28. 14:55
Hahó! lombikra novemberre vagyunk bejelentkezve, előbb nincs hely. :(((( Én azért szeretek ilyen oldalt olvasni, mert ott mindenki elmondhatja a problémáját, hogy épp hol tart, mit szed, mi a tapasztalata, és persze nem érzem magam egyedül.
23712. knana (válaszként erre: 23705. - B811bb9973)
2011. szept. 28. 14:50

Rubikám,én már a 80.naphoz közelítek:(

Mi a bánat lett velünk????

23711. knana (válaszként erre: 23704. - Napzuhany)
2011. szept. 28. 14:49

Annyira sajnálom!!!Reméltem én is,h.sikerül ez az inszem.....

Nekem azt mondta a Védőnő,h.nem kellene ilyen oldalakat olvasnom,mert csak magamat spanolom vele,h.mindenki babásodik stb.

Ezért nem írok pár napja a másik forumba,ott igen be indultak a terhességi jelek,nekem meg semmi.

Kívánom Neked,h.minnél hamarabb legyen Babócád!!!

Lombikra még nem mehettek?

23710. knana (válaszként erre: 23701. - Kilitie)
2011. szept. 28. 14:46
Akkor jól alakulnak a dolgok!!!!Muszály írnunk a gólyának!
23709. knana (válaszként erre: 23702. - Annamary85)
2011. szept. 28. 14:45
Én is arra vágyom,de már egy kukissal is ki egyeznék :)
23708. knana (válaszként erre: 23697. - T.T.Jucc)
2011. szept. 28. 14:41

Sziasztok!!!Drága Jucc,nagyon örülök a hírednek!!!!!Mi lesz a neve??

Remélem mesélsz még!

23707. Andika'77 (válaszként erre: 23682. - Knana)
2011. szept. 28. 10:46

Nana drága akkor ezekkel az anyósokkal mi nem jártunk túlzottan jól,nem is értem hogy lehet valaki ilyen,nemhogy örülne neki,hogy van 2 gyönyörű kis pasija(unokák),én anyukám kezét-lábát "törné" értük az tuti!!!!!De hát nem vagyunk egyformák hál'Istennek ugye?!;-)

Mensi még sehol????????dokihoz mikor mész legközelebb????

Zsu nálatok mi újság?

Linesz,többiek hogy vagytok?

Negyed egyre megyek ügyvédhez,2-re meg fogorvoshoz.Elég sokat hapcizom,remélem nem fáztam meg:-((,nagyon kicsit érzem a torkomat is..na ez fasza lesz..beállhatok a sorba én is a hársfateámmal....Hideg van a lakásban..

Ez a cicagyerek "szörnyen rossz",most bújik elő az igazi cicaénje:-)!rúg,harap,karmol.már van védőfelszerelésem ellene:-),mert nem szeretném ha mindig úgy nézne ki a kezem,mintha rózsabokorban nyúlkáltam volna!Kis dög:-)!

a mamacicát tegnap megműtötték,ivartalanították.Jaj szörnyen hangzik ez a szó és sajnálom is,de tudom,hogy az sem jó,ha milliónyi cicababa születik az utcára,mit csinálnánk velük?!Vettek vért tőle és szerencsére mindenre negítív,nincs semmi halálos fertőzése!!

Egy néni vitte el,most nála gyógyul 10 napig,de ott van 15 másik cica is!!Naggggyyon durva,mind mentett cica,senkinek nem kellenek,Ő meg nem dobja ki őket.Szép tőle de én nem bírnám,tuti szétszedék már a lakást darabokra..A néni 78éves,

le a kalappal előtte!

23706. Andika'77
2011. szept. 28. 10:35

Sziasztok!

Jucusom életem akkor most leKisrobiztuk a kiscsajotokat??:-)))))))))))Akkor innentől kezdve hogy szólíthatjuk????

És akkor az is megdőlt,hogy az én hosszantartó rosszulléteim mögött kislány áll:-)))),na most már nagyon kíváncsi vagyok az én picikémre is, remélem megmutatja magát jövőhét pénteken!!!!

Ha kukija van,akkor Apája kiugrik a bőréből,az tuti,nekem mindegy,de én akkkkkkkkkor is kislányt érzek!!!

Tegnap voltunk fürödni Leányfalun,még van akciós jegyünk különböző fürdőkbe,így a párom kitalálta menjünk el.Annyit nevettem,mert mondtam neki a neveket,Ő meg félig aludt a vízben,de néha tágra nyitotta a szemét egy-kettő hallatán..hogy iylen név is van???

A naptárból kiírtam egy csomót,ami esetleg szóba jöhet,de nekem fiúból még mindig a Levente a nyerő,neki nem nagyon jön be...Tetszik a Kristóf,Patrik,Marcell,Máté:-))Milán,Martin,Benedek,Botond.

Lányból:Fruzsina,Leila,Lotti:-)),Loretta,Kitti de ez a hello kitty miatt biztosan kiesik,Karolina,

Mirabell,Olívia és hát vannak virágnevek,amiket hallani sem akar:-)))Kamilla,Nárcisz,Írisz..A vezetéknév a Fekete,ehhez kell valami jó kis utónév.

Én először a Kitti-Karolinát szerettem volna ha punis,de mivel eluralkodott ez a macskaláz(hellokitty),így asszem lemondok róla,nagyon elcsépelt lett.Pedig elképzeltem magamnak egy kis Linát:-)).

Régen a nagy kedvencünk volt a jázmin,de annyi Jázmin született közben,hogy már az sem lesz...

A táblázatról annyit,hogy én nem tudom hogyan kell Hoxának írni,Ő adja meg az Adminságot,azaz hozzáférést egy táblázat szerkesztéséhez és vezetéséhez.Valaiki ért ilyesmihez?én megcsinálnám ha segít valaki,hogyan kell...:-)?!

És aztán szépen sorben MINDENKI egytől-egyik helyet kap benne!!!!!!!!!!!!1000%!!!!!!!!!!!!!!!!

Napzuhi ne csüggedj,Te is ott leszel!!!!!!!

Tinának megy a drukk,főleg holnapra és érzem,hogy ez a kis műtét meghozza a várva várt eredményt!!!!!

Tyúkanyócska nagyon egy rugóra járt az agyunka nyóssal kapcsolatban,de azért én mégsem írhattam le ilyen nyíltan:-))))!

Kilitie jobbulást kívánok a kislánynak!!!És igen,nagyon jól írtad,már semmi nem állhat a babátok útjába,tessék szólni neki,hogy jöjjön:-)))!!!

Rubi ez egy babás táblázat,szinte minden ilyen fórumon van,a születendő babákat,mamájukat ,időpontokat írnak bele.

Jucc én is a Lövőház utcai boltot tudom,Hello Baby a neve,már a neten rákerestem,de nem ájultam el a kínálattól..nem akarok papagájként ölötözködni meg lepleket magamra húzni..de azért biztosan találok majd valamit,ami tetszik:-).

Gyönyörű a kislány:-))),nem is írtam az előbb, szuper jó képeket hozol mindig:-))!!!!

Pumikám Te hogy vagy és mikor mész legközelebb dokihoz?Szeretnénk tudni a Te babád nemét is:-))!

23705. b811bb9973
2011. szept. 28. 09:54

Helló Csajszik!Hol van ez a táblázat le vagyok kissé maradva???

Jucc én is gratulálok a kis nunishoz :-)!!!

Napzuhi ne csüggedj tegnap én is bőgőrohamot kaptam milyen egy nulla vagyok h meg se jön meg a babi is elment h mi lesz velem...:-( időnként rámjön az önostorozás h másoknak milyen könnyen mennek a dolgok nekem meg mindenért meg kell küzdenem a babaügyben!Pedig annyi gyerek születik annyi terhes nő futkosik én meg még a mensi se jön meg :-(((( 45 nap !!!

23704. napzuhany
2011. szept. 28. 09:07
Egy kicsit megint kesergek, hogy én nem kerülök a táblázatra. :((( De ne haragudjatok meg rám. Egy ideig most pihenek. Azért, mert bejelzett piri. Sok volt a lelkemnek a próbálkozás és most látni a negatív tesztet lassan 3 éve állandó reménykedéssel. Azt hittem 3 inszem már célba visz. :(((
23703. T.T.Jucc
2011. szept. 28. 09:03

Jó reggelt!

Köszönm Csajok! Most még itt van Anyukám, mindjárt indulunk mindenfelé, ezért majd később jövök, és beszámolok. Képet viszont teszek fel most. Pusz!

23702. Annamary85 (válaszként erre: 23697. - T.T.Jucc)
2011. szept. 28. 08:25

Jajj, gratulálok!!!!!

Én is de szeretnék egy kislányt!!!!

Remélem hamarosan!!!

Puszi mindenkinek és szép napot kívánok!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook