Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Adrika, most minden ok lesz :)
Előtte szedted az utrogestant?Lehet írtad bocsi nem tudom minden nap olvasni.. lehet nekem is az kellene..
Én 3 fajta tesztet vettem. A vaterán vett a nem várt mensi utáni 3 napon semmit sem mutatott még.
Jaj, amit elfelelejtettem leírni..leginkább akkor fájt, ha ráültem a wcre pisilni...nem tudom mi az összefüggés.
Mondjuk nekem más, mert nekem beindult a vetélés vérzéssel...és csak egy egészségügyi kaparásom volt.
Ez mindenkinél más, hogy mennyit vérzik...Nekem április 27-én volt a műtétem és egy hete fájogattak a petefészkeim, volt, hogy a méhem. Lázam nincs, nem is volt. És tegnap óta semmit nem érzek.
A vérzésem pedig kb. 1 hétig tartott. (utána semi nem volt)
mar nem verzek 3.napja.pedig kene ugye? a mehben lévő ver nem szivodik fel csak ugy magától ugye? annak ki kene urulnie ha jol sejtem..
Sziasztok lányok. koszonom a kedves biztatast es egyutterzest. egesz ejjel csak zokogtam es feltem igy most elegge kivagyok.kerestunk egy dokit akinek sajat mutoje van ma fel 3kor megnez.kb.minden du.volt olyan 37 koruli hom. hasam addig jo amig nem mozgok.pedig pont arra gondoltam h ebben a "szép" idoben elmegyek setalni hatha beindul a verzes...akkor rz hulye otlet?
Sziasztok!
Tegnap annyira szúrt, görcsölt a petefészkemnél (délelőtt), hogy csak begörnyedve tudtam járni...és mivel van egy kisfiam, megijedtem, hogy nem tudom ellátni. Ittam egy Flect..t és azóta mintha elvágták volna!!!Hála Istennek....pedig már féltem, hogy megint ügyelet.Több mint egy napja semmi fájdalom...remélem így is marad!
Ti hogy vagytok?
Szia, Nagyon jól haladsz, szerintem:) a kolleganőddel, lehet csak az kell elfogadd a helyzetet, mindent amit az élet ad, és az itt és mostban élni, nem a múltban, nem a jelenben. Amúgy mintha én írnám amit te írtál, hasonló helyzetben vagyok, csalódott vagyok miért nincs, aztán rajtakapom magam és átállítom az agyam vagyis próbálkozom..én is megyek dokihoz jún. lesz csak, hátha a barnázásra felírja azt az utrogestant.. de az is lehet minden rendben a hormonokkal bár elég nyögvenyelősen jön meg.Egyetértek azzal, aki azt mondja nem szabad feladni és úgy élni a párunkkal mint a kamaszok, aztán majdcsak jön, mikor ő akar, nem akkor mikor mi akarjuk,ezt muszáj elfogadni..:( Nehéz tudom..nekem is..és itt is egy terhes kollega, vele ebédelek minden nap,most szült a legjobb barátnőm, a másik 6hónapban van..valamiért ezzel kell szembesülni lehet majd megértek valamit ezáltal és akkor fog majd jönni.Kitartást neked!! :)
De jó!! Akkor még van remény!! Köszönöm szépen, hogy megírtad! :) :)
Kisritu amúgy rengeteget gondoltam Rád tegnap, mert én is ugyanezt átéltem és most visszajöttek az élmények emlékek alig bírtam elaludni. Tudom milyen ez a bizonytalanság, hogy kell-e műtét vagy sem. Miért kell ezen átesnem amikor a kisbabámat is elveszítettem stb kérdések jártak egyfolytában az eszemben. Nagyon sok erőt kívánok Neked. Próbálj minél többet pihenni, hogy tudjon gyógyulni a szervezeted. Nagyon szorítok,hogy ne kelljen második műtét.
Szerintem nem stimmelnek a vaterás 10-es tesztek, vagy nem is igazán 10-esek.
Nekem is a sokkal gyengébb előbb mutatott erős zebrát, mint a hiperszuper érzékeny másik.
Érdekes mindenesetre.
Engem január 8.-án műtöttek csütörtökön 12-13-án már volt hőemelkedésem, sőt 13.án este már 38 volt a hő 14.én vizsgált meg a doki akkor kaptam gyógyszert, nekem eléggé fájdogált a hasam is és a vizsgálatnál is érzékeny volt eléggé. A gyógyszertől lement a lázam majd 17.én szombaton megint 38 volt a hőm. Így másnap 18.án műtöttek meg megint. Én is leginkább attól féltem, hogy a méhem sérülni fog a műtétektől. Én jövőhét szerdán fogok menni megint dokihoz, mert azóta nem állt vissza rendesem a hormonrendszerem. Neked fáj a hasad? Mikor kezdődött nálad a hőemelkedés?
Én jártam így. Az első teszt halvány pozitív volt, a második totál negatív, a harmadik meg hibás. Azt mondtam nem csinálok többet mert csak idegesítem magam vele. Ha már van egy ami két csíkos, akkor az tuti pozitív. Gratulálok! Várj pár napot, és erősödnie kell a csíknak. És tudom könnyű mondani, de nyugi.
még így se jártam, nyitásra mentem a dokimhoz,persze ott derült ki hogy a héten már nem dolgozik, a felesége aki szintén nőgyógyász nem vizsgál meg mert nem az ő betege vagyok:( várjak jövöhétig vagy menjek be a kórházba.ez az eü itt se különb mint otthon. Délutánig várnom kell hogy a párom be tudjon jönni velem mert nem vagyok perfekt németből és persze ilyenkor segítség nincs :( Párom a kórház hallatán ideges lett mert szerinte ott hanyagok.
Én vettem vaterán 10es tesztet, az 50es clearblue már pozi volt meg a 25ös tesztek is de a 10es vaterás még nem....
Egy széria. És a két vonal ott volt egyértelműen, bár halványan tegnap. Nem csak én láttam.
Lehet hogy többet ittál vagy más széria a teszt. :-)
Sziasztok lányok!
Teljes kétségbeesés közepette írok nektek. Írtam már előzőleg, hogy vasárnapra nem várom, decemberben volt missed abom. Viszont nem bírtam ki, mert voltak hasonló tüneteim és teszteltem tehgnap, dpo10-en, délután 10-es érzékenységűvel teszteltem 2x és mindkettő halvány két csíkos lett. :):):) Viszont ma reggel 10-es érzékenységű teszt 2 db full negatív. Tudom, hogy nem lett volna szabad még tesztelnem, de már nem bírtam ki. A kis angyalkánk egy év után sikerült. 13 hétig volt velünk. dpo10-en vele is pozitívat teszteltem annó. De utána napról napra erősödött, ezt most nem értem...volt már valaki így??
Szia!Ne aggódj az első terhességemnél nekem is volt bartolini tályogom.Eléggé fájt, de kitísztította az orvosom.A babának nem lesz semmi baja.
Angels szorítok! Nyugiii! Biztos rendben lesz!
Megy az erő!❤
Tapka nekem is erősödik ! Ma persze ugy izgultam h milyen lesz h nem tudtam aludni..holnapután ujra proba.en 4het 2nap :)
naz szuper tapka!
nagyon remélem, félek nagyon....
Nekem is ma doki, tesztek szépen erősödnek, barátnőmtől megkaptam az ő maradékjait, a digitális clearblue 3+t mutat, ma vagyok elvben 4 hetes 6 napos.
Angels és Kisritu és többiek, rendben lesz minden!!!
sziasztok! Nagyonideges vagyok ma sürgösen mennem kell a dokimhoz, abartolin tályogom kiújjult és elég gyorsan növekszik. Remlem valamit tud rá adni és persze hogy babának nem lesz baja emiatt. :(
Tegnap méég az idő is vacak volt meg én is egész terhesség alatt egyszer ha szédültem nah tegnap ez megismétlödött. Nagyon aggodok lányok, nem szeretnék most egy mütétett. Este azegyik mellemből még tejszerű váladék is jött, gondolom ez normális és mássnál is van ilyen.
Sziasztok, eleg regen voltam erre es visszaolvasni sem nagyon tudok mert telorol nehézkes. A terhes ismerosok es ismeretlenek tomkelegetol szenvedek én is, de reménykedem, hogy nemsokára én is közéjük tartozhatom. Nehet nagyon, de temyleg elore kell nézni, máshogy nem lehet. Mult héten hétfőn jutottam el kontrollra, a doki azt mondta akármikor probalkozhatunk ujra. A mostani mensi utan remelem belevaghatunk bar egyelore meg vannak félelmeim mi van ha... Kitartást kivanok mindannyiunknak! Positive-rol valami hir?
Ja es antibiotikumot en nem kaptam mert h.nincs lazam. A vizsgalat se fajt annyira h.ugy velje gyulladas van...remenykedik h.nem kell ujra kaparni azt mondta az jo jel h.az állapotom ilyen...
Szia! Koszi szepen az oszinte sorokat. Neked mutet utan hanyadik napon ment fel a lazad? Engem pont egy hete mutottek. Es csak 1 het mulva csut lesz kontroll. Szoval a mutetet koveto 15.nap. Persze ha rosszul vagyok menjek azonnal...De ha nem akkor nem keso az?? Felek h.a tobbszori kaparas utan megserul a meh. Ez butasag lehet de hat szeretnenk majd babat
Szia! Velem pont ugyanez volt januárban. Nagyon sajnálom, hogy ezt neked is át kell élned. Nekem is hőemelkedésem volt ill. 38 ig felment a hőm. Nekem sajnos nem ért semmit az ergam csepp meg az antibiotikum, így az első műtét után 10 napra újra kikapartak. Remélem neked nem kell ezen átesned. A második műtét után viszonylag hamar rendbe jöttem, nem volt semmi komplikáció. A második műtéttől valahogy nem féltem annyira ugyanaz történik veled mint először, csak utána már nem fáj annyira a méhed. Nekem a kórházban a terhes kismamákat volt a legnehezebb látni. Nagyon nagyon drukkolok, hogy rendben legyél műtét nélkül is. Ha valami kérdésed van nyugodtan írjál. :(
További ajánlott fórumok: