Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Kisritu! Thessaily ezen ment at azt hiszem! Ne aggódj! Minden jo lesz!
Tapka szerintem normális!bar én is folyton a jeleket figyelem.ma este furán erzetem magam...a hasam szurkál es a melleim..aaa..holnap reggel ujjabb teszt.csak erősödik! Drukkoljatok!
Micsigen igazat adok neked!
Minden vàrandóssàg màs. A nővérem is teljesen màshogy élte meg mind a hàrmat. Nekem egyelőre nem jelentkezett sem a szorulàs, sem pedig az esti rosszullét. Egyik sem hiànyzik...Viszont most sokkal fàradékonyabb vagyok.
Lányok, az bajt jelezhet ha az előző babánál majd megpusztultam a duphastonos hányingertől, most meg 1-2 perc csak? Igaz akkor 6-7 hetesen kinlódtam, most meg kb 5 hetes lehet... Lesz ez még ilyen se?
A hasszurka is kevesebb, de van, főleg ha ácsorgok, vagy pisilni kell és feszülnek a cicik.
ok.Köszi.drukkoljatok legyszi
Szia!
Nyugi, nem lesz baj. Szedd a cseppeket, reméljük nem kell újból műtét.
Javulást.
Engem mindig az "vígasztalt" hogy jobb ilyenkor mint később megszülni, vagy ha kiderül h beteg, az élete felett dönteni!Szörnyű még kimondani is de ez még mindig a jobbik eset :(
Sziasztok. Ma atmentunk párommal a kórházba mert szarul voltam hom is 37.3 volt. Sajnos ver van a mehemben! ergam 600 mikrogramm/ml cseppeket kaptam 3*20/nap. ha nem urul ki /28-an kontroll ha addig nem lennek rosszabbul/ ujra kikaparnak. volt valakinek ilyen? nagyon felek
Igazad van Missteria valóba mindenhol tv újság internet minden teli van babátváró kismamákkal. Ilyenkor bizony nagyon össze szorul a szívem és a sírás folytogat, ha rá gondolok hogy én miért nem tartozhatok közéjük. És ilyenkor veszek egy mély levegőt és azzal vigasztalom magam hogy neked is sikerülni fog, csak légy türelmes és a Jó Isten ad gyermeket.
Csajok!Sosem szabad feladni!!Csak előre szabad nézni bár tudom, nagyon nehéz :( Az első missed abm mikor volt, soha nem felejtem el bennem is a mai napig él az orvosom szavai :( Belém égett!!2 spontán vetélés, két missed ab van mögöttünk!ÉS az egészséges 1,5 éves kislányunk <3 Most pedig már a második próbálkozós hónapot tapossuk!Nehéz, nagyon nehéz!Miután a kislányunk megszületett azt hittem soha többet nem fog megtörténni velünk, h elveszítsünk még egy babát...de az első próbálkozós hónapba összejött a kistesó de a 10. héten mégis itt hagyott minket ő is :( :( Borzasztó volt újra átélni az egészet!de javu érzésem volt végig!De próbálunk pozitívan hozzáálni a dolgokhoz most is, előre nézni, bár néha nagyon nehéz, mert mindenhol csak azt látom h mindenki babát vár örül, boldog... :(
Anfif szívemből szóltál..!
Most olvastam el a cikkedet a veszteségedről. Potyognak a könnyeim. Nagyon hasonlóan érzünk mindannyian. Az a mondat örökké a fülembe fog csengeni, amikor az orvos közölte, hogy gond van. Nem hittem el. Azt gondoltam, hogy ez nem is Velem történik.
Én is szenvedtem a várandós kismamáktól a környezetemben, akármennyire próbáltam pozitívan állni Hozzájuk. Egyrészt örültem a boldogságuknak, másrészt viszont tényleg nehéz az őszinte mosoly.Nálam fogytak a csokik meg a sütik rendesen. Meg is látszik. :(
Nekem is volt egy missed ab-om. Én ugyanígy voltam mint te. Amikor megcsinálták a műtétet, utána egy csomó ismerős bejelentette, hogy babát vár. Megölt az irigység. Ráadásul akárhová mentünk mindenütt nagy pocakos kismamákat láttam. Nekem is az járt folyamatosan az eszembe, hogy nekik miért sikerült és nekem miért nem. Ma már van egy 2 éves tündérszép kislányom. Nem szabad feladni, és hátra tekingetni. Előre kell nézni és a fekete felhőket el kell kergetni felőlünk. Egy barátnőm azt mondta, hogy annyira paráztam a terhességemen, hogy bevonzottam a negatív energiákat.
Inofolic-ot még nem próbáltam.
Ma nekem is megjött a műtét után a 2. menzi 25 napra.Az orvos ebben a hónapban elkezdi UH-val nézni tüszőket, hogy egyáltalán van e tüszőrepedés, ha nincs gyógyszerrel rásegít.
Szia! Nekem március 26.-án volt a műtétem, jövőhét kedden megyek nődokihoz, ha mindent rendben talál akkor én sem szeretnék tovább várni. A műtét után 49. napra jött meg először, kíváncsi leszek mit fog látni a doki a 14. ciklusnapon.
Sziasztok!Nekem a Káliban utrot írtak fel 2×2 míg pozitív nem lesz a teszt,ha igen tovább kellett volna szedni a 10.hétig
Valamelyik orvos 2 mensit javasol, valaki 3at. Mi a második után próbálkoztunk. Nekem nagyon szépen beállt a ciklusom és a doki is mindent rendben talált. Kontrollra nem mész még? Szerintem az lenne a legbiztosabb, ha megerősítené az orvos, hogy rendben lát mindent.
Inofolic esetleg? AZ segíti a peteérést.
Nem szeretnék szakrendelésre menni beutalóval, valami magán érdekelne, mert nagy csalódás volt a nődokim, így jelenleg nincs Nőgyógyászom.Mégegyszer köszönöm.
Kedves Lányok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy szeretnék hormonsort nézetni, de nem találok olyan helyet, ami nem lenne csillagászati összegű. Tudnátok ajánlani valakit? Budapest-Vác vonzáskörzetében. Akár egy megbízható jó endokrinológust.
Előre is köszönöm! :)
Sziasztok Lányok,
köszönöm a bíztató szavakat. Kezdem összeszedni magma, de azért továbbra is borzasztóan csalódott vagyok. :(
Ma délután hívom a Forgács Intézetet, kérek időpontot, és a dokival konzultálva kérni fogom, h kezdjük meg az inszeminációs procedúrát. Az úgyis teljes kivizsgálással indul (sperma, hormon, petevezetők, stb). Mire végzünk ezekkel, úgyis eltelik sztem fél év. Közben persze próbálkozunk tovább.
Ma reggel olyan rossz volt felébredni, olyan kilátástalannak láttam mindent, este megint sírtam persze. Pedig a férjem olyan aranyos, annyit vigasztal, meg próbál felvidítani.
Az utóbbi napokban a terhes kolléganőmmel kapcsolatban is változtattam pedig a hozzáállásomon, és most magamtól kérdezgetem, hogy hogy van, mi van a babával, mert muszáj szembenéznem a démonjaimmal, és egészen jól haladtam vele. A minap, mikor megmutatta a babája 4D -s fotóját, akkor se borultam ki, és teljesen jól tudtam kezelni a dolgot. De most ma megint rámtört, hogy a rohadt életbe, nekem miért nem....
Fura dolgokat produkál..! Hatha ;)
Szerintem Orchidea ha rendben a cikludod akkor a 3.honap már lehet.majd eldönti mit tegyen :)
Feminiont szedek én is.jo húzós az ara.pozi teszt előtt masnaponta kaptam be vagy ritkábban.most minden nap.
Vki használt utro hüvelytabit? Mennyit? En napi 2x reggel es este.doki szerint nem lenne fontos mert muert lenne baj a progimmal denem árt(szerintem)
Nekem is utrot írt a doki. Ha lesz pozi tesztem akkor szabad hasznalnom. Az ovu nalam is 2nappal elobb volt ebben a honapban a baratcserjetol. A hő szepen megemelkedett de az ovu teszt nem mutatott pozitivot. Ilyet en meg nem tapasztaltam.
Gratulálok a kismamáknak!!!!! :-) Remélem egyre többen lesztek. Márc. 12-én volt a missef ab. Most várom a 2. mensit. Utána szeretnénk próbálkozni. Szerintetek nem korai? A femibiont már szedjem?
Progit kaptam több ciklusnal is, de sajnos nagyon bekavart mer hiaba hagytam abba utana nem jött meg a menzi csak gyógyszerrel vagy kimaradt akaravérzés.
Kriszti meg idő kell..tudon nehéz én is utaltam de be kellett látnom h a test nem gép es akkor jon amikor alkalmas lesz! Kitartás!
Ilyet tud okozni? En 3 napig szedtem ebben a ciklusban ami sikeres lett.de azert hagytam abba mert nagyon szurkált a jobb oldalon alul a hasam es ilyen eddig nem volt.elobb is volt ovum egy héttel..ki tudja mi okozta de nem zarom ki h a baratcserje.viszont orulok neki :)
Utrogestant szoktak felírni ha progi gobd van ovu utan kell szedni es ha nega a teszt abbahagyni.
Uhh, az durva. :(
Dokitól kértél progit?
Az orvosok szerint a barátcserje hatóanyagától a májban megpattant egy ér és belső vérzés keletkezett. Jelenleg megvan tiltva mindenféle gyógynövény készítmény használat.
Teljesen tanácstalan vagyok hogy ezek után mivel tudnám helyreállítíni a progi szintemet.
További ajánlott fórumok: