Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kriszti ha belegondolunk nem sok ez a 2 hónap de tudom milyen hosszu tud lenni.lehet megint szerencsét hoz a kórház:)
En meg csak 4 hetes v.hany napos vagyok nekem ovum rogton mensi utan volt a 8-10 napon.igy egy héttel idősebb a terhességem mint szamoljak normal ciklushoz.tehat mar majdnem 5hetesnek szamitok :))
En jún 9.megyek dokihoz.esküvő után.
En is jop vagyok talan szédelgek néha :) drukkoljatok mert reggel megint tesztelek ez lesz a 18.dpo es erosodnie kell!:))
Igen már nincs sok ez biztos.
Hivalatosan még pontosan 5 hét.
Megérzésileg max 2-3 hét talán.
Próbálj meg lazítani. Sikerülni fog neked is hiszen egyszer már sikerült.
Várd inkább a júni 27.-ét és ne a következő menzeszt persze azért legyetek együtt. :)
Hátha most is meghozza az intézet a szerencsédet. :)))
Amúgy én is ilyen türelmetlen voltam, csak amikor ténylegesen elengedtem magamat akkor jött össze. Nekem 8 hónap után sikerült lazítanom.
Ez nem azt jelenti hogy ne foglalkozz babás dologgal, csak egyszerűen lazíts!
Én elvileg 6 hét 1 napos vagyok. Dokihoz csak június 8ra kaptam időpontot.
Olyan álmos vagyok egész nap, hogy állva el tudnék aludni.:) Hányingerem egyelőre nincs. Az előzőnél sem nagyon volt.
Remélem, hogy a szorulás nem tér vissza!
Szívesen megnézném már, hogy mi a helyzet a picivel, de nem akarok türelmetlen lenni.
Hurrraaa!! Tudom, milyen ez, nekem a 30. napon jott meg eloszor mutet utan, es en is allatira vartam. :) nekem ket mensim volt utana eleg hardcore, aztan visszaallt szepen normalisra...
Nekem sajnos a heten megjott a mensim, ez volt a masodik probalkozos honap.. Tudom, turelmetlen vagyok, de ugy erzem, sose sikerul mar teherbe esnem... :(
Felhivtam a Forgacs Intezetet idopontert, a legkorabbi, amit tudtak adni az julius 27... Tobb, mint ket honap bakker.... Mi degy, addig is probalkozunk. Egyszer mar a Forgacs szerencset hozott, akkor estem teherbe, mikor elkezdtem oda kivizsgalasra jarni.. :) Hatha most is... Ha pedig nem, akkor szeretnek belevagni az inszeminacioba.
"Csikos" lanyok, remelem, jol vagytok ;) Jelentkezzetek hirekkel, ugy szeretem olvasni a +++ sztorijaitokat?
Vecus, neked mar nagyon kozel a datum :)
Rozy!
Tudom, hogy te is türelmetlen vagy...én is...DE! tök jó, hogy már próbálkozhattok!Már nagyon közel jártok!!:))fel a fejjel!
Csajok!
A műtét utáni 25. nap megjött!!!Nagyon örülök!Semmi barnázás, semmi pecsételés..szépe egyből megjött nagyon minimális görcsöléssel!:)
Szerintem azért is jött meg ilyen korán, mert a ciklusaim átlagosan 24 naposak voltak..plusz...magától indult be a vetélés.
Nagyon örülök, első lépés a pocakosság útján pipa!:)
Kedves Andif1 és Vecus!
Nagyon köszönöm!! Sok erőt adtatok. Az az igazság,hogy olyanok a tüneteim, mint az első terhességemnél. Azért is mertem korán tesztelni. De majd kiderül, legközelebb csak hétfőn reggel fogok, majd megírom mi lett. :) Legyen szép napotok és csodaszép hétvégétek! :)
Nekem még 2 nappal azután is negatívat mutatott a 10-es teszt, hogy meg kellett volna jönnie. Aztán a 9. késős napon már pozitív lett.
Tudom, hogy nehéz, és az első próbálozásnál már sikert várunk. Csak telik az idő és ez őrjítő. Ha mégis negatív marad, akkor próbálj arra gondolni, hogy esetleg a szervezeted még nem készült fel. Tudom, hogy mondani könnyű...
Tudom milyen érzés ez.
Nekem a műtét után fél évvel lett az első pozitív tesztem.
Én is mindig menzesz előtt teszteltem.
De a következő teszt már negatív lett, aznapra vártam és meg is jött nekem sajnos.
Viszont rá két hónapra újra lett egy szép pozitív tesztem, de ez most már szépen erősödött. És jelenleg a 35. hetet töltöttem be.
Ja és én kizárólat sima bolti 25-ös x-epil tesztet használtam.
Kitartás!
Amíg nincs vérzés van remény. :)
Drukkolok neked!!
Nagyon köszönöm a válaszod! :)
Még reménykedem. Ha negatív elfogadtam, volna, mert most volt az első próbálkozásunk a műtét óta és az angyalkánk is 1 év után sikerült. Csak így nagyon rossz, hogy kaptam egy kis reményt, beleéltem magam és utána már cska negatívak a tesztek, mind a 10-es, mind a 20-as, tegnap délután még digitálisat is csináltam az is negatív. Vasárnapra nem várom, majd kiderül... És mégegyszer köszönöm a válaszod! :)
Szia!
Ne izgulj sokaknak nem mutat semmit a teszt menzesz napja előtt. Leginkább 2-3 napos késés után lesz csak pozitív.
Ja és a 10-es teszt ugyan érzékenyebbnek írják de eléggé megbízhatatlan.
Van akinek full negatívat mutat miközben egy sima 25-ös már szépen halványan pozitív lesz.
Kitartás lesz még pozitív teszted. :))
Sziasztok Lányok!
Ma reggeli teszt újra full negatív, de tanultam belőle többet nem tesztelek ilyen korán (dpo10)...csak annyira nehéz a várakozás ennyi idő után, holnap utánra nem várom, még azért reménykedem...vagy, ha nem mutatta kis dpo11 reggel akkor már esélytelen?? :( :(
Én az első 12 héten 2 hetente jártam uh-ra és nem ártott. Ikreseket is gyakran nézik, semmi gondot nem okoz. Szerintem az sokkal jobban árt ha aggódni kell és én két missed ab után csak akkor voltam nyugodt mikor láttam a szivecskejet verni.
Szerencsére most semmi gond nem volt, már a 35. héten járunk.
Szuper tapka!! De jol haladsz :) én csak 6 het 2naposan megyek amikoris mar 7 hetes leszek mert 1 héttel elobb volt peteeresem.a 9.napon fogant:)
Gondolkozom azon hogy nem e tesz rosszat az Uh.. !szívem szerint 3 hetente mennek de tartok ettol.velemeny?
Hát nagyon remélem, hogy csak a "hormonjaim játszanak" velem....nem kis sok(k) volt a vetélés...abba kellett hagynom a kisfiam szoptatását is...
Apropó: azt mondják nem lehet oka a vetélésnek a szoptatás...DE utánaolvastam és ugye emelkedett a prolaktin szint a szoptatás alatt, az emelkezdett prolaktin alacsonyabb progiszintet eredményez....innentől kezdve már elég egyértelmű a végkifejlett, ha alapjáraton sem volt magas a progiszintem::((((((
Nálam végbél nyilalgatások a 3. terhességemnél tapasztalam a nem vár menzi napján és másnap. Amugy nekem hátrahajló a méhem.
Műtét után a petefészkeim és a méhem szurkálódott több napig.
Nem elotte.ahigy pozi lett a teszt.dokit hívtam h mi a helyzet.azt mondta nem indokolt az utro de ha ugy gondolom szedjem.
Mar nem állok le vele.napi két huvelytabi.nem kockáztatok :)
Amugy facelle tesztet vegyetek (rosmann) 500 Ft es jo minőség!
Most műtötték kitartás! En 2hetig vereztem es szintem sokaig ereztem a méhem..:(