Baba a pocakban vetélés/missed ab után! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem sokára jövök csatlakozni. :-(
Most voltam dokinál, nem talált szívhangot (december 29-én még volt). Reggel megyek a kórházba, hogy ezt megerősítsék és elmondják a többit.
Én is nagyon sajnálom. Reméljük a következő hónapban már összejön, ne búsulj!
Judy, Veled mi újság?
Szia!
Nem tudom, hogy mi lehetett nálad ez a görcs, de nincs semmi baj, (persze könnyű ezt mondani)
Én sem vagyok egy hajfájós, van mikor megjön, észre sem veszem, máskor meg nagyon-nagyon görcsöl, úgyhogy azért mert most görcsöket éreztél, még nem jelent rosszat.
Nekem sem túl pontos amúgy a ciklusom, 30-33. napos szokott lenni.
Minden rendben lesz legközelebb, próbálkozni kell, mi is azt tesszük.
Tényleg ne ijedj meg, nekem mikor volt a vetélés, emlékszek rá, volt ugyan görcsölés, - és az már tényleg a vetélés jele volt - de volt olyan simán csak mensi, hnogy az jobban fájt, úgyhogy nehogy rosszra gondolj, egy icipicit még várni kell a babára...
Sziasztok
Tegnap éjjel hajnal 2 kor nagy görcsökkel megjött :S
Én nem tudom mi volt, de én soha nem görcsölök.
Most meg olyan volt, mint mikor elment a baba.
Szia!
Ne várj a teszttel, csináld meg nyugodtan. Én ki se bírnám, hogy ne csináljam meg, főleg ha már egy jó pár napot késett.
Én hétvégén fogom megcsinálni.
szia
Sziasztok csajok!
Még semmi mensi, viszont ma voltunk együtt és egy kicsit véreztem :(
Fáj a derekam, meg néha a pocim is, de nem görcsöl, csak fájdogál...
Kicsit kétségbe vagyok esve hogy mi lehet a baj.
Ma főztem pörköltet és ki kellett mennem a konyhából mert nem tudtam elviselni az illatokat.
A mellbimbóm fehér lett.
Nem merek arra gondolni, hogy kisbaba, mert félek hogy csalódok.
Szerintetek várjak a másik tesztel hétfőig?
Újévi fogadalmak? Én mától nem dohányzom, mert 2009-ben szeretnénk egy tündéri kisbabát-minden gond nélkül:)
HEppi Nyú jír!!!!
Boldog új évet Mindenkinek!
Kívánom hogy teljesüljenek a vágyaink !
köszönöm aranyosak vagytok
azt hiszem jövőhét hétfőn csinálom a következőt
remélem mindenkinek jól telik a szilveszter :)
szia!
Mindenképpen csinálj másik tesztet, a hőd az jó, ha magasan van!!! Nekem is ennyi volt ma reggel, úgyhogy ne add fel!
szorítok neked
Szia!
Húgom kisfia 4 hónapos és 1 hét késés után negatív lett a teszt! Itt csinálta meg nálam...tévedett a teszt :-)
Szia!
Van esély mindenképpen, azt szokták mondani, hogy attól még, hogy negatív lehet pozitív!
Én is nemrégen jártam a neten, utánanéztem a neten, hogy melyik milyen.
Én is a napokban tesztelek, már itthon van.
Azt megkérdezhetem, hogy a hőd mennyi? ez fontos lenne.
Csak példát hozok fel, az első nem sikeres terhességemnél már az elmaradt mensi másnap reggelén kimutatta a teszt - Lilly volt - pedig az nem a legkorszerűbb.
Az is lehet, hogy még nincsen a szervezetedben elég HCG Hormon és ezért nem jelez a teszt, úgyhogy én csinálnék a helyedben egy másikat is, másik típusút.
A hődet mindenképpen írd már le, abból sok mindenre lehet következtetni.
szió
megcsináltam a tesztet - :(
szerintetek van esély még?
lehet korai volt még nem? 3 napja késik
Sziasztok!
Mindinkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Én közben aláírtam a papírokat , hogy januártól nem hosszbbítják meg a aszerződésemet! Hármunkét nem hosszabbítják meg , mindhárman vagy terhesek vagyunk(voltunk) vagy volt aki már nyár végén megszült!
fiamette Neked nagyon szorítok és kiváncsian vároma teszt eredményét :-)
Szia!
Voltál eszemben, megcsináltad-e a tesztet?????
Sziasztok Lanyok!
Eloszor is Beus133 nagyon sajnalom, hogy neked is csatlakoznod kellett hozzank.
Teljesen normalis az hogy par napot verzel utanna nem aztan megint.
Nekem a dokim azt mondta, hogy ez igy is normalis.
En is nagyon sokat gondolkodom, hogy megcsinaljam vagy sem a tesztet holnap.
29 en kellett volna megjonnie, tudom hogy meg korai, de nem nagyon tudok varni :)
Mindenkinek Boldog Uj Evet kivnok, es azt hogy sikeruljon mindenkinek a baba jovore.