Azok írjanak ide akit valaha ütött meg férfi, de brutálisan, vagyolyanok akik most is ilyen helyzetben vannak. (beszélgetés)
Ezt most tényleg nem értem!
Mikor adtad be a válópert?
...és most ott ülsz bezárva a lakásban!
Különben a férjed mit szólt a váláshoz és a feljelentéshez?
Ha eldöntötted, hogy SOHA nem akarod többet látni és meg akarsz szabadulni tőle, akkor vedd kezedbe a sorsod! Felnőtt, erős nő vagy, meg tudod csinálni!!!
Szerintem próbálj a NaNE egyesülettől segítséget kérni. Ők a bántalmazott nők és gyerekek segítői.
Szerintem próbálj akár most azonnal rákeresni a neten.
Szia! Nagyon sajnállak, de tudom, ez nem elég, nem segít.
Először is magadnak kell eldönteni, hogy mit akarsz igazán az életeddel, de gondolnod kell a kicsikre is!!!
Amikor eldöntötted, hogy mit szeretnél, akkor kell kitalálni a hogyant, minél előbb!
De, tudom milyen, bár nem velem történt, de én is átéltem. Ha nem lépsz, akkor örökre a rettegés marad.
Ezért javasoltam, hogy kérj segitséget rendőrtől, önkormányzattól, stb. 3 nap alatt el tudnál költözni, bár szerintem 1-2 óra alatt is kivitelzhető.
Lépj mielőbb!!!! Ne várd meg a tragédiát!!! Sem neked, sem a gyerekeidnek nem hiányzik!!!! Aki arra képes, hogy bezárjon, és ráadásul figyeltessen is szintén beteg apjával, az mindenre képes!
Nekem aztán mindegy mit csinálsz. Azt nem értem, hogy akkor miért írsz, ha mindenre azt mondod nem jó. Van egy olyan érzésem, hogy a lakáslasszás pénz is majd megy a brutális párodhoz, és majd őrizgeti azt is. Ha te nem akarsz lépni, akkor helyetted senki nem tud. Nincs hová menned? Keress rá megoldást, nem hiszem el, hogy csak annyira telik, hogy most is be vagyunk zárva emailt elküldöd.
Ne haragudj! Nem akarok én is beléd rúgni, de minden válaszodból az sugárzik, hogy ne okoskodjak. És így nem is fogom tenni.
Sok sikert az életedhez.
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem