Azok írjanak ide akit valaha ütött meg férfi, de brutálisan, vagyolyanok akik most is ilyen helyzetben vannak. (beszélgetés)
@ Tessza35 & Norchy
Szomszédom így, szomszédom úgy... Megdöbbentő, hogy milyen bátrak vagytok. Az adatlapjaitokon ott vannak a fényképeitek,adataitok, magyarul nem névtelenül beszéltek itt ezt-azt. Ezek nagyon súlyos vádak, amiket bizonyítani kellene, mégha igazak is. Csak infóként mondom, hogy ha mondjuk a kedves szomszéd feljelentene, annak komoly anyagi következménye (is) lehetne. (pár tízezertől pár millióig...)
"Rágalmazás:
aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el...
... Súlyosabban büntetendő esetek:Nagy nyilvánosság előtt történik az elkövetés, ha nagyobb, vagy előre meg nem határozható számú személy előtt valósul meg, vagy a sajtó, egyéb tömegtájékoztatási eszköz vagy sokszorosítás útján történik az elkövetés "
Én a helyetekben kétszer is meggondolnám, hogy miket terjesztek, miket írok le. Ne vegyétek kötekedésnek, csupán jóindulatból szóltam.
Mondjuk úgy, hogy nem volt egyszerű.De én hiszek abba hogy amibe nem halunk bele,attól csak erősebbek leszünk.Tudom, hogy tízen évesen sokkal érettebb és erősebb voltam mint a velem egyidősek.Mondjuk úgy hogy én most élem a gyerek korom,ami elvileg kellemes és gondtalan kellett volna lennie.Párom türelmes és kedves,nyugodt ember.
Köszönöm!
Nálunk kiskoromba a nagyobbik bátyám vert.Anyu nem élt, és apu meg agytrombózis után volt.Sokszor már aludtunk a kisebbik bátyámmal a nagyobbik meg jött haza részegen,és ok nélkül felkeltett,és vert minket.Apu az 50 kilójával nem tudott mit tenni.Rengeteg ilyen alkalom volt,másnap meg suli.Mikor megnőttem megfogtam engem senki nem üt meg.Az első kapcsolatomba mégis ez történt.Ott az első 2 alkalmat tűrtem,aztán léptem.
Azóta férjhez mentem,nyugodt életet élek a férjemmel,aki teljesen normális,és olyat hogy megütni egy nőt,NEM IS HALLOTT!!!!!!!!!!NEM ÍGY NEVELTÉK!!!!!!!!!!
Sok helyen ez tortenik mint valamikor nalatok,kozel hasonlo helyzetben voltam en is gyermekkoromba es emiatt nem tudtam tovabb tanulni .Ok is elvaltak 35 evi hazassag utan,25 evet elt elvaltan anyam a tavaly tavozott elkozulunk.Apam probalta rendbe hozni a dolgokat de mar keso volt.
Azt tudom mondani nem erdemes turni senkinek nem letezik hogy az ember ne tudjon magan segiteni ezt csaladi tapasztalatbol irom.
engem fojtogatott a volt barátom,azóta nem bízom a pasikban,és ha valaki a nyakam felé nyúl,akkor rögtön ugrom...
borzasztó volt,még most is érzem a kezét a nyakamon...mint kiderült róla,a volt barátnőjét is verte rendszeresen,amíg ki nem hajította...én nem tudtam és összejöttem vele,az elején jó volt,aztán egyre agresszívabb lett,de akkor még csak veszekedett,és egy nap elkapta a nyakamat...amikor elszállta gőz a fejéből,akkor persze esküdözött,hogy soha többet nem csinál
ilyet...hát nem is,legalább is velem nem...úgy ott hagytam,mint eb a ....
De amíg azt hiszik......
Nehéz ez...
Kel,hogy valaki mellettük álljon és meg érti őket.
Sokan szégyenlik és azt hiszik az ő hibájuk pedig nem..
Szerintem,amíg nem igazán érzi,vagy dönti el ,hogy lépjen,addig akármilyen hálózat,segítőszolgálat vagy bármi létezhet,ott marad.
Szidja,gyűlöli a másikat,de ott marad.
nem.szerencsére és boldog-békés házasságban élek.szó nélkül otthagynám ha valaha is megütne-de szerencsémre még vitázni is ritkán vitázunk!
a férjemet így nevelték.nagyon jó családja van,békés szeretnivaló emberek.ő szerencsére nem tudja milyen ez csak tőlem-
de válaszolva,igen tinikoromban elég balhés lány voltam...aztán jött az első manó és a másképp látás!
Mert az ilyen történések ellen nem másnak kell tennie,hanem mindenkinek,saját magának.
Amíg mástól várja a segítséget,hiába kap,ugyanoda csöppen vissza.....
nos engem nem pasi hanem a saját apám bántott rendszeresen,igaz engem inkább pszihésen...
annó kb15éve nagyon kemény alkoholista volt,agresszív fajta.anyámat ha kellet ha nem verte,és mivel boxoló múltja van sokszor nem verés hanem kiütés volt.nap mint nap.(hol az orra hol a csuklója,hol a bordája tört)az egész gyermekkorom arról szólt hogy minden éjszaka rettegve vártam mikor hallom meg hogy nyílik a kapu és beáll a kocsi,mert tudtam mi következik utána.cirkusz cirkusz hátán és a végén fináléként a verekedés.
mikor kicsi voltam csak sírtam az ágyamban és vártam hogy mikor lesz már vége?mikor tudok aludni?
amikor tini lettem már bizony én is közbeszóltam,közbevágtam,ilyenkor vagy nekilökött valaminek vagy kaptam egy taslást,hogy nem az én dolgom.későbbiekben már mikor jött elmentem otthonról.
hogy mért türte anyám???azért amiért nagyon sok nő tűr! miattam a gyereke miatt,nem lett volna hova mennünk,nem lett volna iskolám,nem lett volna jövőm,nélkülöznünk kellett volna albérletben,mert anyu mint közalkalmazott sosem kereste volna agyon magát.És igaz én ezt sosem fogom megérteni,voltak áll.egyéb indokok is.
Nos tudom hogy én ezen éveken keresztül átmentem,nem jót tettek velem hanem a legroszabbat,gyűlölöm az apámat a mai napig,hiába"tért"meg.
Tönkretettek mindent maguk körül mindent felemésztett ez a fékevesztett ivászat.Jó menő autószerelő vállalkozó volt most egy lepukkant,szar alak nincs munkája nincs családja nincs senkije.és nem sajnálom!verje is a sors!
4éve élnek külön(egy udvarban 2 ház)szóval nem úgy...hivatalosan elválva-egyszerüen külön!és anyum most 47 éves csinos magabiztos,dolgozó nő aki sajnos így érte el azt hogy valakivé váljon!
NE hagyja senki magát egy szemét fickónak sem,hogy terrorizálja,sajnos normális törvény az ilyen mocskok ellen nincs!
de ha van rá módja lépjen ki mielőtt másokat is tönkretesz vele.
Bingó:))
Ugyan ki a szent franc kíváncsi bármire is ,ha ez a szitu?:)))
szerintem ez még pont a felszín.
:)
Igen:))
Ha mélyre ásunk ,ez így van!:))
Nem vagyok ördög,és nem vagyok angyal sem,de azt tudom,hogy az életünket magunk irányítjuk ,akkortól,amikor már megtehetjük.
Lehet ,sőt biztos,hogy hibákat,hibára halmozunk,míg rá nem jövünk arra ,hogy nem számít ki ,mit mond,vagy tesz,csak az ,amit mi teszünk.
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem