Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel? (tudásbázis)
Miért érzek ebben az egy sorban olyan tömény, mérhetetlen fájdalmat, hogy beleborzongok, és hozzászólásra késztet, bár ritkán teszem???!!!:-((((((
(Megnéztem az adatlapodat - bár ez sem szokásom -, de képtelen voltam végigolvasni a hozzászólásaidat, hogy rájöjjek.) Kívánok Neked lelki megnyugvást!
Persze. Hacsak nem utálták meg egymást a végére...
Viszont még ha szép is volt, jó is volt, az évekkel egyre jobban elhalványul, mígnem csak egy kellemes élmény marad.
A következő "nagy" szerelem úgyis felülírja!
Már ha "elkapja" az embert az új szerelem... , de ehhez nyitottnak és befogadónak kell lenni. Sajnos sokan vannak, akik nem tudnak lecuppani a régi "nagy"-ról.
Ők évekig visszanosztalgiázzák a múltat, abból táplálkoznak, mint valami drogos. Közben pedig csomó új esélyről maradnak le!
Én is volt már, hogy összefutottam a régi nagy "Ő"-vel, és hálistennek semmit de semmit nem váltott ki belőlem.
Kár lenne a mostani kapcsolatomért :)
Igen.Mindig emlékszem,minden részletre,és sokszor eszembe jut,pedig már 7-8éve volt! Szép emlék!
:)
Hidd el jobban jártál így! Nagyon hasonló helyzetben voltam már én is....Mi találkoztunk is.....
Nem mondom hogy kiábrándító volt ..inkább csak azt hogy sok minden megszépül az idők során és igazából a nosztalgia és a régi érzések és a fiatalság utáni vágy nagyobb szerintem.....és a mindennapok egyhangúsága után jó kizökkenni....
De valójában az egymás számára idegenné vált embereknek újra meg kéne ismernie egymást ahhoz hogy legalább barátság ki tudjon alakulni ( ami férfi-nő estén szerintem ilyen esetben nincs)
Szerintem igen:)
Nekem 10-éve volt, s szép emlékké vált:)
Tavaly pár sort váltottunk e-mailon.
Sziasztok!
A barátomnak és nekem is volt egy 4éves kapcsolata mielőtt összejöttünk! Én kidobtam a pasim, őt viszont elhagyta a csaja!
Boldogok vagyunk, de az kis szutyok (az ex)néha alánk akar tenni! A barátom még nincs túl 100%-osan ezen a lányon, pedig már egy év is eltelt!
Felzaklatja, ha látja. Nem békülne ki azzal a lánnyal, mert szerencsétlen olyan nyomorék! ...
De ezt kapjátok ki! Tegnap kiderült, hogy odaköltöznek hozzánk, a mi házunkba, arra az emeletre, ahol mi is lakunk!
Fel vagyok háborodva, hogy egyesek mire nem képesek! ...
De hát ha ő azt szeretné nézni, hogy velem 100szor boldogabb a barátom, hát kedves egészségére!
Szóval a lényeg, hogy az ő kapcsolatuk első szerelem volt! Nehezen múlik! Még így is, hogy velem boldog!
Pedig én állítom, hogy nem csak az első, de a második is felejthető!
Csak ennyit szerettem volna megosztani veletek!
...
További ajánlott fórumok:
- Hiányérzet az életedben
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?
- Kíváncsi vagy rá milyen csillagjegyű voltál előző életedben?