Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? (beszélgetés)
hány évesek a gyerekek egy 30 évig tartó házasságból?
azért bizonyos kor után nem anya dönti el, hogy engedi-e, hanem a gyerek, hogy akar-e találkozni
Én komolyan gondoltam, hogy nem kell kikezdeni a magyar tudását...valaki ahány nyelvet bir, annyi ember. Olaszul én meg sem tudnék spec szólalni. Bár egyszer a velencei piacon vettem 2 kiló szilvát kb 15-20 percig, volt ott minden angol-orosz-magyar-olasz keverék:)) gesztikulálással, mindennel- de a végén egymás tenyerébe csaptunk, és jót nevettünk.
Ui.
..és még olcsóbban is adta a szilvát;))
Engem egyszer már sikerült "tisztázni" hármasban, ahol én voltan nemileg némileg a kisebbség.)
Megoldódtak..khmkhm.. a problémáim rögtön:DD
Nekem úgy tűnik, a férj nem a Te párod, hanem a volt feleségé.
Ők nyilván továbbra is együtt tervezik az életüket, hiszen ha nem így lenne, már felvállalna, esetleg együtt is élne veled.
Szerintem Te az orrodnál fogva vagy vezetve. Könnyű kis kalandként számol veled, miközben otthon pedig férj és apaként él.
Neked nincs dolgod a feleséggel, a férjjel van megbeszélnivalód. És ha a dolog nem úgy van, ahogy gondolom, (bár nem hiszem) akkor pedig kizárólag a férj és feleség között van megbeszélnivaló.
Ja,és még nem is vállal téged a pasas,otthon letagad.Mégis mit vársz akkor?
Nem vagy kissé butuska???
hát hármasban lehet aztán csak igazán tisztázni :DDDD
csak kérdés hogy mit és mivel ? :))
Én úgy gondolom,hogy neked ebből ki kellene maradnod,mert semmi közöd hozzá,az Ő életükhöz.A leírásod alapján te amolyan szerető státuszban vagy még.Intézze el ezt a "párod",már ha valóban csak a te párod...Miért lakik az asszonnyal egyébként,és miért nem veled ha ti összetartoztok?
Ha ennyi lóvé van,hogy mindenkinek jutott minden,akkor gondolom a "párodnak is van még háza lakása,ahol lakhatnátok ti ha ő is úgy akarná.
Olyan nincs,hogy valakivel kényszerből együtt lakik valaki,ahol ilyen jók az anyagi körülmények.Ez a férfi valószínű nem is akar megszabadulni a feleségétől...ezen nem ártana elgondolkozni.Jó,hogy azt nem írod,hogy a nő néha meg is erőszakolja...
Azért 30 évet csak úgy eldobni,nem semmi.Meg lehet érteni a feleséget szerintem.
Nem akarok rosszindulatú lenni,de te hol leszel ennek a pasinak az életébe 30 év múlva szerinted?Gondolom a lánya lehetnél...
"Hármasban lenne a legjobb tisztázni... "
Hááááááááááááááááááááát;))) na igen:DDDD
apropó kamu:
hol a fórumindító???
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Jó volna elmenni, egy jót bulizni !!!
- Szerintetek 37 évesen érdemes elmenni OKJ-s tanfolyamra?