Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? (beszélgetés)
mennyé' és süss de küggyé nekem is, és ne agresszívkoggyá :DDDD
mijaz hogy letépnéd a pasas száját? inkább tépd le neki ja kukiját:DDDD
Na még egy szeretős fórum. Igaz a mondás, hogy szép dolog a szerelem csak az a csúnya b..... ne volna. Még, hogy nem tudja az asszonyt elküldeni. Hát probálna meg az én férjem a saját lakásomból elküldeni. Ha menni akar menjen. A fórumindító sajnos nagyon nagyon rózsaszín szemüvegen látja a világot, vagyis ezt a kapcsolatot. Ha letagadja otthon, az már régen rossz. Ha már nincs közük egymáshoz, akkor miért nem vállalja fel? És különben meg az asszonynak nem tűnik fel, hogy hol van hétfőtől szombatig??
A kor különbségnek viszont ott van jelentősége, hogy azért legyünk teljesen őszinték más egy harmincéves, és egy ötvenéves életcélja. A hölgy mág családot szeretne a pasi meg lassan unokákat. A környezetemben is van példa ilyen nagy különbségre amik egész jól műkődtek egy darabig, aztán sok sok év múlva szépen lassan jönnek elő a generációs különbségek. De kinek a pap, kinek a papné..
:-))))))))))))))))))))
Te irigy vagy rá?Mire a szenvedésére?Mert szerencsétlen csak kínozza magát.
Jujj,én letépném a pasas száját az tuti,ha ezt tenné velem.Egyszerűen elhagynám,aztán akkor kiderül igaz-e a sok tündér mese hitegetés.Ha ott kapar az ajtó előtt a cuccaival,akkor talán van remény.Ha nem,hát akkor inkább pápá mint ez a gyötrelem...
Egyébként a férjed fizetése a tiéd nem,gondolom van lakásotok is...stb....
Én a magam részéről nem irigylem,nem szeretek szenvedni.A házi munka nekem nem kolonc,szeretem,szeretek gondoskodni a családomról.Na,megyek is,sütök egy nagy pizzát,vagyis kettőt:-)))
ja nem tudom...
irtad hogy volt itt valaki akinek lakást bérelt a pasija. azt hittem hoxa tag a csaj..
:OOOO ... mellllllyik hoxa-taggal? :OOOO ... neki is bérel lakást a SZERELME? :OOO
:o))))
Nem hiszi el,nem érti meg sajnos:(((
Minden reakcióját úgy csűri csavarja,hogy a "párját" AKI NEM MELLESLEG NEM AZ Ő PÁRJA,HANEM A FELESÉGÉÉ AMÍG VELE ÉL!!!!!!jó színben tüntesse fel,elhitesse,hogy bizony az a szegény ember a felesége a családja áldozata,akik talán úgy tartják fogva,akiktől neki kellene megmenekíteni.És egyenrangú partnernek társnak tekinti magát ebbe a nagyon is lealacsonyító és megalázó szerető szerepbe.Talán maga is elhiszi,amit érez kölcsönös.
Már ezerszer leírtuk,hogy bármilyen tündérmesével eteti is a pasi,a tényeknek higgyen.De nem,Ő szeret kábulatban élni,nem tudomást venni a körülményekről.A kényes kérdésekre pedig nem reagál,figyelmen kívül hagyja.csak azt tudnám,akkor minek írta ki a kérdését?
Szenvedjen kedvére,ha hiába neki a jó tanács.Pedig tényleg egyre egyértelműbben ha úgy tetszik keményebb a fogalmazás.
Én úgy gondolom,nagy szerelem ide vagy oda,igenis van józan eszünk,amire nem árt néha hallgatni.Amikor egyértelműen hülyére vagyunk véve,ki vagyunk használva,azt azért észre kellene venni.Vagy ha jó ez így,akkor nem kell panaszkodni,meg kell elégedni a szerető szereppel.
Nagyon kemények vagyunk veled te szegény szerelmes nő! Ne vedd bántásnak, nem ítélkezünk feletted, csak megpróbálunk együtt gondolkodni! Magad kértél segítséget, és bár nem pont azt kaptad, amire vágytál, szerintem sokat profitálsz majd belőle, ha leülepedik benned ez a sok ember által több nézőpontból összeadott bábeli zűrzavar. Az pedig kifejezetten hasznodra válik, hogy kizökkent a szemellenzős gondolkodásodból, ami ugyan nagyon természetes, és emberi, csak nem életszerű és nem célravezető.
Szívből kívánom, hogy sikerüljön neked a lehető legjobban kijönni ebből a nagyon is komoly, erős érzelmekkel bíró élethelyzetből, és végül akár így, akár úgy, boldog légy, még akkor is, ha esetleg most nem kapod meg, amit annyira akarsz! Hidd el, néha akkor járunk a legjobban, ha nem kapjuk meg!:))
... ááááh, egy privit se kaptam rá... reménytelen eset...hm... 15 redbullll/éjszaka?????
:o))))))))
erre én is gondoltam már, hogy egy szerető nemcsak úgy szerető hogy csak a szexért, lehet hogy egy élvezetes társ,aki szöges ellentéte a pl.házsártos feleségnek.
cserébe a szerető pénzt kap vagy ház,vagy munka, vagy ékszer formájában.és pusztán gyomor kérdése hogy ez a szeretőnek jó-e vagy sem :)
Ez a pasi mégis csak egy szent, 10 red bullt benyom, és még csak nem is akar dugni, csak beszélgetni. Van úgy, hogy az embernek többfajta kielégítetlen igénye is vagyon, mint pl. a szex és a beszélgetés, szeretgetés, barátkozás, gondoskodás.
Én a szerető posztját nem úgy értelmezem, hogy ő az, aki a szexuális szolgáltatást nyújtja a szegény elhanyagolt fickónak, a szerető az, aki egy családos ember/asszony mellett van, és nem az a személy, akivel az együtt él. Lehet ezt cifrázni, hiszen széles a világ, nagy a változatosság, a lényeg mégis csak az, hogy ő nem a te párod, még akkor sem, ha a barátoknak, kollégáknak bemutatott. Ameddig a családjával él, addig ő a gyermekei anyjának a párja, bármennyire is szeretnéd te az ellenkezőjét hinni. Ezt a dolgot megoldani pedig nem a te feladatod, hanem férfié, már amennyiben akarja egyáltalán. Fél év ismeretség tényleg nem túl sok idő arra, hogy egy életre szóló változást elhatározzunk. Nem is ezzel van a fő probléma meglátásom szerint.
Ha egy férfi (valóban?) elvált, és nyilvánvalóan nem azért nem költözik el a volt feleségétől, mert akkor hajléktalan lenne szegényke, akkor én erősen megkérdőjelezem az illető szándékainak határozottságát Nos, ha valaki 45 évesen ennyire képes, az már nem sokat változik arra a kis hátralévő időre.
Reális az egyáltalán, hogy elválunk csak azért, mert különben egész jól megvagyunk, csak már nem annyira lángoló a szex közöttük? Én gyanítom, hogy sok minden egyéb lehet itt, amiről te nem tudsz, vagy nem akarsz tudomást venni. A szerelmes olyan, mint a dürrögő fajdkakas, se lát, se hall, és ez jó neki. Már ameddig a vadász nem jön, és a szeme közé nem durrant a sörétessel egy jókorát.
Hát csak gondolkozz, kérdezz meg jó barátaidat is, akik kívülről jobban látják a dolgot, és a legfontosabb, hogy ne higgy a szép szavaknak! Még a sajátjaidnak se higgy, te nem a párja vagy, egyelőre csak nagyon szeretnél az lenni, ő mégis a családjával tölti az éjszakákat és az ünnepeket. Egyelőre ez a kézzelfogható tény, többi csak maszlag, mézesmadzag. …és mint tudjuk, egy csepp mézzel könnyebb legyet fogni…
30 èv hàzassàg utàn - ezt írtad az elején.
42 èves -- ezt most.
20 évesen vette feleségül,most 42 éves,de 4 éve elváltak.....akkor ha jól számolom 18 évig voltak házasok,ami ugyanúgy sok.
nem akarok szőrszálhasogató lenni,de akkor 30 éves maga az ismeretség,nem pedig a házasság.
Elhiszem,hogy kimúlt,elmúlt,elváltak,talán még auzt is hogy miért ne lakna az ex-el,ha épp nincs más,legalább spórol,de szeintem nem is akar másképp élni.
Ez az élete,családja,te meg a szeretője.Sajna ez van.
De még azt is megkockáztatom ezek után,hogy nincsenek elválva.
Jól megvannak,csak a szex nem működik úgy,vagy olyan hévvel,+ még a kapuzárási pánik is,de az is amiatt,mert nem működik már köztük jól a szex.
Változatosság,és te naivan elhiszed.
Igazából neked kellene döntened jó e ez így neked.
Anniyra nem lehet rossz,hogy beköltöztetett egy lakásba,gondolom fizati a költségeidet,és még napközben veled is van.Ez számodra is kényelmes lehet,ha nem akarsz máshogy élni.
Ne higyj el feltétlenül mindent amit monddanak neked.
szia.nem sokat érnél el vele,mert azt írtad,a feleséget az sem zavarja,hogy ha van valaki a volt férjének,csak maradjanak együtt.Nos itt a rúzsfoltok,és egyéb pratikák nem jönnek be.
Ha már tényleg elváltak,akkor csak a párodnak kellene döntenie arról mit is akar az élettől.
Ha szeret téged,akkor nem értem miért nem költözik el,és kezd új életet veled.Ha már elváltak akkor nincs is mit tagadnia azon hogy vagy neki,mert így már nem szerető vagy.
Tudsz mindent az anyagiakról,vagy esetleges házassági szerződésről,miben állapodtak meg,stb.?
Nem lehet hogy a vagyont sajnálja otthagyni????
30 év házasság után,hacsak nem az utolsó 10 évben születtek a gyerekek,elvileg majdnem hogy nagykorúak,tehát még emiatt sem kellene ott maradni,merthogy picik a gyerekek,és nem akarja az asszonyra hagyni őket.
Tehát álljon a sarkára,és döntse el mi a fontosabb neki,a volt feleségével élni,vagy veled új életet kezdeni.
Meg ha jól értelmeztem a hsz-edet,akkor a válásnál az asszony kapta a házat,ahol élnek,miért kellene az asszonynak elmennie,mikor ővé a ház?!
Itt csak a férfi,a párod tud dönteni,és egyedül az ő felelőssége.
Max. annyit tehetsz,hogy elmondod neki őszintén menniyre zavar téged,hogy ugyan már elvált,de mégis ott él a volt feleséggel,és ha jobb jövőt akar nektek,akkor változtasson ezen.
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Jó volna elmenni, egy jót bulizni !!!
- Szerintetek 37 évesen érdemes elmenni OKJ-s tanfolyamra?