Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? fórum

Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? (beszélgetés)

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
216. Tamianyu (válaszként erre: 214. - Coccole)
2010. márc. 22. 21:32

Szerintem meg egyszerűen értsd meg,hogy fontos neki a volt felesége,és ő nem a te párod!

Miért nem tudod ezt tudomásul venni?Nem nő veszi el őt tőled.A pasi dönt úgy,hogy csak szeretőnek kellesz,a felesége meg feleségnek.Mit nem értesz ezen meg?

215. Tamianyu (válaszként erre: 208. - Coccole)
2010. márc. 22. 21:29

Ezzel tudod mi a baj?Hogy a leírásod alapján egyoldalú.Mégpedig a Te károdra.De annyira vak akarsz lenni,hogy úgysem lehetne meggyőzni.Ez is a Te dolgod,hogy hagyod magad neki tárgyként kezelni,Te szenvedsz miatta.Ha ez jó neked...

Mint ahogy az is a Te bajod lesz,amikor eldob majd mint egy kicsavart rongyot.Egyébként egyáltalán nem egyedül álló a kapcsolatod,nem is különleges.Szerintem mindannyian keveredhetünk hasonló szituba,lehetőség bőven adódik.Csak van aki az eszét is tudja használni,és van aki nem gondolkodik mert azt kellemesebbnek találja,és a szerelem számlájára ír mindent.De ez,hogy megelégszel azzal,hogy nincs viszonozva megfelelően,nem hiszem,hogy ez így jó lenne.

Egyébként honnan tudod,hogy pár év múlva ha együtt élnél vele,hozzád nem testvéri szeretettel viszonyulna?Talán akkor egy másik lenne talomba neki,ahogyan most Te....Az ilyen pasik pont arról híresek,hogy nagyon meggyőzően el tudnak kábítani,de nem lépnek sosem.Mert csakis magukat szeretik,addig oké nekik minden amíg az ő egójukat fényezik.Ígérgetések,nagy beszélgetések,vad szenvedélyes lopott együttlétek...stb..amit aztán otthon letagad,pedig elvileg semmi oka rá.

Mondd már meg,hogy miért nem vállal téged a családja előtt is?Hiszen elváltak,elvileg semmi akadálya nem lenne....

214. coccole (válaszként erre: 213. - Coccole)
2010. márc. 22. 21:24
Megèrto csak annyira vagyok, mint egy normàlis ember egy màsik normàlis emberrel szemben.Lehet elobb lovetnèm ot fejbe mint akàrki màst itt a kornyèken, de talàn akkor igen ez nem is rossz otlet. Vagy legalàbb lebènulna kicsit, akkor bizti eljonne a pàrom.Egy bènàval csak nem akar mutatkozni az ember.Jo otlet.
213. coccole (válaszként erre: 212. - Coccole)
2010. márc. 22. 21:21
A megcsalt felesèg illik ràm? Hàt ez jo.
212. coccole (válaszként erre: 211. - Laszlozsu)
2010. márc. 22. 21:18
Hàt igen nyugodt teremtès vagyok, nem szoktam acsarkodni.Illetve eddìg nem is voltam ilyen helyzetben. Nem tudom mi lenne, ha acsarkodnèk, nincsen koràbbi tapasztalatom.
2010. márc. 22. 21:13

Még az első oldalakon leírtam egyfajta véleményemet az általad felvázolt felállásról, aztán böngészve a reakcióidat egy egészen más kép kezd kialakulni bennem.

Mintha Te nem is a letagadott, csak hétköznap nappalokra hivatott kedves lennél. Túlságosan megértőnek, toleránsnak talállak a feleséggel szemben. Persze, mondhatjuk azt is, hogy miért is kellene acsarkodnotok egymásra?! De! Ez maximum a filmekben történik így. Két nő, ha rivális, akkor egészen más műfajban zajlik a hangverseny.

Miért érzem úgy, hogy inkább a megcsalt feleség személyisége illik rád?

210. coccole (válaszként erre: 208. - Coccole)
2010. márc. 22. 21:10
Amikor ezek az èrzèsek lecsaillapodnak akkor kezdek el itt forumozni pl., gondolkodni, hogy mi a fene folyik itt, ez a faszi most mièrt nem alszik nàlam, holott kb. o az aki folcipelte sajàt kezèvel a butorokat. Milyen szerepet jàtszom èn itt, mi ennek az èrtelme, boldog vagyok-e vele vagy nem? Ekkor jon a tudatos pàrvàlasztàs, ahol az ember konkrètan megvizsgàlja milyen az alapanyag ès mi hozhato ki belole.
209. a1baa7edcc (válaszként erre: 206. - Coccole)
2010. márc. 22. 21:07

Szerintem ez nem ilyen egyszeru, hogy a nonek az kenyelmes.

O csaladanyakent elt x eve, azt szokta meg, hogy van egy csaladja, akikrol gondoskodik.

Egyebkent a ferfi eljohetne, pont ez a lenyeg. Elvaltak, a nonek itelt hazban laknak, nem koti a nohoz se a haz, se az anyagiak. Megis ott van, allitolag a divanyon alszik vagy a gyerekekkel, jaj, nagyon picik lehetnek azok a gyerekek.

Az emberek nagyon meggyozoek tudnak lenni, de probalj meg neha ketelkedni abban, amit hallasz.

208. coccole (válaszként erre: 207. - Coccole)
2010. márc. 22. 21:06
Csomo szempont szàmìt a pàrvàlasztàsnàl.Ezt ìrod.Hàt bevallom, itt kevès szempont szàmìtott, azon az èrzèsen kìvul, hogy jo veled beszèlgetni, nevetni.Jo melletted aludni mindegy ki vagy ès honnan jottèl.Tettszik a mozgàsod, ahogy gesztikulàlsz, hiba nèlkul nevetek a poènjaidon, nem is alszom melletted csak azt figyelem, hogyan veszed a levegot. Az elso 3 napban, amikor megismerkedtunk, o azt mondta nem is akar aludni csak beszèlgetni ès beszèlgetni. Mesèlt a munkàjàrol a baràtairol mindegy mirol, jol esett hallgatni. Szoval ez nem olyan pàrvàlasztàs volt, amirol te ìrsz.
207. coccole (válaszként erre: 202. - Tamianyu)
2010. márc. 22. 20:59
Igen Tamianyu igazad van, most mit akarsz hallani?Hideg fejjel èn is ezt tanàcsolnàm mindenkinek, amiket te ìrsz.Nyìlvàn akkor kihalna az emberisèg szèp lassan.Viszont ilyen drasztikusan nem tudok eljàrni, akkor sem az èp èsz ezt diktàlja, mert a buzeràns szìv boldog perceket èl meg.Hogy pont vele èli meg a szìvem a boldog perceket, ez itt a bibi.Talàn ha lecsillapodnak az èrzelmek, tudok majd ugy gondolkodni, ahogy te most.
206. coccole (válaszként erre: 195. - 1aa92abc3d)
2010. márc. 22. 20:47

igen ezen èn is elgondolkodtam. Persze ezzel nem csak o lehet ìgy hanem mèg nèhàny felesèg ès fèrj, ezèrt talàltàk ki a vàlàs intèzmènyèt, nem?

Termèszetesen ezèrt gondolok valahol joszìvvel az exre, aki nem akar ex lenni, ès pillanatnyilag nem is az, bàrmi legyen is a papìrra ìrva.Viszont valyon o mièrt nem akar lèpni, ha a fèrfi megmondja neki, hogy ugy szeretlek, mint egy novèrt, te vagy a gyerekeim anyja.Neki milyen èrzès lehet otthon ulni ès azt mondani: jo van egy fèrfi aki nèha kint alszik a dìvànyon, nèha talàn a gyerekekkel, fozok-mosok-takarìtok rà, ès mèg aztsem kèrhetem ki magamnak, ha ez a fèrfi egèsz hèten vasàrnap kivètelèvel èpìtget valamit egy màsik novel.Mertamig èn itt uj vagyok ès ha ugy dontok kilèphetek holnap, o mintmàr mondtam nem igen tud mit kezdeni magàval 45 èvesen 3 gyermek anyjakènt egy olyan vàrosban, ahol mindenki tudja, hogy o kinek a felesège volt.Hàt nem tudom.

205. Tamianyu (válaszként erre: 203. - 1aa92abc3d)
2010. márc. 22. 19:50

Szerintem pont azért ír ide ki valaki kérdést,vagy írja le a történetét,mert kíváncsi arra,hogy mások hogyan látják az Ő dolgát.Kívülről mindig máshogy látni a dolgokat,mint aki benne van.Talán végig sem gondol bizonyos tényeket,amit kívülállóként rögtön látunk.Vagy jónak szépnek lát olyat is,ami rá nézve egyáltalán nem az,csak azt hiszi....

Ez nem kioktatás,ha leírom a véleményem,vagy azt én mit látok totál hülyeségnek butaságnak.

Személyesen nem ismerjük egymást,tehát nincsen semmi befolyás,elfogultság semmilyen irányban.Nem biztos,hogy ez rossz.

Szerintem aki csak azt írja amit hallani szeretne azzal nincsen előbbre semmivel.

204. 1aa92abc3d (válaszként erre: 202. - Tamianyu)
2010. márc. 22. 19:45
csak az élet mint mondtam nem fekete és fehér :)
203. 1aa92abc3d (válaszként erre: 202. - Tamianyu)
2010. márc. 22. 19:44
ezt értem. de ezt csak neki kell megélnie, és végigvinni. mi nem lehetünk ott helyette. ha hibázik tanul belőle, és talpraáll, ha elrontja, kezdheti elölről. kioktani nem ér. viszont terelni lehet. érted ?:)
202. Tamianyu (válaszként erre: 199. - 1aa92abc3d)
2010. márc. 22. 19:40

Ez lehet,csak az a baj vele,hogy az idő kerekét nem lehet visszaforgatni.Mert amiket most kellene megélnie,amilyen fázisban lehetne az élete,arra nem biztos,hogy később lehetősége lesz.Mondjuk ha babát szeretne családot valamikor,és ez a kapcsolat mégis befuccsol,csak 10 év múlva jön rá,hogy igazat írtunk most itt neki,akkor már erről lekésett.

Lesz belőle egy savanyú öregasszony,akinek nem lesz családja senkije.Persze lehet,ez másnak jó,én nem szeretném magamnak.Most azt hiszi rosszindulatból írunk ilyeneket,de lehet amikor rájön,hogy nem akkor késő neki.

Abban pedig nem értek egyet,hogy ne lennénk ura az érzéseinknek.Ez tini korban oké,de felnőttként már egy csomó szempont számít a párválasztásnál.

201. a1baa7edcc (válaszként erre: 198. - Tamianyu)
2010. márc. 22. 19:40
Igen, ha az ember szerelmes, akkor az ep gondolkodas messze elkeruli.
2010. márc. 22. 19:36
és ez nem butaság, és naivitás.pusztán tapasztalatlanság, és az ember attól lesz tapasztalt ha hibázik.méghozzá nem egyet, hanem minél többet...
199. 1aa92abc3d (válaszként erre: 198. - Tamianyu)
2010. márc. 22. 19:34
ha elrontják, akkor legalább tanulnak belőle.minél több hiba, annál több tanulás.majd legközelebb másképp csinálja. ez olyan mint a gyerek.míg nem esik el addig hiába mondod neki hogy legyen óvatos, újra megteszi. de amint megteszi és elesik, na az már tanulás, mert tudja hogy vigyázni kell...
198. Tamianyu (válaszként erre: 197. - 1aa92abc3d)
2010. márc. 22. 19:31

Ja,tényleg SZERELMES,így már értem:-))))))))))))

Ez egyenlő azzal,hogy abszolút nincs normális ép gondolkodás?

Mert nálam nem.

De természetesen mindenki úgy teszi széppé,vagy tönkre az életét ahogyan akarja.Csak tudod az ilyen emberek azt szokták hinni ha rosszul alakul az életük,hogy nem ők tehetnek róla,pedig dehogynem.

197. 1aa92abc3d (válaszként erre: 196. - Tamianyu)
2010. márc. 22. 19:27
nézd, nem vagyunk egyformák te így, ő meg másképp éli meg.attól nem buta, csak szerelmes.
196. Tamianyu (válaszként erre: 192. - 9b10f3d7ff)
2010. márc. 22. 19:26

Ez sincs kizárva,egy ilyen pasasnál sosem tudni:-)))

De látod,hogy teljesen felesleges bármit is írni,a józanész nincs otthon:-))

Aki ezzel beéri 30 évesen,annak úgy kell.

Én csak a szenvedést nem értem,mert egy ilyen kapcsolatban az felesleges.

Úgy kellene coccole-nak is élni,mint a pasijának,felelőtlenül önző módon.Ebbe a kapcsiba ez dukál.De könyörgöm,hogyan hiheti el,hogy a pasi szereti??Azért ez a nagy fokú butaság már nagyon fáj!Ha 4 éve elváltak,és nem tudta eldönteni el akar-e költözni,akkor mégis még mennyi idő kellene hozzá?Még pár évtized?De várjon csak nyugodtan fél évet,majd egyre többet,és várja meg amíg ebben a megalázó szerető szereben elszáll a fiatalsága,és akkor majd tényleg a kutyának sem kell feleségnek.És nem kellene megfeledkezni arról sem,hogy titkos szeretőként van a kérdező számon tartva a pasi életében.Ha az asszony otthon rákérdez a létezésére,ő tagadja.Na,akkor most mi is van?ÁÁÁÁÁÁ a butaságnak a netovábbja ez már.....

195. 1aa92abc3d (válaszként erre: 184. - Coccole)
2010. márc. 22. 19:19

"O egyèbkènt 42 èves, 10 èves koràtol ismeri a felesègèt, mikor 20 èvesek lettek felesègul vette, jottek a gyerekek aztàn kihultek az èrzelmek. Aztmondja ha gyerekek ott vannak mindìg, szèp lassan kihul az àgy is. "

ezen viszont elgondolkoztam

mi van ha nálad is így lesz?szülsz neki gyereket és minden egyszerre kihül?

194. 1aa92abc3d (válaszként erre: 191. - Coccole)
2010. márc. 22. 19:18
ez az idő mindkettőtöknek jó:)minden kialakul, csak türelem.az idő mindent megold
193. 1aa92abc3d (válaszként erre: 188. - Coccole)
2010. márc. 22. 19:15
a szerelem öl butít és nyomorba dönt :)
192. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 186. - Tamianyu)
2010. márc. 22. 19:08
.....és ha nem is két nő? Lehet több.
191. coccole (válaszként erre: 189. - 87dcc92a81)
2010. márc. 22. 19:04
Igen elfelejtettem ìrni, hogy azt mondta meg fogja tenni, hogy itt alszik 2-3 napig, ès meglàtjuk mi lesz. Szèp lassan kialakul majd, ezt mondja.Jo minden koztunk, ha bàrmi gond lenne, màr règ kidobtam volna.Nem szarakodnèk ennyit, ha nem talàltam volna valakit, aki boldoggà tesz.Szoval hagyok mèg idot neki, ès ha làtom, hogy azirànyba haladnak a dolgok, amerre èn szeretnèm csondben maradok. Ha nem vàltozik semmi, hagyom a fenèbe. Addigra mèg egy rèteg szemuveg ugyis lejon rolam, akkormeg màr akkora seggberugàst fog kapni, mintamekkoràt èn is megèrdemelnèk, hogy mertem szerelembe esni vele. :-)
190. 01c8755c79 (válaszként erre: 188. - Coccole)
2010. márc. 22. 19:02
... a szerelem akkor okoz annyi fájdalmat mint örömet, ha nem ketten "játsszák"... mint ugye a Te esetedben is. :o(
189. 87dcc92a81 (válaszként erre: 184. - Coccole)
2010. márc. 22. 18:54

coccole: az mindig jó, ha valami zavar, és képesek vagytok leülni...a megbeszélés értelmes emberek között csak segíthet.

Sztem ebben az esetben is. Amit most leírtál cseppet árnyaltabbá teszi a képet, ha igaz, amit mond a pasid.Azt azonban továbbra sem értem-miért kell azon gondolkoznia, hogy ott aludjon Nálad, vagy ő elvinne Téged az ő saját lakásába...ha a szex megvan, valóban őszintén szeretitek egymást (és nemcsak te őt), a pasi valóban elvált-mi akadálya van annak, hogy akárcsak pár éjszakát együtt töltsetek ott alvósan. Hiszen együtt élve ismeritek majd meg igazán egymást-sztem ezt egyáltalán nem kell halasztgatni.Ehhez minek idő???..nem és nem értem.

Még valami... nem neked kellene az érzelmeidet felülvizsgálni...hanem neki határozottabnak lenni, ha tényleg komolyan gondolja Veled.

188. coccole (válaszként erre: 185. - 1aa92abc3d)
2010. márc. 22. 18:54
Amikor szerelmes az ember nem jut eszèbe olyan dolgokon gondolkozni, amin most gondolkodom. Fàj, hogy ilyen oszinte, ès nem hazudozik, elmondja az èrzelmeit ès a gondolatait.Tàrsadalomban èlek, ezèrt valahol kovetnem kell a tàrsadalmi szokàsokat, èn is szeretnèk boldog lenni.Mièrt egy ilyen fèrfi tesz boldoggà, mièrt nem egy egyedulàllo. 29 èvesen egy egyedulàllo fèrfivel kellene lennem.Viszont annyi fèfri van, aki fabatkàt sem èr, ès talàn pont ezèrt egyedulùlloak. 2 alkalommal kèrtek felesègnek, nemet mondtam, mert nem tettek volna boldoggà.Erre jon egy ilyen felfuvalkodott holyag, ès boldog vagyok vele.Igaza van, annak aki azt ìrja kihasznàlja a korulotte levo embereket. Ez ìgy igaz.Megnevettet, lehet vele komolyan beszèlgetni, okos, sokat dolgozik, odafigyel ràm.Talàn kezd leesni a szemuveg nàlam, ès ennek orulok, hogy vègre kezdek racionàlisan gondolkodni.Nem tudom, mièrt velem kell ennek tortènnie.A szerelem jo dolog, de legalàbb annyi fàjdalmat okoz, mint oromet.Inkàbb szulettem volna ferfinek, akkor most èn szorakozhatnèk a nokkel.
187. 01c8755c79 (válaszként erre: 184. - Coccole)
2010. márc. 22. 18:52
... hm... végig fogod járni a lépcsőfokokat mint mindenki más. :o( :o)
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook