Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? (beszélgetés)
Szerintem meg egyszerűen értsd meg,hogy fontos neki a volt felesége,és ő nem a te párod!
Miért nem tudod ezt tudomásul venni?Nem nő veszi el őt tőled.A pasi dönt úgy,hogy csak szeretőnek kellesz,a felesége meg feleségnek.Mit nem értesz ezen meg?
Ezzel tudod mi a baj?Hogy a leírásod alapján egyoldalú.Mégpedig a Te károdra.De annyira vak akarsz lenni,hogy úgysem lehetne meggyőzni.Ez is a Te dolgod,hogy hagyod magad neki tárgyként kezelni,Te szenvedsz miatta.Ha ez jó neked...
Mint ahogy az is a Te bajod lesz,amikor eldob majd mint egy kicsavart rongyot.Egyébként egyáltalán nem egyedül álló a kapcsolatod,nem is különleges.Szerintem mindannyian keveredhetünk hasonló szituba,lehetőség bőven adódik.Csak van aki az eszét is tudja használni,és van aki nem gondolkodik mert azt kellemesebbnek találja,és a szerelem számlájára ír mindent.De ez,hogy megelégszel azzal,hogy nincs viszonozva megfelelően,nem hiszem,hogy ez így jó lenne.
Egyébként honnan tudod,hogy pár év múlva ha együtt élnél vele,hozzád nem testvéri szeretettel viszonyulna?Talán akkor egy másik lenne talomba neki,ahogyan most Te....Az ilyen pasik pont arról híresek,hogy nagyon meggyőzően el tudnak kábítani,de nem lépnek sosem.Mert csakis magukat szeretik,addig oké nekik minden amíg az ő egójukat fényezik.Ígérgetések,nagy beszélgetések,vad szenvedélyes lopott együttlétek...stb..amit aztán otthon letagad,pedig elvileg semmi oka rá.
Mondd már meg,hogy miért nem vállal téged a családja előtt is?Hiszen elváltak,elvileg semmi akadálya nem lenne....
Még az első oldalakon leírtam egyfajta véleményemet az általad felvázolt felállásról, aztán böngészve a reakcióidat egy egészen más kép kezd kialakulni bennem.
Mintha Te nem is a letagadott, csak hétköznap nappalokra hivatott kedves lennél. Túlságosan megértőnek, toleránsnak talállak a feleséggel szemben. Persze, mondhatjuk azt is, hogy miért is kellene acsarkodnotok egymásra?! De! Ez maximum a filmekben történik így. Két nő, ha rivális, akkor egészen más műfajban zajlik a hangverseny.
Miért érzem úgy, hogy inkább a megcsalt feleség személyisége illik rád?
Szerintem ez nem ilyen egyszeru, hogy a nonek az kenyelmes.
O csaladanyakent elt x eve, azt szokta meg, hogy van egy csaladja, akikrol gondoskodik.
Egyebkent a ferfi eljohetne, pont ez a lenyeg. Elvaltak, a nonek itelt hazban laknak, nem koti a nohoz se a haz, se az anyagiak. Megis ott van, allitolag a divanyon alszik vagy a gyerekekkel, jaj, nagyon picik lehetnek azok a gyerekek.
Az emberek nagyon meggyozoek tudnak lenni, de probalj meg neha ketelkedni abban, amit hallasz.
igen ezen èn is elgondolkodtam. Persze ezzel nem csak o lehet ìgy hanem mèg nèhàny felesèg ès fèrj, ezèrt talàltàk ki a vàlàs intèzmènyèt, nem?
Termèszetesen ezèrt gondolok valahol joszìvvel az exre, aki nem akar ex lenni, ès pillanatnyilag nem is az, bàrmi legyen is a papìrra ìrva.Viszont valyon o mièrt nem akar lèpni, ha a fèrfi megmondja neki, hogy ugy szeretlek, mint egy novèrt, te vagy a gyerekeim anyja.Neki milyen èrzès lehet otthon ulni ès azt mondani: jo van egy fèrfi aki nèha kint alszik a dìvànyon, nèha talàn a gyerekekkel, fozok-mosok-takarìtok rà, ès mèg aztsem kèrhetem ki magamnak, ha ez a fèrfi egèsz hèten vasàrnap kivètelèvel èpìtget valamit egy màsik novel.Mertamig èn itt uj vagyok ès ha ugy dontok kilèphetek holnap, o mintmàr mondtam nem igen tud mit kezdeni magàval 45 èvesen 3 gyermek anyjakènt egy olyan vàrosban, ahol mindenki tudja, hogy o kinek a felesège volt.Hàt nem tudom.
Szerintem pont azért ír ide ki valaki kérdést,vagy írja le a történetét,mert kíváncsi arra,hogy mások hogyan látják az Ő dolgát.Kívülről mindig máshogy látni a dolgokat,mint aki benne van.Talán végig sem gondol bizonyos tényeket,amit kívülállóként rögtön látunk.Vagy jónak szépnek lát olyat is,ami rá nézve egyáltalán nem az,csak azt hiszi....
Ez nem kioktatás,ha leírom a véleményem,vagy azt én mit látok totál hülyeségnek butaságnak.
Személyesen nem ismerjük egymást,tehát nincsen semmi befolyás,elfogultság semmilyen irányban.Nem biztos,hogy ez rossz.
Szerintem aki csak azt írja amit hallani szeretne azzal nincsen előbbre semmivel.
Ez lehet,csak az a baj vele,hogy az idő kerekét nem lehet visszaforgatni.Mert amiket most kellene megélnie,amilyen fázisban lehetne az élete,arra nem biztos,hogy később lehetősége lesz.Mondjuk ha babát szeretne családot valamikor,és ez a kapcsolat mégis befuccsol,csak 10 év múlva jön rá,hogy igazat írtunk most itt neki,akkor már erről lekésett.
Lesz belőle egy savanyú öregasszony,akinek nem lesz családja senkije.Persze lehet,ez másnak jó,én nem szeretném magamnak.Most azt hiszi rosszindulatból írunk ilyeneket,de lehet amikor rájön,hogy nem akkor késő neki.
Abban pedig nem értek egyet,hogy ne lennénk ura az érzéseinknek.Ez tini korban oké,de felnőttként már egy csomó szempont számít a párválasztásnál.
Ja,tényleg SZERELMES,így már értem:-))))))))))))
Ez egyenlő azzal,hogy abszolút nincs normális ép gondolkodás?
Mert nálam nem.
De természetesen mindenki úgy teszi széppé,vagy tönkre az életét ahogyan akarja.Csak tudod az ilyen emberek azt szokták hinni ha rosszul alakul az életük,hogy nem ők tehetnek róla,pedig dehogynem.
Ez sincs kizárva,egy ilyen pasasnál sosem tudni:-)))
De látod,hogy teljesen felesleges bármit is írni,a józanész nincs otthon:-))
Aki ezzel beéri 30 évesen,annak úgy kell.
Én csak a szenvedést nem értem,mert egy ilyen kapcsolatban az felesleges.
Úgy kellene coccole-nak is élni,mint a pasijának,felelőtlenül önző módon.Ebbe a kapcsiba ez dukál.De könyörgöm,hogyan hiheti el,hogy a pasi szereti??Azért ez a nagy fokú butaság már nagyon fáj!Ha 4 éve elváltak,és nem tudta eldönteni el akar-e költözni,akkor mégis még mennyi idő kellene hozzá?Még pár évtized?De várjon csak nyugodtan fél évet,majd egyre többet,és várja meg amíg ebben a megalázó szerető szereben elszáll a fiatalsága,és akkor majd tényleg a kutyának sem kell feleségnek.És nem kellene megfeledkezni arról sem,hogy titkos szeretőként van a kérdező számon tartva a pasi életében.Ha az asszony otthon rákérdez a létezésére,ő tagadja.Na,akkor most mi is van?ÁÁÁÁÁÁ a butaságnak a netovábbja ez már.....
"O egyèbkènt 42 èves, 10 èves koràtol ismeri a felesègèt, mikor 20 èvesek lettek felesègul vette, jottek a gyerekek aztàn kihultek az èrzelmek. Aztmondja ha gyerekek ott vannak mindìg, szèp lassan kihul az àgy is. "
ezen viszont elgondolkoztam
mi van ha nálad is így lesz?szülsz neki gyereket és minden egyszerre kihül?
coccole: az mindig jó, ha valami zavar, és képesek vagytok leülni...a megbeszélés értelmes emberek között csak segíthet.
Sztem ebben az esetben is. Amit most leírtál cseppet árnyaltabbá teszi a képet, ha igaz, amit mond a pasid.Azt azonban továbbra sem értem-miért kell azon gondolkoznia, hogy ott aludjon Nálad, vagy ő elvinne Téged az ő saját lakásába...ha a szex megvan, valóban őszintén szeretitek egymást (és nemcsak te őt), a pasi valóban elvált-mi akadálya van annak, hogy akárcsak pár éjszakát együtt töltsetek ott alvósan. Hiszen együtt élve ismeritek majd meg igazán egymást-sztem ezt egyáltalán nem kell halasztgatni.Ehhez minek idő???..nem és nem értem.
Még valami... nem neked kellene az érzelmeidet felülvizsgálni...hanem neki határozottabnak lenni, ha tényleg komolyan gondolja Veled.
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Jó volna elmenni, egy jót bulizni !!!
- Szerintetek 37 évesen érdemes elmenni OKJ-s tanfolyamra?