Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? (beszélgetés)
A szerelemtől? Haha. Hát, a csájé akkkor született, amikor a "párja" és a felesége összeházasodtak.
Zavaros tényleg a sztori, nem lepődnék meg, ha kiderülne, kamu az egész:)
Szia! nekem kissé zavaros ez az egész.
A másik azt írod,nápolyi a nő és az elhagyott feleség kicsit szégyenben marad.
Véleményem:úgy át vagy verve,hogy csak na.Mi az hogy nem megy el a feleség,hát nem az ővé a ház???
Szerintem a párodnak nem olyanok az anyagi körülményei,mint a feleségének.Valószínű az asszony módosabb,és az adózás miatt váltak el.Mi az hogy kapott a 3 gyerek egy egy lakást,miközben otthonélnek még??
Tagad téged de közben az asszonynak mondja hogy ismerkedjen!!!!!Ne ne már!!Tényleg nem látsz a szerelemtől?????
"A pàrom a nappaliban a divànyon egyedul alszik, vagy a gyerekekkel az o àgyukban"
Nálad nincs hely?
Manapság nehéz eldönteni, hogy ki kivel van. A pasinak jó ott ahol van. Ott a háza, gyerekei, ott az asszony... Szóval kész picsa- meleg málé várja.
A fórum indító, pedig betölti a HŰ SZERETŐ POSZTJÁT! :-))
"A vàlàsnàl az asszony kapott egy hàzat, ahol laknak..." - akkor miért is az asszony menjen el?. Az ex férjnek kell lépnie, ő a hunyó, sem költözni nem akar, sem a kapcsolatotokat nem vállalja, hát ez nem kerek történet.
Biztos vagy benne, hogy a kanapén alszik?
Mért nem költözik hozzád?
miért nem vállalja fel a kapcsolatotok?
ez kicsit gáz....
ha az asszony áldását adta hogy a párod azt tesz amit akar, akkor meg nem értem..
Szia!
Amit a Te párod csinál az egy jó kis móka veled. Amennyiben elvált miért kell egy felnőtt embernek tagadni a kapcsolatot? Kicsit a helyedben elgondolkodnék ezen, ha a parád akarna akkor nem kellene a régi feleségével élni és a díványon gyerekeivel aludnia, hiszen, mint írtad vásárolt mindenkinek külön lakást. Amennyiben neki ez nem lenne szuper kényelmes és jó akkor fogná a kalapját és átkölözne valamelyik lakásba.
A válás lehet a vagyon miatt kellett...óóó mennyien megteszik és aki ezt beveszi nekik vígan lobogtatják a papírjukat, miközben eszeágában sincs ott hagyni az előző asszonyt,csak jól jön neki egy kaland. Ha tévedtem bocsánat, nem ellened van a hozzászólásom.
Ezt én nem is igazán értem: "Rolam gyakorlatilag tud ès a gyerekek is, mègsem hajlando elmenni. Termèszetesen a pàrom tagadja a mi kapcsolatonkat otthon". Most akkor tudja a nő, vagy sem. Ha igen miért is tagadja a párod a ti kapcsolatotokat?
És miért nem jön el a párod a házból, és kész? A leírásod alapján az anyagi eszközei meglennének hozzá...
Nos, ha az asszony házában laknak, akkor a férfi az, akinek fognia kell a kis motyóját és lelépni, nem a nőnek.
Ha valaki nem vállalja fel a másikat nyíltan, akkor ott valami nem stimmel, és nem az elvált feleséggel van a baj.
Szerintem:)
Hármasban lenne a legjobb tisztázni... de ha a Szerelmed NEM vállalja a Szerelmeteket ez akkor bizony nehéz:(((
Kivánok sok-sok Boldogságot NEKED.:)))
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Jó volna elmenni, egy jót bulizni !!!
- Szerintetek 37 évesen érdemes elmenni OKJ-s tanfolyamra?