Az elmenni nem akaro felesègnek hogyan uzenjunk, hogy ideje lelèpni? (beszélgetés)
hát az első hszbe írta hogy kapott a nő egy lakást meg a gyerekek is 1-1-et.
tehát ha ez megvolt akkor elvileg jönnie kéneannak hogy megy mindenki a maga útjára :)
A parod tagadja a kapcsolatotokat?
Mar megbocsass, de neked kellene felnonod :))
Itt a tökéletes válasz....
Bármivel jön a pasi,duma,duma..bla..bla...bla...
Buta vagy ha beveszed.
ha valóban kellesz neki,akkor veled él,ennyire egyszerű.Aki el akar valóban válni meg is teszi,nem sorakoztatja fel kifogások hadát.
Neked nem kellene ebben részt venned szerintem.
Várd meg,amíg dönt,majd költözik.Ha nem teszi,akkor feleslegesen kapálózol.Maradsz a szeretője,vagy lelépsz eldöntheted.
Én nem hagynám magam így lealacsonyítani megalázni az tuti!
Egyébként tényleg,hány évesek a gyerekek?Szám szerit!
ööö...tudja vagy sejti? nagyon nem ugyanaz.
nekem is kamunak tűnik az egész. egyáltalán, honnan tudod, hogy csak háromszög, és nem mondjuk négyszög a sztori?
az utolsó mondatod pedig végkép nem értem...
Igen,igen,lehet nem miatta váltak el,de ez a lényegen nem sokat változtat.Mármint azon,hogy nem a kérdezővel él együtt a pasi,pedig megtehetné ha Ő is ugyan olyan szerelmes lenne mint a hölgy.De a leírása alapján erre mindenféle kifogást keres,nem akar vele élni.Az pedig egyértelmű,hogy mindkét nőt palira veszi.De miért hagyják?Nem muszáj.
Nem az Ő dolga a másik nővel lezárni véglegesen a házasságot,már ha tényleg ezt akarnák,hanem a pasié.
még egy gondolat: azt írtad elváltak. ..és a párod azért nem akar külön költözni, mert akkor nem láthatja a gyerekeit. Ha hivatalosan elváltak, akkor nyilván meghatározott a bíróság láthatást is. a feleség ha tetszik - ha nem oda kell adja a gyerekeket. A másik pedig: ha mégis megy a kekeckedés, és a férfi nagyon akarja, akkor egyszerűen: "anyukám-nincs plusz pénz" .
..és azt is írtad, hogy a férfi küldi a nőt a saját házából: a gyerekekkel együtt vagy nélkül?
..és hány évesek a gyerekek? ez számomra még nem derült ki.
én is azt érzem, hogy sumákol a pasi, és esze ágában sem volt elválni, ha az ex előtt, aki a VOLT felesége - tagad Téged - nincs ,ás indok
Kedves cocole!
Nem vagyok harapós, csak nem szeretem a meglebegtetett/alap nélküli mondatokat...mint ez a 40-es koros félmondat pl. - akinek baja van, írja le bátran, de ne utalgasson sejtelmesen, mintha nála lenne a bölcsek köve/1-2 fórumozó itt nálad/:) ->és ezt én bizony lereagálom. Azért mert más a véleményem,attól még nem harap a bácsi:))
én azt veszem ki hogy a pasi a feleségétől elvált, és ennek a szeretőhöz semmi köze.lehet elváltak volna már nélküle is. nem hiszem hogy a sajátjának hiszi, hanem szereti ami kicsit elvakítja,méghozzá attól hogy a pasinak nem sokra kell.
de az is lehet hogy a pasi kihasználja mindkét nőt.kit-kit mire.
Mert szerinted itt a legnagyobb probléma a korkülönbség?Mert szerintem az nagyobb,hogy a hölgy egy család életébe pottyant bele,és apukát a sajátjának hiszi,aki annyira tartja csak,hogy otthon letagadja,szeretőnek tartja,össze-vissza hazudozik neki.Én ezt nagyobb problémának látom ebben a helyzetben.
Amúgy a korkülönbségről az a véleményem ha már szóba esett,hogy nem szeretném ha a férjem mondjuk 20-25 évvel idősebb lenne nálam.Kb még most elmenne talááán...de 10-20-30 év múlva...
Na mindegy,nem is csak ez itt a lényeg.
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Visszahódítani, vagy hagyni elmenni, ennyi idő után?
- Meddig lehet elmenni, ilyen helyzetben "elfogadható" a tettlegesség, vagy az már túl megy minden határon?
- Horvátországba szeretnék menni nyaralni a párommal...Szerintetek hova érdemes elmenni?/ne legyen marha drága és messze MO.-tól! :)/
- Jó volna elmenni, egy jót bulizni !!!
- Szerintetek 37 évesen érdemes elmenni OKJ-s tanfolyamra?