Autóbalesetek (beszélgetés)
Utasként éltem át egy nem túl súlyos balesetet Bécs belvárosában. Belénk szaladt hátulról egy klassz csaj. Míg mi agyon rémülve kimásztunk az autóból addig ő üvöltve jött nekünk, majdnem tettlegesség lett belőle, pedig nem is mi hibáztunk. Azt hiszem. Kiderült, hogy a hölgy a bécsi TV bemondónője és ideges volt, hogy elkésik az esti hírolvasásról. Azt sem kérdezte meg
,ki, hogy van, toporzékolt. Ez 1979-ben történt.
Sziasztok!
Engem ütött el autó 4 éve, de szerencsére megúsztam egy ájulással és hegekkel a karomon. Viszont most nyáron frontálisan belémjött egy részeg és totálkárra törte a fordKámat... Ja és a biztosító még mindig nem fizet, mert bírósági határozatra kell várni. Úgyhogy jobban jártok, ha nem hívtok rendőrséget. De hát ki tudja ezt abban a helyzetben...
Ja és 21éves vagyok...:) kipanaszkodtam magam, jobban lettem, köszi!:) Elbeszélgetnék az emberrel, aki belénkjött és annyi volt a reakciója, hogy benne van a pakliban!
Nekem tavaly januárban volt egy nagyon súlyos autóbalesetünk. Egy részegen, kölcsön autóval és jogosítvány nélkül vezető srác frontálian belénk jött.
Sajnos nekem is és a páromnak is elég komoly sérülései lettek. Mindenki azt mondta, aki látta a tv-ben (merthogy híresek is lettünk,bár nem vágytam rá hgy csoda, hogy egyáltalán életben maradtunk. A srác meg megúszta karcolásokkal.
Nekem 11 éves koromban volt:(
Mentünk kézilabda edzésre a barátnőmmel , és pont amikor a zebrán haladtunk át ,akkor kanyarodott egy kocsi ballról.Nekemjött,ráestem a motorháztetőre, majd ahogy lefékezett repültem pár méter:( Persze az ő hibálya volt...
Eltört a jobb lábam ahogy ráestem a repülés következtében és elég komoly agyrázkódásom is lett, plusszba az egész jobb oldalam kék-zöld-lila volt ...ja és sajna ki kellett hagynom 1 évet a suliból is...
Szerencsére nem emlékszem az egészre, az agyrózkódás miatt,ennek hatására sok gyerekkori emlékem is elszállt:(((
Hajaj,min.5x zúztuk a járgányokat,komoly sérülésem nem volt.Az őrangyalom sosincsen szabin.
Az igazán fájdalmas/testi/ütközés 2kereküvel éltem át.
Igen volt már.Általános iskola 4. osztályban a zebráról elröpített egy trabant.A régi típusú háti iskolatáskának köszönhetem, hogy ma még itt vagyok.
Utána volt már, mint autóvezetőként tolatásból adódó koccanásom, ahol mindketten hibásak voltunk.Volt piroslámpánál a rendszámtáblámmal felakadtam egy vonóhorogra az én hibámból.Polski fiat kb. 70-nel belém jött egy kereszteződésben, személyi sérülés nem volt.Azt hiszem ennyi.
Csak koccanas,most lehet a holgyek megkoveznek , de a kovetkezo tortent,piros lampa varunk, elottem egy subaru , jo 1-2 meter tavolra allt az en kocsim.Aztan elkezdett lassan hatrafel gurulni, dudaltam semmi..
Kiugrottam a kocsibol orditok neki, semmi, es kocc, neki az 1 nappal elotte vasarolt kocsimnak.Persze a lelkem a koccanasra felebredt, a holgy a mellette levo ulese ALATT a kicsit biliztette...Persze piszkosul meg volt ijedve, igy hagytam az egesz dolgot, de tipikus nelyek miket nem csinalnak a kocsiban...
Ket balaesetben is sikerult reszt vennem mind kettoben utaskent.Elso esos ido volt nyalkas volt az ut es kisodrottunk egy eles kanyarban,nekivagodtunk a szalagkorlatnak es fejtetore altunk.Hala az egnek senkinek semmi baja nem lett zuzodasokon kivul csak nekem tort el a bokam:))
Masodik esetben hatulrol belenk jottek itt sem tortent senkinek komolyabb baja.
Igen volt.110-el nekimentünk egy fának.
A rendőrök azt mondták,hogy ilyet még nem láttak,hogy nincs halál egy ilyen ütközésnél.Végül is négyünk közűl én úsztam meg a legjobban.Kezeimmel átszakítottam a vezető ülést két luk volt rajt.Monoklikkal megúsztam,sántikáltam.A többieknek betört a fejük,kéz és lábtörés.A kocsi totálkáros lett.
És egy érdekes dolog,ezt a balesetet is tudtam,hogy befog következni.Mondtam a barátnőmnek,hogy kösse be magát,de azt mondták neki,:Minek?24 éve történt.
További ajánlott fórumok:
- Kinek volt már autóbalesete?
- Nők, akiknek már volt autóbalesetük- hogy éltétek át?
- Tegnap meghalt autóbalesetben a férjem egyik munkatársa.Képtelen vagyok elhinni.Miért visel meg ennyire?
- Kíváncsi vagyok rá, ki hogyan élt át balesetet, konkrétan autóbalesetet?
- Okoztatok már autóbalesetet?
- A bizosító mit kérhet, illetve tehet autóbaleset után a károkozóval?