Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Autóbalesetek fórum

Autóbalesetek (beszélgetés)

1 2 3 4
2006. szept. 29. 20:58

Utasként éltem át egy nem túl súlyos balesetet Bécs belvárosában. Belénk szaladt hátulról egy klassz csaj. Míg mi agyon rémülve kimásztunk az autóból addig ő üvöltve jött nekünk, majdnem tettlegesség lett belőle, pedig nem is mi hibáztunk. Azt hiszem. Kiderült, hogy a hölgy a bécsi TV bemondónője és ideges volt, hogy elkésik az esti hírolvasásról. Azt sem kérdezte meg

,ki, hogy van, toporzékolt. Ez 1979-ben történt.

2006. szept. 29. 18:19
Szerencsére nekem sem volt.
2006. szept. 29. 18:02
szerencsére nem
2006. szept. 29. 17:56

Sziasztok!

Engem ütött el autó 4 éve, de szerencsére megúsztam egy ájulással és hegekkel a karomon. Viszont most nyáron frontálisan belémjött egy részeg és totálkárra törte a fordKámat... Ja és a biztosító még mindig nem fizet, mert bírósági határozatra kell várni. Úgyhogy jobban jártok, ha nem hívtok rendőrséget. De hát ki tudja ezt abban a helyzetben...

Ja és 21éves vagyok...:) kipanaszkodtam magam, jobban lettem, köszi!:) Elbeszélgetnék az emberrel, aki belénkjött és annyi volt a reakciója, hogy benne van a pakliban!

2006. szept. 27. 15:18
Igen, mind a kétszer egy busz "gyalogolt át" rajtam. :-(
2006. szept. 27. 15:17
Nem,szerencsére!
21. Zsu76
2006. szept. 17. 13:45
1997-ben a Szentendrei úton előttünk levő autó elé hirtelen bejött egy olasz rendszámú kocsi. Az előttünk guruló autó hirtelen megállt, majd mi is úgy, hogy alig érintettük a lökhárítóját. Majd pár másodperc múlva nagy csattanás, egy kisteherautó belerongyolt az Astránkba. Ő nem tudott megállni. A hátsó ablak üvegünk teljesen kitört. Én elől ültem az anyósülésen, az üvegszilánkok a lábam előtt hevertek, az autó összement vagy 10 centit, a motorháztető felpöndörödött. Nekünk nem lett semmi bajunk, jó, hogy a hátsó ülésen nem ült senki, ja és összetörtük az előttünk álló autó hátulját.
2006. szept. 17. 12:09
Tizenakarhany eve.Kesö öszi este,vagy inkabb ejszaka.szemmel nem eszlelhetö csuszos ut,biciklis lampa nelkül felbukkan,fekeztem es a Trabcsi ugy elcsuszott a legközelebbi arokba hogy ketszer pördült közben.Egyik lanyommal(az öt közül)voltunk az autoban.A "landolasig" egy szo nem jött ki a torkomon,csak arra összpontositottam hogy tartsam magam,nem eszlelve hogy szegeny lanyom egesz vegig szolongatott,azt gondolvan hogy valami nagy baj törtent velem.A nagy ijedtsegen kivül nem lett bajunk.Persze a Trabi totalkaros lett.Nem beszelve arrol hogy a biciklis is ugy eltünt a ködben mintha ott se lett volna.
2006. szept. 12. 12:14
volt 2 éve,az utó láttá azt hitték nem szállok ki élve.sikerült,igaz a jobb kezem tönkrement nem tudom rendesen használni 5 műtét után sem.de legalább élek
18. walaky
2006. szept. 12. 09:21
1968 nyara óta egy koccanásos balesetem volt csak! Belecsúsztam egy másik autóba. Ja meg néhányszor motorral estem el.
2006. szept. 7. 08:38
Igen, de csak apró baleset. Éppen kerültem volta egy biciklist, miközben piros lett a lámba, picit átlógtam a másik sávba /álló helyzetben voltam/ szemböl jött egy csuklós busz, amit már messziről láttam, hogy nem fog elférni, és jól meghúzott, felakadtam a csukló részére. Persze azt állította a sofőr, hogy én vagyok a hibás, mivel átmentem a záróvonalon. Ez nem igaz, mivel a párom mondta, hogy álló helyzetben voltam, és akár keresztben is állhattam volna az ut közepén, akkor sem én vagyok a hibás. /párom rendőr/ Ugy beparáztam, hogy fel sem hivtam, aztán jött a lebaszás, hogy l5 éve ezt csinálom, fel sem hivtál. A buszos meg jól otthagyott. Szóval tanultam az esetből. Bármi apró helyzet, hivom a párom.
2006. szept. 7. 08:28
Szerencsére még nem, de ne is legyen
2006. szept. 6. 17:19

Nekem tavaly januárban volt egy nagyon súlyos autóbalesetünk. Egy részegen, kölcsön autóval és jogosítvány nélkül vezető srác frontálian belénk jött.

Sajnos nekem is és a páromnak is elég komoly sérülései lettek. Mindenki azt mondta, aki látta a tv-ben (merthogy híresek is lettünk,bár nem vágytam rá hgy csoda, hogy egyáltalán életben maradtunk. A srác meg megúszta karcolásokkal.

2006. szept. 5. 23:00

Nekem 11 éves koromban volt:(

Mentünk kézilabda edzésre a barátnőmmel , és pont amikor a zebrán haladtunk át ,akkor kanyarodott egy kocsi ballról.Nekemjött,ráestem a motorháztetőre, majd ahogy lefékezett repültem pár méter:( Persze az ő hibálya volt...

Eltört a jobb lábam ahogy ráestem a repülés következtében és elég komoly agyrázkódásom is lett, plusszba az egész jobb oldalam kék-zöld-lila volt ...ja és sajna ki kellett hagynom 1 évet a suliból is...

Szerencsére nem emlékszem az egészre, az agyrózkódás miatt,ennek hatására sok gyerekkori emlékem is elszállt:(((

13. dee (válaszként erre: 12. - Mikormarta)
2006. szept. 5. 22:48
Nekem sajnos kettő.Mindkettő Horvátországban.5 év különbséggel.Mindkétszer hátulról jöttek belénk,míg mi álltunk.Az első alkalommal totálkáros lett az autó.Második alkalommal nem.
2006. aug. 24. 23:19
Igen, de Hála Istennek nem súlyos.Csak nem adta meg nekem egy hölgy az elsőbbséget és belém jött.
11. fozsu
2006. aug. 21. 16:26
még nem ,de értem már elöször oda egy halálos közuti baleset helyszinére elsöként, sokkot kaptam a látványtol és az addig volán mögött töltött életemnek vége szakadt,rettegek-vezetek de 100 ad annyit
2006. aug. 21. 07:15
volt.
2006. aug. 21. 00:29

Hajaj,min.5x zúztuk a járgányokat,komoly sérülésem nem volt.Az őrangyalom sosincsen szabin.

Az igazán fájdalmas/testi/ütközés 2kereküvel éltem át.

2006. aug. 18. 13:10
Volt 2x, de semmi komoly. Bár az utóbbinál kicsit megijedtem.
2006. aug. 18. 09:56
Igen volt egypár, de hála Istennek még itt vagyok . Van még dolgom úgylátszik itt a földön.
2006. aug. 18. 09:47

Igen volt már.Általános iskola 4. osztályban a zebráról elröpített egy trabant.A régi típusú háti iskolatáskának köszönhetem, hogy ma még itt vagyok.

Utána volt már, mint autóvezetőként tolatásból adódó koccanásom, ahol mindketten hibásak voltunk.Volt piroslámpánál a rendszámtáblámmal felakadtam egy vonóhorogra az én hibámból.Polski fiat kb. 70-nel belém jött egy kereszteződésben, személyi sérülés nem volt.Azt hiszem ennyi.

2006. aug. 18. 08:53

Csak koccanas,most lehet a holgyek megkoveznek , de a kovetkezo tortent,piros lampa varunk, elottem egy subaru , jo 1-2 meter tavolra allt az en kocsim.Aztan elkezdett lassan hatrafel gurulni, dudaltam semmi..

Kiugrottam a kocsibol orditok neki, semmi, es kocc, neki az 1 nappal elotte vasarolt kocsimnak.Persze a lelkem a koccanasra felebredt, a holgy a mellette levo ulese ALATT a kicsit biliztette...Persze piszkosul meg volt ijedve, igy hagytam az egesz dolgot, de tipikus nelyek miket nem csinalnak a kocsiban...

2006. aug. 17. 09:03

Ket balaesetben is sikerult reszt vennem mind kettoben utaskent.Elso esos ido volt nyalkas volt az ut es kisodrottunk egy eles kanyarban,nekivagodtunk a szalagkorlatnak es fejtetore altunk.Hala az egnek senkinek semmi baja nem lett zuzodasokon kivul csak nekem tort el a bokam:))

Masodik esetben hatulrol belenk jottek itt sem tortent senkinek komolyabb baja.

2006. aug. 17. 08:36

Igen volt.110-el nekimentünk egy fának.

A rendőrök azt mondták,hogy ilyet még nem láttak,hogy nincs halál egy ilyen ütközésnél.Végül is négyünk közűl én úsztam meg a legjobban.Kezeimmel átszakítottam a vezető ülést két luk volt rajt.Monoklikkal megúsztam,sántikáltam.A többieknek betört a fejük,kéz és lábtörés.A kocsi totálkáros lett.

És egy érdekes dolog,ezt a balesetet is tudtam,hogy befog következni.Mondtam a barátnőmnek,hogy kösse be magát,de azt mondták neki,:Minek?24 éve történt.

2006. aug. 16. 16:08
És hogyan történt? Ki volt a hibás?
2006. aug. 16. 16:05
igen
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook