Autóbalesetek (beszélgetés)
Nekem 2000 márciusában volt balesetem,fékhiba miatt.Még jó,hogy az idős rokon nem ment gyorsan,és csak kicsit csúsztunk a pótkocsis IFA alá...Nekem 5 fogam bánta,mivel abban a régi Moszkvicsban nem volt hátul biztonsági öv.Felszakadt az állam az ütéstől,és hát a fogak...pótolhatatlanok(mármint eredetiben)Az a legjobb,hogy a biztositó ezért semmit nem fizetett,és a bácsi sem nagyon kért elnézést! Azóta csak ha múszáj,akkor ülök kocsiba,úgy félek!
T. beirók!
Tisztelet a kivételeknek akik betartják a szabályokat, de sajnos nem egy akad aki rendszeresen megszegi és az idén már pedig életbe lépett a zéró tolerancia könnyen elveszik a jogositványát annak, akit rajta kapnak valami szabálytalanságon. A statisztikai felmérés azt mutatja évente 1000 ember hal meg az utakon.
Egyre több a személygépkocsi én, ha rajtam mulna nagyon megnézném kit engednék egyáltalán forgalomba vezetni. Én is olyan helyen lakom nem egy a veszélyzóna, ahol már történt baleset és a hatóságok nem tesznek ellene semmitsem. A másik fele, ami irritál én laikus tudja minden ember, hogy lakott területen 40, vagy max.50 km a sebességhatár. Mit tesz az ilyen felelőtlen legalább 100-al peder végig az uton, mert ugy gondolja neki nem eshet baja. Az a baj már a gyalogosok sem tudnak közlekedni a járdán, de miért nincs elég hely, ahová parkolhatnának egyszerűen ki vagyunk szoritva. Ez mindkét félnek kellemetlenséget okoz.
Üdvözlettel: Anyuci91
Egyszer nekem is volt egy balesetem. De az a szomorú, hogy nem azt kérdezték, lett-e valami bajom, hanem hogy jaj, mennyibe kerül megcsináltatni a kocsit.
Egy kérdés: Autóbaleset után normális, ha valaki gyerekként fél, mikor utána újra autóba ül? Vagy én nem vagyok normális?
Ez egy brutális video, mindenki figyelmébe ajánlanám:
[link]
Nekünk a menyemmel volt balesetünk.Ő vezetett és hibázott,szerencsére nem lett komoly bajunk,élünk a kocsi totálkáros lett de velünk voltak az angyalaink.Ez biztos.
A keresztapámnak volt egy balesete.Ő nyaktól lefelé lebénúlt. a 6-7.ik nyaki csigolyák törtek el. 1 évig volt kórházban. a biztosító másfél év után fizetett 1 milliót. ennyibe került az az emelő, amivel este beemelik az ágyba és reggel ki.(de másfél évig a keresztanyuék emelgették)És akkor még nem beszéltem a többi dologról, amire szükségük van. Szerntem ez se igazságos.
Tegnap volt egy autóbalesetem! Egy k***ög BMWs előzni akart egy kamiont! Persze nekem aztán hiába villogtat, hogy álljak félre, mert ő siet!! Végül belement az előzésbe, úgy gondolta, hogy úgy is elengedem!! Csak hiába a tapostam a féket, ha ő a gázt nyomta!! Meg lett a nagy baj! Hál istennek mind a ketten megúsztuk könnyebb sérülésekkel! Legszívesebben jól meg is püföltem volna a pasast! Ma vizsgálják át az autót! Meg menni kell a rendőrségre is, meg a biztosító...
Természetesen nem, de általában így szokott lenni nálunk.
5 évvel ezelőtt volt egy balesetünk a férjemmel. Egy 19 éves gyerek vezetett, beláthatatlan kanyarban előzött 2 kocsit. A férjem 40% rokkant lett 4 hónapig volt kórházban én csak 3 hétig. A biróság kimondta hogy ő a bűnös, kemény 90000 ft büntetést kapott! Mi még mindig küzdünk a biztositóval! Ez szerintetek igazságos?
Ma is volt egy, 10km-es sor áll a pályán,,,kellemes ebben a 33fokban...rengeteg van mostanában (is) sajnos
azokat inkább ne is emlegessük.azt hiszik még látnak,de olyan vakok az úton.akkor inkább bárki más.
Sok férfi is, főleg az idősebb korosztály
mert tökölnek az úton.tisztelet a kivételnek.
biztos igy van.én csak a férfiak szemszögéből tudom.viszont a nök megfontoltabbak.
De az élet úgy hozta, h eddig, aki baromságot csinált eddig az utakon körülöttem, 90%-ban tényleg nő volt...
De nem illene saját nememet szidni:)
Férfi szemmel a nők másképpen, női szemmel a férfiak.
ez igaz.de a nők valamiért másképp vezetnek.
"Sőt, az autópályákon készített felvételek száma, még a rendőrök becsléseit is felülmúlta. Pedig előjelző táblák figyelmeztetnek a mérőeszközre, vannak, akik mégis áthajtanak 200-as sebességgel. Az adatok még a rendőröket is meglepték, naponta 2500-3000 felvételt készítettek a traffipaxok az M1-esen."
Aham s beméri azt is, aki alig haladta meg s jelezni sem jelzik mindenhol...többi stimmel:)
VAn jó és rossz vezető, lényegtelen nő vagy férfi.
HA nincs ilyen nagy tapasztalata, lehet nem lett volna ilyen szerencsés, úgyh örülj neki!
Ezzel vigasztalódom én is...
Hínye ez gáz. Mák a szerencsétlenségben, hogy a férjed jól van...
Az én férjem rally versenyző volt,minden közúton guruló járműre megvan a jogosítványa, rollertől a haditankig, keresztül-kasul bejárt rengeteg helyet, vezetett autópályán és sivatagban - soha a hibájából még csak egy kis kocc sem volt.Erre ma egy őz totálkárosra törte az autónkat! Szerencsére férjemnek nem történt baja.
Egyesek jobban egyesek meg rosszabban.
szerintetek a nők rosszabbul vezetnek?
írtam ki róla szavazást pár napja...
Epp nemreg hallottam,hogy egy idosbacsi elutott egy kisfiut a zebran..
ÉN is ezt írtam.
A probléma mindig a VÉGLET. Egyik típusú vezető sem jobb. Az sem, aki elmebeteg, de az sem, aki ma előttem pl körforgalomban megállt...sajnos ha egyszer ott a jogsi, a világon senki nem ellenőrzi vezetőket többet (ezekbe az orvosi vizsgálatokba stb. bele se menjünk, röhejesek).
További ajánlott fórumok: