Ausztriában dolgozók vagy németesek segitsetek! Holnap kezdek kinti munkahelyen! (beszélgetés)
5. kiscsillag73
2011. ápr. 25. 18:42
Arra figyelj,hogy mit hova kell visszatenni!Ha valamit nem értesz,azonnal kérdezz vissza,akkor látják,hogy határozott vagy!És mosolyogj,azt szeretik:)
4. kiscsillag73 (válaszként erre: 3. - Hunter-erdei)
2011. ápr. 25. 18:40
Pörögni kell,ha éppen nincs is munka,akkor is találj,pl hajtogass konyharuhát,vagy törölgess valamit,csak ne állj meg!
3. hunter-erdei
2011. ápr. 25. 18:38
Segitséget szeretnék kérni, mivel alapfokon beszélek csak németül...Múlt héten voltam kint elbeszélgetésen, kikisért az egyik ismerősöm és nem is volt semmi gond.
Konyhán, szakács mellé kell besegitenem majd és egyéb konyhai és takaritási munkáim lesznek, tehát nem olyan, ahová mindenképpen kell a nyelv, de jó lenne, ha nem lennék sült hal...
Holnap lesz a próbanapom, ha minden rendben megy, akkor felvesznek.
Nem dolgoztam még soha konyhán, nem tudom mire figyeljek...gondolom pörögjek, legyek aktiv, és még?
Ha van vkinek ötlete, kérem segitsen!
Köszönöm.
2. kiscsillag73
2011. ápr. 25. 18:36
Mit szeretnél tudni?2 szezont lehúztam a vendéglátásban.
1. hunter-erdei
2011. ápr. 25. 18:35
Ausztriában dolgozók vagy németesek segitsetek! Holnap kezdek kinti munkahelyen!
További ajánlott fórumok:
- Lidl dolgozók - munkahelyi tapasztalatok
- Csak akkor jár Ausztriából GYES, ha én is kint dolgozok náluk, vagy már akkor is jár, ha a férj dolgozik kint?
- Minden munkahelyen kihasználják az új dolgozókat?
- Tud valaki Ausztriában, Grazban munkahelyet?
- Az egészségügyi dolgozók ingyen utaznak a buszokon, vonatokon stb. Bárhova utazhatnak, vagy csak a lakóhely-munkahely között?
- Veritas Dunakiliti mint munkahely - dolgozók véleményét kérném!