Atkins fogyási eredmények (beszélgetés)
Sziasztok!
Jó régen nem írtam, mert bevoltam havazódva, tudjátok a munka, szóval az van, hogy 4. hete csinálom és kb. 2 hete elkezdtem stagnálni, majd ma ráálltam a mérlegre és az van, hogy 5.2 kg-ot sikerült leadnom mostanáig.
Ettől én nagyon happy vagyok.
A fogyásomat segíti, hogy a kedvesemmel szakítottunk, tehát újabb kilóapadás várható.
Hát ez van.
Eltelt az első hét, -6 kg.
Csak hallkan merek hurrázni, végre megmozdult a mérlegnyelve a harmadik heti stagnálás után -1kg nem túl sok,de ez is egy reménysugár!
Én is így vagyok ezzel, ne keseredj el. Majdcsak elindul megint:)
Sziasztok!
Két hónapja fogyizok, pontosan 10 kiló a minusz! Én lassúnak tartom, de most jöttem rá, ha elhagyom a sajtot, elidul a fogyás.
Jó neked! De boldog lennék,ha ennyi lement volna.Pedig valamelyik nap bünöztem először,mert már majd'1 hónapja csinálom és csak 3kg ment le.
20 napja csinálom, nem bűnözök, többszöri többnapos stagnálás ellenére -6 kg
19 napja csinálom ezt a fogyókúrát.Néha kicsit bűnöztem is(olajos magvak),azért lement 4 kg. Remélem tovább fogyok. Még 13 kg hátravan!A cm-rel nagyobb barátságban vagyok.Mell:-9cm, derék:-6cm,csípő:-4cm, comb:-4cm.
sziasztok!
Több mint két hete meg sem mozdul a mérleg alattam
,nem tudom mit kellene tennem!
Sziasztok!
Tudjátok,hogy csúcsok vagytok!
Nagy erőt adtok mindenkinek aki kg problémával küzködik. Én két napja kezdtem, de optimista vagyok! 18 kg-tól kéne megszabadulnom...
bármennyire nem mozdul a mérleg lefele, a derekam 85 cm, azaz összesen 8 cm minusz! márcsak a mellkörfogatom mehetne le egy kicsit, nem szeretnék F kosaras melltartó után vadászni! Annyi háj van benne, hogy a mammográfia nem mutat semmit!!!
4 hét -7 kg, -8cm derékból és mások is észreveszik!
Sziasztok !
Most indultam 148-ról!
A cél valahol 85 körül.... :)
Majd meglátod hogy megy a jövőhét.
Akkor elég,ha még egy hétre visszamegyek az elsőbe?
Ez biztos a harmadik részben volt!:))))
Upsz, kösz! Lehet hogy mégegyszer el kéne olvasnom a könyvet... :-)
Pedig lassan már kívülről fújok egy két részt!
Hülyeséget írtam a 2. ból a 3. ba ha már csak 5 kg van hátra. 2. ba léphetsz ha 10-15 kg többleted van még. Ha 15 nél több első szakasz. Na így már jó!
Az a 2. szakasz!! Az elsőben ha még kb:10-15 van hátra.
Én azt olvastam, hogy addig kell ott matadni, ameddig 5 kg-mal meg nem közelíted a kivánt súlyt!
Ja, és ha édességre vágysz, van egy pár jó recept az "édességes" fórumban!
Ha megetted azt a csokit akkor maradj még az elsőben. Mindent kezdj előröl.
Sajnos nem tudom az édességet eltüntetni otthonról mert a fiam és a férjem meg van érte halva. Köszi a bátoritást.Szerinted meddig maradjak az első szakaszban?
Ne kesereggy el!! Maradj még az első szakaszban egy darabig!! Hidd el megéri!! Mozgás fontos, nekem is fáj néha a hátam, ezért úszni szoktam! Az a legjobb!!
Kitartás, előbb vagy utóbb eléred a célodat!!!
ui: az összes otthon lévő édességet húzdd le a wc-n!! :o)
Ma telt le a második hét az első szakaszból.El vagyok keseredve mert összesen csak kettő kg-ot fogytam.Ha valaki tud válaszoljon,hogy ha még 13 kg-ot kell fogyjak akkor tovább mehetek-e a második szakaszba, vagy az elsöt kell folytassam?Vagy nagy az anyagcsere ellenállásom és a Kekwick diétával kellenem kezdenem ? Sajnos mozogni nem nagyon tudtam mert fáj a derakam.Ma annyira elkeseredtem,hogy megettem egy egész doboz csokit.
Az az igazság, hogy semmilyet.Annyit kellene még leadni,hogy egyenlőre nem merek mégcsak Atkins éddességet sem enni.Szerintem Én vagyok az egyetlen,aki szóról-szóra betartja a diétát! Az 1 hónap alatt abszolút nem bűnöztem, és remélem,hogy ezután is sikerül ezt betartani.:)
Sziasztok!
A harmadik hétre lement kb. hét kiló,azóta stagnál.
Hali! Te milyen édesitőt használsz Irda?
További ajánlott fórumok: