Atkins fogyási eredmények (beszélgetés)
Életem, Julka ! Nehogy abbahagyd:-((((((((((((!!!!
Tarts ki!!!!!!!!!! Én is el voltam kenődve a múlt héten, de ide látogattam, és sok erőt merítettem a másoknál elért eredmények olvastán is!! +++Nagyon jó fejek vannak itt, Segítenek túljutni a sz@r napokon.
Erik@!
Mit sportolsz?
Milyen típusú mozgást végzel? Csak azért kérdem, mert látom mindenhonnan szépen lement, kivéve láb.
M.
10. hetet kezdem. Mínusz 10 kiló!!
Gyöngyi
Sziasztok!
Ez az első "beszólásom", bár már két-három hete olvasgatlak titeket. Nem tudom már, hol hallottam először az Atkinsről, de keresgélni kezdtem a neten és rábukkantam erre az oldalra - köszönet érte. Április 3-án vágtam bele. Nem panaszkodhatom, eddig -4kg ... a 100-ból. Egyszóval még van egy kevés. Már utálom a hús szagát is és meghalok egy kis csokiért, de akárhányszor eldöntöttem, hogy befejezem, beleolvasgattam a fórumokba és lecsillapodtam. Jó ez a csapat, mert tartja az emberben a lelket - remélem, befogadtok.
Kétségbe vagyok esve.
1-1,5 hónap alatt lement 15-15 kg.
Még 2 kg lenne hátra és nem akar lemenni.
MIÉRT???
Annyira rossz...
47 nap -9kg, 108-ról 99. Csodálatos érzés!
2 het, -5 kg. Repdesek a boldogsagtol.
Meg 2 hetig csinalom az elso szakaszt, remelem ugyanennyi lemegy megint.
Hetente 2-szer 3-szor sulyzózom,+ még futni kéne,de az mostanság nem nagyon jön össze.
Sziasztok!!!
Van egy szuper hírem:
Mi tagadás, a lábamon némi narancsbőr is található volt diéta kezdete előtt, amolyan összenyomom látszik féle...a helyzet pedig az, hogy úgy látom, mintha folyamatosan tűnne el, szóval ha ez így fog folytatódni akkor szuperwoman leszek, és még idén elkelek :)))
Nem sok, de azt hiszem ez is eredménynek mondható:
2 nap -2 kiló
-nincs éhségérzetem, hamar telítődök ha eszem
-iszok mint a gödény, eddig alig ittam napi fél liter folyadékot
-kenyér nem hiányzik egyelőre, jól is vagyok nélküle, de egyre többet gondolok a csokira, de valahogy megállom.
Sziasztok!
Ez a 3. napom, de már most russzul vagyok hogy szinte, csak hust ehet az meber. de nem baj, ki lehet birni a cél érdekében. persze én is jókor kezdtem el, holnap utazom prágába, ott meg csupa fion kaja van.. ahh... Nekem célom -5 kg. ennyit szedtem fel a fogamzásgátló miatt.
Sziasztok!
Új vagyok, ma kezdtem.
25 éves vagyok, 164cm, és 62kg.
Cél: -12kg.
Szurkoljatok:))
Mit sportolsz?
Mennyit?
Hali!
Most számoltam ki,hogy eddig 5-hét telt el mióta elkezdtem.Kb. 9,5kg. ment le.Közben egy hét stagnálás is volt.Az utolsó héten már egy kicsit lazítottam a ch. adagon,igy mondhatom hogy a második szakaszba léptem.De még mindig ellenörzés alatt tartom.A sport fontosabb mint gondoltam sokat segít.Aki eddig nem kezdte el nem tudja mit vesztett.Még 10 kg. van hátra.ÉS NEM VAGYOK ÉHES!!!
Sziasztok!
5. hét -11kg. Igaz az elmúlt héten stagnáltam, de most megindult a fogyás. Lehet, hogy a fogyó hold miatt fogyok megint!!!!
Mindenkinek üdv!
3. hét és -6 kg. Ebből az utolsó hét teljes stagnálás. De én is erőt merítek az előttem szólókhoz hasonlóan, és a következő héten nekigyűrkőzöm még jobban a mozgásnak. Hátha attól hallgatnak a kilók a jó szóra és eliszkolnak.
Sziasztok! Nekem ez a hatodik hetem. Hozzátok képest nagyon lassan fogyok, csak 4 kg az eredmény. 2 és fél hétre meg is álltam. De elégedett vagyok, nem szenvedek és hiszem, hogy jövô ilyenkorra már nem kell szégyellnem a testem, amin jelenleg legalább 15 kg fölösleg van.
További sok sikert mindenkinek!
Megvan a 9. kiló mínusz 7 és fél hét!
Heuréka!!!
Gyöngyi