Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Atkins fogyási eredmények fórum

Atkins fogyási eredmények (beszélgetés)

79. satya
2004. márc. 22. 15:24

Hali!

2 hét alatt 5kg. mentle .

Lehetett volna több is de nem sikerült a kávérol lemondani és a sport is hanyagolva volt egy kicsit.Úgy döntöttem hogy maradok az első fázisban még egy hétig és kipróbálom a koffein mentes kávét

2004. márc. 22. 13:51
Sziasztok! Ma kezdem az ötödik hetet. Eddig -6,5 kg az eredményem. Nem tudom ez az ütem jónak mondható-e? A hétvégén nagy vendégjárás volt nálunk.(a férjem névnapja volt a múlt héten). Egész hétvégén hősiesen türtem a "nélkülözést", pedig elhatároztam, hogy megcsinálom magamnak a "Hoxa-féle" fagyit, de nem volt időm. Így vasárnap este megjutalmaztam magam egy kis tejszinhabbal (1 dl tejszin, egy kis folyékony édesítővel dúsítva). Mennyei volt!!!!!!!
2004. márc. 22. 10:57

Jó hír! A pénteki mortal night és a szombati elcsábulás ellenére, az első hét nagyon eredményes volt számomra, 2 kg-ot fogytam és nagyon happy vagyok.

Hajrá Kisvica! Ügyi vagy!

2004. márc. 22. 10:38

Sziasztok! Ez a 3. hetem. Eddig 3 és fél kg ment le. Az uccsó héten egy dekát sem fogytam, de nem adom fel, mert egy cseppet sem hiányzik a kenyér, sem a sült krumpli, úgyhogy jó így nekem. Csakhát fogyni kéne! Újból átnézek mindent, mert tutira rosszul csinálok valamit. Ahogy olvasom, senkinek sem állt le a fogyás a második hét után, nyilván bennem van a hiba.

Kitartás mindenkinek! (És persze magamnak!)

75. Hoxa (válaszként erre: 73. - Kisvica)
2004. márc. 22. 10:23

Gratula Kisvica!

Nagyon jó, hogy velünk is megosztottad, szerintem sokaknak adtál ezzel erőt a folytatáshoz :))

Hoxa

74. ancsy
2004. márc. 22. 09:18
2 hét -5 kg, -6 cm derékból. Nagyon boldog vagyok.
2004. márc. 21. 22:04

Szeretném mindenkivel megosztani, mekkora öröm ért hétvégén! Ruhavásárláskor még attól is egy számmal kisebb kellett, mint amit előtte álmodni mertem, h. szeretnék elérni!!!!! EL nem tudom mondani, h. mekkora élmény volt ez nekem, több éves eredménytelen küzdelem után, véletlenül rátalálok egy hihetetlennek tűnő dologra (Atkins), és pár hét alatt méreteket vált a ruhatáram. Amíg a próbafülkében ácsorogtam, és gyönyörködtem magamban, egyfolytában arra gondoltam, h. ezt muszáj elmondanom nektek, kedves sorstársak, és kívánom mindenkinek, h. ezt az élményt élje át mielőbb!!!! Persze, még folytatom tovább, hiszen még nem értem el a végcélt, de már elindultam, és tartok valahol!

Boldogság!!!

2004. márc. 21. 21:04

Köszi mindenkinek a jó tanácsokat, egyenlőre még Norbira aerobikozok, de attól félek, hogy a combom mérete ugyanakkora marad, csaképp izom, nem pedig zsír, és engem az nem nyugtat. Norbi tornáiról mi a véleményetek?

Elképzelhető hogy ha még leadom a tervbe vett 10 kilómat, akkor se megy le semmi a combomról+a popsimról??

Hülye kérdés, de mekkora lehet egy átlagos combkerület(felső comb)? Tudja valaki?

71. rozsaajq (válaszként erre: 70. - Molntak)
2004. márc. 21. 20:57
Ma nagyon megnyugtatsz.Köszi!
70. molntak (válaszként erre: 69. - Rozsaajq)
2004. márc. 21. 20:40
Én is így voltam a 3. napon azt hittem h. vagyok hogy már egy centit se tudok használni.
2004. márc. 21. 20:37

Jól van, akkor mégsem vagyok tán egészen s*gfej.

Most, hogy olvasom Molntak eredményeit, kezd visszatérni önértékelésem a régi medrébe...

2 nap után a derekam -és csak az!- : - 6cm. Ettől én reggel összeomlottam. Ennyire nem tudok mérni? Aztán még megmértem 3-szor,de ugyanaz. Persze most már a 2 nap előőti erdménnyel nem tudok mit kezdeni. Hát... aki nem tudja, tanítja :)))

2004. márc. 21. 19:50

Februárban kezdtem a leadott kilóimmal nem dicsekedhetem:-5

DE, ma ráugrottam a centire kiváncsiságból.Pontosan -1o cm-mel lett vékonyabb a derekam, pont onnét fogyok ahonnét kell.

Ma felrugom a mérlegem, megmutatom ki az úrinő a házban:))

67. vince (válaszként erre: 66. - Molntak)
2004. márc. 21. 18:37
okos akkor pisi, kave, kaki es utana a kovetkezo ciginel analizalok:)))))
66. molntak (válaszként erre: 65. - Vince)
2004. márc. 21. 18:36
Pisilj reggel tedd hűtőbe analizálj ha felkeltél
65. vince (válaszként erre: 64. - Molntak)
2004. márc. 21. 18:34
akkor drukkoljunk nekik hogy ne apadjon el a lelkesedesuk. Amugy annyira perverznek tartom, hogy reggelenket begyogyult szemmel a pisimet fogom analizalni:)))))))))))
64. molntak (válaszként erre: 63. - Vince)
2004. márc. 21. 18:27
Dehogynem mi van ha csak a gonosz manók falatoznak belőlem éjszakánként?
63. vince (válaszként erre: 62. - Molntak)
2004. márc. 21. 18:15
akko neked mar nem is kell a ketoncsik ha ennyire szepen fogysz
2004. márc. 21. 17:06

Derék -7cm

csípő/fen.:-7cm

csípő/pocak:-6cm

comb:-8cm

kar:-5cm

03.15.-03.21ig

Jó érzés!

2004. márc. 21. 16:17

76 kg ról lementem 64,5-ig.

Most itt álldigálnak kilóim.

már min. 2 HETE!

Nem akar már megindulni?

60. Sünke
2004. márc. 20. 15:39

Hali!

Mindenkinek gratulálok így tovább!

7 napja kezdtem el az Atkins-t.17 éves lány vagyok,81 kg-ról indultam és most 77 vagyok => -4kg

Baj ha nem eszek elég zsiradékot,zöldséget?

59. molntak (válaszként erre: 57. - F954ece72f)
2004. márc. 20. 09:13
Én is esküszöm a Callan ra, de valamit ezek szerint mindketten elrontunk mert 2 óra után tutu a hasam, de a combom...
58. Kata (válaszként erre: 53. - C6038361eb)
2004. márc. 20. 08:39

Szia Erika!

Először is gratulálok az eredményedhez! Nekem a combomra és a popómra a lábsúllyal végzett gyakorlatok váltak be. Viszont nagyon vigyázni kell, csak fokozatosan csináld, nehogy az ízületeidet károsítsd vele! Én négykézlábon szoktam a popómat, a combomat ülve lábemeléssel, a belsőcombot egyszer ugyanígy, csak a sarkamat befelé fordítva, másszor fekve tárogatva!A lényeg, hogy sokszor keveset csinálj, ha fogyasztani akarod, ha erősíteni, akkor sokat kevésszer! Nagyon kemény, először csak cipőbe próbáld, aztán a lábsúllyal! A minap láttam a Tescoban, nem is megfizethetetlen, s karsúlyokkal együtt adták, ami szintén nagyon hasznos!

Sajna nekem is az úszógumimmal van bajom, az egyszerűen nem megy le! A kutyáim viszont a husit szeretik, a töpörtyűt nem! Lehet, hogy új kutyákat kell beszereznem?! Ha a roti beválik, szóljatok!

57. f954ece72f (válaszként erre: 53. - C6038361eb)
2004. márc. 20. 07:52

Halgass öreganyádra:))

Combra és popóra egyedül ami tuti, az a Callan torna.Pokoli nehéz hosszadalmas és nehéz jól csinálni.Nekem az eredeti kazi van meg,amin Callan mutatja be a gyakorlatokat,ráadásul a szuper Callanetics torna.Mindennap százakat nyomtam évekig.Úgy remegtem mint a kocsonya az izomfájdalomtól.Felszereltem egy rudat a felra és agyj neki.Teljesen megszünt a narancsbőr,kimondott feszes kemény feneket csinál.

Igen nagy kitartás kell hozzá.Vagy a bokámra aksztottam 2 kg.súlyokat és százszor a levegőbe emeletem a lábam este Tv.közben sem henyéltem.

TÖKÉLETES.

Nekem a gyomromon van zsir, na én ezzel nem boldogulok.Lehet, hogy a rotimra lesz szükség, biztos elvállalná a kiharapásos alakformálást:))

56. f954ece72f (válaszként erre: 55. - Fe_papa)
2004. márc. 20. 07:27

Szia!

Gratula és folyt.köv:))

2004. márc. 20. 07:05

Sziasztok !

48-éves vagyok 172 cm.101.kg.voltam, 11-napja most 96.5 kg.vagyok ez igy tök jó.

54. molntak (válaszként erre: 53. - C6038361eb)
2004. márc. 20. 06:38
Szobabicikli nekem be jött nekem is a combom a gáz.
2004. márc. 20. 02:50

Sziasztok!

Én 2,5 hónapja döntöttem úgy, hogy életmódot változtatok az Atkins diéta segítségével, és bejött! 13 kilót adtam le azóta, most 65 vagyok, és még szeretném ha leesne rólam 8-10 kg. De a combommal meg a fenekemmel nem tudok mit kezdeni, nem megy le. Mit csináljak? Adjatok légyszi valami jó tanácsot.

52. Hoxa (válaszként erre: 51. - D145dcbd82)
2004. márc. 18. 08:24

Erika:

Priviben is írtam a naplód hatására, de itt is megírom:

No para :) Kitartás!!!

Hoxa

2004. márc. 17. 17:02

Nagyon nagyon szomorú vagyok!

5 hét alatt lement 10 kg, majd 2 hétre megállt, majd 1 kg visszajött!!!

Pedig annyira figyelek a kajálásokra.

Tornázom is!

Mit tegyek?

2004. márc. 17. 16:15

Szia Hoxa!

Szerintem a 7-8 kg-hoz(a naplódban olvastam)teljesen stimmel a 8-10 centi,általában NAGYJÁBÓL annyi a centi mint a kg,persze lehetnek eltérések,de ez kb bejön.Nekem mondjuk ha a combom 53 cm,akkor 53 kg is vagyok.....

Szóval jó vagy,kitartás!!!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook