Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
jelentkeztem a naplódba, köszi,´ha beengedsz
nekem is 2 szép kutyám van, ikrek, de még senki sem mondta, hogy rájuk hasonlitok. Jövö héten teszek fel fotókat róluk és az én alsószemmütétemröl is . Várom a véleményeket.
Nekünk 3 fajta kutyánk van, egy puli, egy shi-tzu és egy keverék tacsi, ő kóborkutya volt és befogadtuk. Azért szívesen kielemezném, hogy akkor melyikre hasonlítok? Legszívesebben a pulit választanám, ő egy tündér pofa...
A gyerekek meg a postásra szoktak hasonlítani.
erről lenne egy jó sztorim, de szerintem nem ide való a történet.
kb. 38 éve mikor a postás bicigli állt az udvarunkon......
Köszi!
Ezt még nem mondták.
Meg a kutyára és a gazdájára...
Kolbi
Dóra, az esküvői képen nagyon hasonlítotok egymáshoz. Azt mondják, hogy az összeillő emberekre jellemző ez. Még sok szép együtt töltött évet kívánok nektek!
Megnéztem, most is nagyon helyesek vagytok, gratulálok! És sok boldogságot kívánok! :))
sziasztok! Szia bajszi61ka!Nagyon várom ezt a beszámolót, de sajnos napok óta hiába. Rossz helyen keresem talán?
Volt vki közületek 7-én 11ó körül a Beátánál? Én elötte jöttem ki töle.
Sziasztok!
Tettem fel 40 éve készült képeket.
Szia Györyi. Megkerdezhetném, hogy ki operált? Köszi
Igen van honlapjuk. Arcvonal a neve.
Köszönöm Peónia!
Képeket magamról nem szívesen rakok ki a netre. Saját magamról nem is készítettem előtte képet, bár a dokitól megkapom.
Köszi a gyors választ. A neten találok valami információt a tanfolyamra vonatkozóan? üdv.
Szia!
Szívesen fogadjuk a amit megosztasz velünk. Sokan érdeklődnek a plasztikai műtétekről itt a fórumon, mivel kevés a személyes tapasztalat örülünk hogy regisztráltál.
Gyógyulásod után, ha gondolod és megmutatod az előtt-utána képeket (ami nem kötelező) biztos lesz jelenkező aki megnézi milyen változáson mentél át.
További jó gyógyulást!
Pedig van a Sas-nak is albuma, a honlapján megtalálod. Én évekig hozzá akartam menni. Élőben nem volt annyira szimpi, meg a képek amiket a rendelőjében mutatott sem nyerte meg annyira a tetszésemet. De ami a legjobban elriasztott az az ár volt amit ajánlott ezért a beavatkozásért.
Egyébként a regisztráció és email azonosítás után még fél órát kell várni, hogy hozzászólást írhassak.....
Régóta olvasgatom a Hoxát, igen. De csak most van időm csevegni a gyógyulás miatt, ezért most regisztráltam, de sehol nem találtam fórumot kifejezetten a Mach-ra. Ha tudtok ilyet a Hoxán légyszíves írjátok meg, és már itt sem vagyok ha zavarok. Azt hittem valakit esetleg érdekelnek a tapasztalataim kedves Ági,
Fura, hogy régota olvasgatsz, és még csak pár perce regisztráltál. Ilyen hamar kaptál privát üzenetet is? Ez furcsa.
Szia!
Én megkérdeztem decemberbe a bőrgyógyászomat, arcplasztikaba melyik dokit ajánlaná, Dr. sash.-t mondta azt se tudtam ki az, aki téged műtöt azt is megnézem (nem igen vagyok járatos ezekbe, itt egy kicsit kupálódok)
Mikor megnéztem dr. sash.-t első megállapításom a kép alapján hogy mosolygós, szimpatikusnak tűnik a kép alapján.
Arc plasztikáról nem igen találtam képeket nála.
Valaki kérdezte priviben, hogyan választottam orvost.
Először is megnéztem a referenciáját, fotókat. Másodszor személyesen találkoztam velük. A jó fej dokik nem kérnek konzultációs díjat. Én két ilyen dokihoz mentem el. (Dr.Sas, Dr. Csuha) Főleg azért, most lehet, hogy ki fogtok nevetni mert számomra nagyon fontos a személyes kisugárzás is. Ha nem tudunk egy hullámhosszra kerülni, nem tudok megbízni sem benne.
Én Márta arctornáját csinálom. (Bojtor Márta) Jártam a tanfolyamra és úgy tanultam meg a fogásokat. Most már főleg itthon csinálom.
Szia! Érdekelne melyik arctornát csinálod? Én is megpróbálnám. Köszi.
Sziasztok! Régóta olvasgatlak benneteket. Szuper a fórum. 10 napja operált Dr. Csuha Lajos, MACS lift beavatkozásom volt. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Némileg a tokám volt megereszkedve és koromhoz képest (42) a nyakam is csúnya volt. Ez a sok hízásnak és fogyásnak volt betudható. Az igaz, hogy az első 2 nap tényleg úgy éreztem magam és úgy is néztem ki, mint akit elgázolt a busz. Mostanra kezdenek eltűnni a duzzanatok. Varratszedésre hétfőn megyek. Egyébként én is arctornázok, de az én problémámon nem segített, viszont az arc többi részét gyönyörűen karbantartja.
Nagyon várjuk, már többen írtak róla ezt-azt, de igazán konkrét tapasztalatot talán senki. Úgyhogy köszi, ha megírsz mindent.
Sziasztok!
bajszi61ka: szerintem sokakat érdekel. Előre is köszönjük a beszámolódat. Nagyon várjuk!
További ajánlott fórumok: